Nightmare Napisano Lipiec 28, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2014 Idzie, idzie. Po chwili stałeś w domu z aparatem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 WIĘC SESJA FOTOGRAFICZNA JAK WEJDĄ I MÓIMY Z TWI JAK SŁODKO RAZEM WYGLĄDAJĄ. To powinien każdy rodzic umieć. Upokorzyć syna w takich sprawach. To nawet w Equestri jest powszechne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 28, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2014 (edytowany) Bolt padł na twarz, Deli zachichotała, Bloom gapiła się na to wszystko. Ale chyba czas spać... Bloom coś tam pogadała z Boltem. Zostaje na noc ( (devil) ). Edytowano Lipiec 28, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 Już się na myśl gotują. IDę robić kolacje plus jedna porcja. Dzisiaj śpię z Lucy. Więc siadamy wszyscy do stołu, i z automatu ja i Twi spoglądamy czekając na ich słowa kiedy to postanowili być razem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 28, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2014 Cicho siedzą. Bolt chyba się was zawstydził, a Bloom nie wie, co powiedzieć. Deli wzięła do salonu Rubinka i ogląda bajki. To trochę dziwne, że ona siedzi jak dziecko przed Mini Mini, a jej brat ma już dziewczynę, mimo, że jest o kilkanaście minut od niej starszy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 Bolt wie że tak każdy rodzic robi. Jak by przyszedł do domu Applejack to ona i big mac, by wzieli ten obowiązek. A co do Deli, to na oku ma ją Storm, i pomagam mu ją zdobyć. Są bliscy sobie i są w obu stronach jedynymi. Ghost raz mówił, że Storm ma problemy z znalezieniem kumpli jak to opisał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 28, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2014 Ale Deli, skoro ma ten opóźniony rozwój, to nie rozumie miłości. Jutro do szkoły dzieciaki mają... Czas spać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 Więc gonie dzieciaki do łóżek i sam idę do sypialni gdzie czeka Lucy. Zachowuje się przy mnie dziwnie. Pewnie wciąż się smuci za to co była zmuszona mi zrobić. Ja się nie gniewam... Milly bym wtedy nie odzyskał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 28, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2014 Już leżała. Po chwili dołączyła do was Deli. Zaspana i umyta. Przypomniała ci się kartka doczepiona do dzwonka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 Więc tak. Kładęsię po środku i pozwalam by mnie Lucy obieła, a ja tulę Deli, tak by trudno było ją oderwać. Po zaśnięciu jak obiecałem na imprezce, wchodzę do snu Fluttershy. Luna ma wolnę, ale ją w trakcie powrotu poinformowałem o moim numerze. Widziała, jak się Shy dzisiaj zarumieniła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 28, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2014 Shy śni o zwierzakach. Meh... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 Luna wie, że lubię mieszać ludziom w głowie. Tylko ona i ja wiemy, że możemy wchodzić do snów każdego. Za to resztę rodzinki sądzi, że umiem wejść tylko do ich snów. Więc tak. Robię takie przejście jak zawsze we snach i spawnuje ją... hmmm... wiem, w jej domu. Ja się spawnuje. Wciąż mam ją na podglądzie i patrzę na jej reakcje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 28, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2014 Zdziwiła się, że się jej śnisz. Rozejrzała się. Co teraz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 Niech igrzyska się rozpoczną. - Jeszcze raz nie mogę uwierzyć, że przyszłaś po mnie po lekcje tańca... widać, że ci się spodobał taniec ze mną na urodzinach Storma - powiedziałem siadając. - Więc... zaczynamy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 28, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2014 Shy się zdziwiła, ale kiwnęła głową. Uwierzyła. I tyle? Potańczyć przylazłeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 Sam już wyczułem, że kiedyś przyjdzie do mnie po lekcje. Więc wstaję, podchodzę i stajemy w pozie do tańca i ją uczę. Przez parę takich minut, robię tak by jej świetnie szło. Na sam koniec robię swoje popisowe numery jakie zrobiłem na imprezie przez co znów powinien jej rumieniec wyjść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 28, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2014 Wyszedł. Czerwony jak róża. Serio tylko tańczyć chcesz? Nie lubię tańca towarzyskiego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 - Dobrze ci idzie... - powiedziałem. Teraz zaczniemy. Daje uczucie Fluttershy jak by coś do mnie czuła i, żeby teraz zaczęła... będzie to tak realne uczucie, że będzie myślała, że to sama robi. Robię też to dlatego, że Luna nie lubi uczestniczyć w TAKICH snach F/F. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 28, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2014 Zarumieniła się i spuściła wzrok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 Udaje zainteresowanie. - O co chodzi, Fluttershy? Dziwnie się zaczerwieniłaś? - spytałem kucając przy niej udając troskę. Tutaj cały czas muszę grać. Inaczej wyjdzie na jaw, że to moja prawdziwa osoba... śmiałbym się jak by jednak chciała to zrobić... i bym się też przeraził. Czekam na odpowiedź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 28, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2014 - Nic, nic... - powiedziała. - Dziękuję za lekcję... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 Wstaję i zmierzam ku drzwiom. Więc potęguje to napięcie u Shy, by jednak poprosiła bym został. Jeśli nie, to teraz będę się musiał udać do drugiego celu. Applejack. Dlatego ich tak szukałem na imprezie. Na liście są, Shy, Applejac, Pinkie i Cloudi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 28, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2014 - Może... Zostaniesz... Na trochę... ? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 Uśmiecham się i odwracam już głowę z zapytaniem na twarzy. - Dobra... jeśli chcesz, to zostaje, dzisiaj nie mam nic do roboty - powiedziałem podszedłem do sofy i usiadłem. Czekam aż zareaguje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 28, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2014 Usiadła obok ciebie zarumieniona i się przysunęła do ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts