Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Pokręciła głową. Patrzyła na ogień. Następnie wtuliła się w ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Odwzajemniam. Następnie po spaleniu lalki rozpoczynamy wspólny czas, by rodzina mogła poznać bliżej Milly. Mam nadzieje, że ją polubią. No to... niech zacznie się wieczór. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Jedliście, bawiliście się, śmialiście się... Deli w połowie tego wszystkiego usnęła na twoich kolanach. Po zakończeniu wszyscy byliście zmęczeni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Więc z Luną i Rarity idziemy do sypialni i zasypiamy wtuleni w siebie. Więc... rodzinka odzyskana, tyle dobrego. Mam nadzieje, że się przyzwyczaję do tego ciała... na nowo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Pare dni później... Obudziłeś się wtulony w Twilight. Cludi już wyszła ze szpitala, ale Capo od razu poszedł się leczyć z uzależnienia. Milly pomagać będzie Boltowi w kuchni restauracji. Tak, czy siak, poczułeś na nodze puchatą kulkę. Deli od czasu palenia lalki, nie spała przy tobie, tylko na twojej stopie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Uśmiecham się. W sumie... szkoda, że Milly wybrała pomoc, fajnie było by zobaczyć ją jako kelnerkę. No cóż, może zmieni zdanie, lub nie. Mi tam obojętne. Wstaję i szykuje śniadanie. Wpierw zdejmuje delikatnie córeczkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Deli nie obudziła się. Reszta też zrobiłeś tosty z serem. Mniam. Tylko Lily się obudziła. Bo w południe leci ulubiona bajka Deli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 - Cześć jak się spało? - pytam się Lily. Coś ostatnio ją wkurza... wyraźnie to czuje. Ojcowski instynkt. Tak czy siak, słucham co jej leży na sercu. Mam nadzieje, że mi powie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 - Normalnie - rzuciła, zjadła i poszła grać. Ech... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 - Jak chcesz - powiedziałem i jem swoją porcje. Następnie czekam, aż reszta skończy swoje i wychodzimy do Restauracji. Dzisiaj otwieram ją po raz pierwszy, a Capo i Ghost nie wiedzą o Milly. Mam nadzieje, że będzie dobrze i dobrze zareagują. Więc czekam na nich przy drzwiach. I na Spika i Daisy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Po paru minutach wszyscy się zebrali. Ghost padł, gdy zobaczył, że ty człowiek, a Capo padł, gdy zobaczył Milly. Cud, nie wali od niego alkoholem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 - Więc jak wszystko wyjaśniliśmy sobie to możemy zaczynać. Milly, jesteś pewna wybranej posady? Jak co możesz ją wciąż zmienić na inną - powiedziałem patrząc na nią. Nie chce jej do niczego zmuszać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Kiwnęła głową. No to do roboty. Dzisiaj może przyjdzie Faruk z Lyrą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Więc zabieramy się do roboty. Szkoda, że Milly nie jest kelnerką. Jej zręczność by się przydała tutaj, ale skoro woli pomagać, to nie mam po co jej stawiać na miejscu. Więc zaczynamy pracę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Szybko zarabialiście. Jednak faruk się nie zjawił. Pod koniec dnia pracy już mieliście niezłą sumkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Więc rozdaje wszystkim umówioną stawkę 4k (4 000), następnie szykuje się do zamknięcia lokalu. Pytam Milly jak się jej podobało w kuchni... nie, żebym osądzał... po prostu ciekawość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Powiedziała, że było spoko. To wracaj do domu, do Delicate. Pewnie czeka. Masz dla niej ciastko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Biorę jakieś z kuchni by ją uszczęśliwić. Mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze z nią i Wszyscy się pogodzimy w takiej sytuacji. Wracam z rodzinką do domu, a potem wręczam Delicate ciastko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Cieszyła się jak Raracia na widok diaxa. W końcu je zjadła i cię przytuliła. So sweet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 Odwzajemniam. Następnie idę na leżak by pracować nad opaleniznom. Serio... przydał by mi się Garnitur. Stylowo bym w nim wyglądał. Lecz... teraz problem, bo nie będę już Generałem Armii Cudzoziemskiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 26, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 26, 2014 Słoneczko jeszcze świeciło. Niedaleko przylazła Deli z kołem napompowanym i gotowym do pływania. I wlazła do basenu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 Patrzę na to z uśmiechem. Ciekawe jak jej idzie pływanie Deli od czasu nauki. Ja potem przejdę do krawca... Garniak musi być. Określa zajebistość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 26, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 26, 2014 Machała łapkami w wodzie, plątała się w skrzydła... Ale nie tonęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 - Spokojnie... jestem blisko. - powiedziałem po czym po ściągnięciu tego co miałem na sobie, to wchodzę do wody i zaczynam jej asystować. Uczę ją powoli i z gracją tak by się nie za bardzo wystraszyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 26, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 26, 2014 Jakoś pływa, ale skrzydła wyraźnie jej przeszkadzają. Jakiś strój do pływania, czy coś... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts