KougatKnave3 Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 Pewnie mi się zdaje. Więc staram się zasnąć. Mam nadzieje, że jutrzejszy dzień minie dobrze jak ostatnio. Nie mam zamiaru słyszeń narzekań pracowników, że nie ma wypłaty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 27, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2014 Pewno dobrze pójdzie. Ale dalej tak jakby wyobrażałeś sobie dzwonki... Wait... Ty na prawdę słyszysz dzwonki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 Wstaję powoli biorąc maczetę z pobliskiej lampy i idę sprawdzić co się dzieje i idę za śladami dzwonków. To nie przesłyszenie, to kurwa prawda. Nie pierdolcie, że to będzie kurwa jak w tym horrorze z kukiełką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 27, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2014 Nie wiem, nie oglądałam. Dzwonki zaprowadziły cię do pokoju Delicate. W którym nikogo nie ma, bo Deli śpi u ciebie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 Powoli zapalam światło i wchodzę do środka mając się na baczności. Muszę pilnować wszystkich swoich stron na nagły atak. To kurwa nie możliwe by ta szmaciana lalka przeżyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 27, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2014 Cisza. Nic. Zero. Null. Po prostu ucichło i nic tam nie było. Okaaaay... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 Ta lalka przeżyła... jestem tego całkowicie pewien. Dla pewności do Droidów Strażniczych daje Rysopis tej kukły z dopiskiem "ZABIĆ". Nie wiem czego szuka, ale wiem, że to nic miłego. Jeśli na lini ognia będzie rodzina "Nie Strzelać" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 27, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2014 Ledwie wróciłeś do domu, usłyszałeś znajomy odgłos. Taki, jaki wydawała lalka, gdy łaziła po dywanie. Taki dziwny. - Halo? - zapytał turret Deli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 Wysyłam dodatkowego turreta do obrony Deli. Następnie idę za odgłosami i staram się znaleźć tą lalkę zanim dotrze do Deli. Nie pozwolę by mi odebrał córki... nie na mojej warcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 27, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2014 Turrety co jakiś czas mówiły "Pokaż się, proszę", ale nie słyszałeś strzelania. Dzwoneczki odzywały się co chwila. Właściciel szybko się poruszał po domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 Wiem, że nie mam już swoich mocy... ale mogę spróbować. Wysilam się by znaleźć energię właściciela i sprawdzam gdzie następnym razem dojdzie. Mam nadzieje, że się uda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 27, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2014 Właściciel wciąż krąży po domu, ale zawsze wraca w okolice twojej sypialni i pokoju Delicate. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 Więc zaczajam się w pobliżu mojej sypialni i staram się nie zdradzić swojej obecności. Czekam na właściciela głosu. Oby to nie był on, Oby to nie był on... OBY TO NIE BYŁ ON! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 27, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2014 Dzwonki ucichły. Podobno właściciel ich przeszedł... OBOK ciebie i poszedł dalej. dzwonki wznowiły się za zakrętem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 Wut? NIe gadajcie, że mój dom teraz nawiedzony, no chyba że chodzi w kamuflażu. Delikatnie idę obudzić Lunę, ona jest Ekspertem w tej dziedzinie. Po obudzeniu, mówię jej o problemie. Wut? NIe gadajcie, że mój dom teraz nawiedzony, no chyba że chodzi w kamuflażu. Delikatnie idę obudzić Lunę, ona jest Ekspertem w tej dziedzinie. Po obudzeniu, mówię jej o problemie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 27, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2014 Luna ziewnęła. - Nic magią nie wyczuwam - powiedziała spokojnie. Ziew. - Jest tam ktoś? - powiedział turret. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 - Tam coś jest, inaczej Turrety siedziałyby cicho. Nie podoba mi się to, cokolwiek się dzieje, nie mogłem tego zobaczyć, ale wykryć się da. Jednak nie udało mi się jeszcze tego czegoś złapać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 27, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2014 Luna rozejrzała się, ale nic nie wykrywała. Tylko ty to "widzisz" no i turrety. - Ojoj! - usłyszałeś turreta Deli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 - Biegnę tam, by zobaczyć co się stało. Mam nadzieje, że nie to o czym TERAZ pomyślałem. Proszę... jeśli nie będzie Delicate, to nie wiem co zrobię... dosłownie rozszarpię tą lalkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 27, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2014 Deli śpi, ale oba turrety są wywrócone na bok i wyłączone. - Odłóż mnie - powiedział turret Deli. A jednak działa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 (edytowany) Podbiegam i oba podnoszę. Następnie aktywuje tego wyłączonego. - Czymkolwiek jesteś, pokaż się. Wiem, że to ty - powiedziałem wychodząc na korytarz... Edytowano Lipiec 27, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 27, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2014 Rozległ się odgłos strzelania. W ogrodzie. Chyba się pokazał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 Więc ruszam do ogrodu... nie mam pojęcia co się dzieje... ale mam złe przeczucia co do tego. Tak czy siak... trzeba sprawdzić, co się tam w ogrodzie dzieje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 27, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2014 Znalazłeś turreta stojącego nad czymś w trawie. Dzwonek z masą dziur. Miał 5dzwonków na czapce... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 - prześlij do sióstr powiadomienie, że zadanie jeszcze nie wykonane. Niech znajdą intruza i go zneutralizują - powiedziałem do Turreta i poszedłem szukać go też. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts