KougatKnave3 Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 - Wiesz... za niedługo idę do krawca, wiec może przejdziesz ze mną i kupimy ci kostium kąpielowy, bo widzę, że skrzydła ci przeszkadzają. Co ty na to? - spytałem się. Nie ma co, nieźle rozwalamy tą kasę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 26, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 26, 2014 Kiwnęła łebkiem. No to coś poróbcie i do krawca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 Więc wychodzimy z wody, wycieramy się i spędzamy ze sobą czas. Następnie wsiadamy do auta i jedziemy do Krawca, a potem do sklepu odzieżowego by znaleźć jej fajny i pasujący do niej kostium. Wpierw Do Krawca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 26, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 26, 2014 Jutro powinien być garniak. A dla Deli macie śliczny, różowy kostium z pasami do trzymania skrzydeł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 I jest git. Teraz sprawdzam jak jej idzie pływanie w tym stroju. Mam nadzieje, że o wiele lepiej, niż wcześniej, co pewnie będzie prawdą. Tak więc, obserwuje ją podczas pływania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 26, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 26, 2014 Gteraz jest już o wiele lepiej. Deli nie tonie i płynie prosto. Lepiej ode mnie. Ale to nie jest wielki komplement... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 Dla mnie tak. Ciesze się, że moja córeczka pływa... to dla mnie bardzo dobry widok. Mimo iż już jest nastolatką. Właśnie... ona nie wie że Storm się w niej... no wiecie. Ona myśli że są przyjaciółmi... bo on (prócz mojej rodziny i przyjaciół) ją lubi taką jaka jest. - Jak tam w szkole? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 26, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 26, 2014 Wylazła z basenu i usiadła cicho. Następnie skuliła się i wlepiła spojrzenie w kafelki. To chyba znaczy, że średnio... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 - Nie martw się... zawsze masz Storma - powiedziałem i opiąłem ją - I rodzinę. Kto wie... może wkrótce poznasz Tego jedynego... nigdy nie wiadomo. Bądź sobą... - powiedziałem z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 26, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 26, 2014 Przytuliła cię i skierowała spojrzenie w stronę grilla, który stał w kącie ogrodu. Dalej tęskni... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 - Nie martw się... Słuchaj, niedawno AperFuture Testing Labolatory wypuściło prototypową rzecz... z powodu, że brakuje ci Bubbla, to postanowiłem nas tam zapisać. Co ty na to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 26, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 26, 2014 - A co to? - zapytała zaciekawiona. Jak ona nie wie, co to AperFuture... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 - AperFuture to firma która zajmuje się wynalazkami i testowaniem ich, by potem mogły trafić do sklepów, by mogły nam umilić życie. Opracowali coś ostatnio, jest to białe i ma słodziutki głos i w razie czego cię obronią - powiedziałem z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 26, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 26, 2014 - A co? - zapytała zaciekawiona. Może nawet zapomni o Bubble... Najpierw niech się dowie coś o tym czymś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 - Możemy tam pojechać. Najbliższa Placówka jest Nieopodal, 15 minut drogi stąd. Możemy też od razu zabrać tą rzecz. Co ty na to? - spytałem się do niej z uśmiechem, pomagając się jej wytrzeć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 26, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 26, 2014 Wysuszyła się i się zgodziła. Jest ciekawa, co to będzie... No to jadziem!. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 Więc wsiadamy do auta i jedziemy do ośrodka AperFuture Testing Lab V6. Tam jest główny projekt tych robotycznych stworków. Może... wezmę parę, nie tylko dla Deli, ale także dla ochrony własnej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 26, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 26, 2014 Nie zapomnij, że są dopiero testowane. Po paru minutach dojechaliście tam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 Testy... chodzi o to, że AperFuture ma ich tyle, że używa je w testach innych. Jak Bariera Przenośna, Pancerz Juggernaut V2, Przenośny Projektor Portali i inne. Rzekomo są dobre, lecz będzie trzeba sprawdzić ich produkcje. Więc wchodzę do ośrodka i witam się z jego zarządcom podając rękę. - WItam. Allan Al-Bashir, a to moja córka Deli Al-Bashir. Przyszliśmy uszczuplić trochę Tych "Robocików Obronnych" O których tyle słyszałem. Dało by się jednego Bez Amunicji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 27, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2014 I jakąś godzinkę później dojechaliście do domu. Deli przez całą drogę siedziała na tylnym siedzeniu i trykała kopytem pudło ze znakiem AperFuture. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 Więc wjeżdżam do garażu i rozpakowuje pudła. Następnie stawiam je w rządku i wołam rodzinkę, wpierw rozpakujemy pudło dla Deli. Kiedy będą wszyscy to się pytam. - Jak zapewne wiecie... ostatnio jesteśmy pożądanym celem dla każdego zabójcy na tej planecie, nie mylę się? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 27, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2014 Kiwnęli głowami. Deli gapiła się, jak Lily (ona, bo dla bezpieczeństwa) rozpakowuje jej pudło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 (edytowany) - Nasi Przyjaciele z AperFuture Testing Labolatories, oddali nam do zastosowania Parenaście sztuk Droidów Obronnych AperFuture Testing Labs... po prostu nazywają je Turrety. To pudło zawiera Turreta... ale bez ammo, pozostałe mają ammo. Ten bez Ammo ma zastąpić dla Delicate Bubbla. Edytowano Lipiec 27, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 27, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2014 Lily postawiła Turreta. Deli wręcz się do niego podczołgała, niepewna. Jej zachowanie można porównać do kota, który zobaczy coś nowego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 - Ten egzemplasz jest Ma opcje Towarzyskie. Ma najwięcej uczuć ze wszystkich tutaj obecnych Wieżyczek. Po paru chwilach, Deli i Turret będą najlepszymi przyjaciółmi. Reszta, zostanie oddelegowana do Obrony naszego domu, i Restauracji, z powodu braku Gildy. Wracając... co o tym sądzicie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts