KougatKnave3 Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Patrze się na nią pytająco, następnie podchodzę by zobaczyć mojego Potomka/Potomkinie. Ciekawe jakie ma barwy ten ogierek/klacz. Tak czy siak, będzie miała urodę po mamusi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 29, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2014 Jest to chłopiec z fioletowymi, ciemnymi włoskami. Blady. Nie, nie pomyliłam się. To CHŁOPIEC, a nie ogierek. Zeskrobcie mój mózg ze ścian i podłogi... I sufitu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Eeee co się stało? - Czy mi się zdaje... czy widzę LUDZKIE dziecko? - powiedziałem zdziwiony i zaszokowany. JAKIM CUDEM W RARITY UCHOWAŁO SIĘ LUDZKIE DZIECKO!? TO KURWA NIE MA ŻADNEGO SENSU! MÓJ MÓZG! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 29, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2014 Zeskrob, to pomyślę... Albo nie... Właśnie podczas myślenia mój mózg poszedł... W PIZDU! Kiwnęli głowami na raz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 - Ale... to... jakim cudem. Kiedy Rarity i ja... oboje kuce... mój mózg - powiedziałem siadając- Nie... ja się cieszę, ale... spodziewałem się raczej kuca... - powiedziałem patrząc na dziecko z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 29, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2014 Maluch spał. Rarcia odłożyła go do kojca. Twi pomogła jej pójść do sypialni, by odpoczęła. Maluch śpi w niebieskim wdzianku, pewno uszytym na szybko przez Rarcię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Tak jak umawiałem się z resztą przez trzy dni, spię z Rarity. Potem wracamy do starego schematu. Więc też szykuje się do spania, bo ta niespodzianka... tak mnie walnęła że muszę się z tym przespać. Poza tym, jeszcze robota jest. Teraz będzeieee... AJ. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 29, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2014 No super... Ale najpierw... Nie mogłeś zasnąć. Wszyscy już śpią, a ty nic... Gdy wreszcie zasnąłeś lekko, coś cię obudziło. Konkretniej... Dzwonki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Sprawdzam czy koło mnie jest Deli i jest na 100% bo ona lubi ze mną spać. Obejmuje je obie (Deli i Rarity) i rzucam na siebie czar zaśnięcia... te dzwonki irytują mnie... to nie jest śmieszne. Po rzuceniu czaru i zaśnięciu... wchodzę do snu AJ i sprawdzam co tam jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 29, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2014 Koszmar raczej. AJ ucieka przez ciemne uliczki, a za nią goni Discord. Pamiętaj, że w snach możesz zmieniać kształty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Więc tak... Spawnuje się za uliczką w moim pancerzu Kapitana Phantoma, i staje jej na drodze. Następnie patrzę na nią. Nie pozwalam jej przejść, jak Discord będzie blisko to łapię AJ i odlatujemy na Jetpacku. Tu się rola Discorda kończy. Następnie Lecimy przez chmury. Pokazuje swoją twarz, którą AJ zna aż za dobrze. - Jesteś cała? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 29, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2014 Klacz zaskoczona kiwnęła głową. Ciekawe, jak ją przekonacz do TEGO... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Skoro to kategoria koszmar... to go rozwińmy... lądujemy w Ponyville i wykorzystam informacje które dała mi Afra... DeadZona jest jedynym miejscem gdzie nawet Nimfomanki nie idą... czy jakoś tam. Po chwili po wylądowaniu Spawnuje Discorda na Giant Wormie który mnie uderza i z impetem posyła na stodołę. Udaje nieprzytomnego. Robię ten sen klasy dłuższy niż się zdaje. Koło AJ ląduje moja broń którą umie się posługiwać. Jeden z moich rewolwerów a Discord jest odsłonięty. Patrzę na jej reakcje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 29, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2014 Wzięła go i wycelowała. Ale nie strzeliła. Może Rape Time? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Więc robimy tak... discord wysuwa pnącze które ją udeża, u posyła na ziemie. Z Ziemi wychodzą macki które owijają się wokół jej kopyt i discord zeskakuje koło niej i robi wrażenie jak by chciał TO z nią zrobić. Więc chwyta ją za gardło i szykuje się do wsadzenia, lecz po chwili przez jego głowe przebija się moja kula wystrzelona z mojego pistoletu. Worm ucieka, a Discord pada bez życia na ziemię. U niej się pnącza znikają a ja padam ranny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 29, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2014 Dyszy ze strachu i podbiega do ciebie. - Nic ci nie jest? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Iluzja strasznej rany, lecz możliwej do wyleczenia. Robię u niej zachęte by mnie przyjęła i zaczęła się opiekować do czasu aż nie wydobrzeje, Tutaj daje urywki tych sytuacji. One dadzą impuls do TEGO. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 29, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2014 AJ się zarumieniła i opatrzyła ci ranę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Więc czekam aż mi opatrzy ranę, i ją całuje. Luna wszystkim wmawia, że sny to skrywane marzenia... więc ciekawe jak taki sen podziała na AJ i Fluttershy. Wie, że to sen więc tu po opatrzeniu mogę zrobić nawet szpagat... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 29, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2014 Klacz jeszcze bardziej się zarumieniła. Możesz podsyłać jej sugestie ruchów, to w końcu nie musi być świadomy sen... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Więc podsyłam jej sugestie jak by chciała TO ze mną zrobić. Zlecenie zleceniem... będzie przesrane jak się dowiedzą, że to prawda i to ja prawdziwy... tak czy siak obejmuję ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 29, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2014 Ona ciebie też. Uśmiechnęła się. No to zaczynajcie. Macie jeszcze tylko pięć godzin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Eee tam starczy. Więc całuje ją namiętnie i zaczynam masować ją po plecach a drugą ręką drapać za uchem... paluszki... jak to Lyra "Pieprzona Złodziejka Silników Samochodowych" Heartstrings mawiała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 29, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2014 AJ zamruczała i nieśmiało dała ci buziaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Więc paluszkami schodzę niżej do wiadomego miejsca i tutaj pokazuje zaletę rąk. Nie przestaje całować i drapać za uchem. Więc... zaraz się zacznie... cierpliwości Jackie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts