KougatKnave3 Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Odwracam się do niej - Twi wiesz co to oznacza? - spytałem się jej. Ja nie poczuje zdrady... jeśli to sprawi, że będzie taka, jaka chciała by być, to dla mnie ok. Wciąż czuje na sobie spojrzenia świdrujące we mnie... krępuje się. Boje się... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 29, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2014 Twi niechętnie skinęła głową. Właśnie... Masz Deli na nodze. Nie udało się chyba Lily jej odkleić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Patrzę na nią... potem na Twi i ją tulę. - Posłuchaj... jeśli to dla twojego dobra, to nie masz się czego martwić... jest taka możliwość, że staniesz się jak Afra i polubisz to... ale wiedz, że ja i tak cię będę kochał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 29, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2014 Przytuliła cię. Nagle... Z jednego z tuneli wypełzł ogromny wąż. Vindicus. Deli pisnęła. Czułeś wyraźnie, jak mocno cię trzyma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Moja noga... brak krwii... tulę Twi i ją całuje. - Pomyśl że to robisz ze mną... pomaga. Więc, nie martw się, kiedy wyjdziesz, będę czekał - powiedziałem jej i czekam na to co się stanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 29, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2014 Twi się boi, ale podeszła do niego. Otworzył paszczę i jął połknął. Deli krzyknęła jej serce to teraz ferrari czy jakieś 100 na h. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 - SPokojnie... to pomoże mamusi wyleczyć ją z dziwnej choroby - powiedziałem głaskając ją. Deli raz pytała... czemu Twi nagle się zainteresowała wężami, nawet Rarity to zauważyła... ja odpowiedziałem że jak się interesuje to jej wybór. - Deli... muszę wysłać cię do domu, ja tu muszę poczekać na mamusię. Lily się tobą zajmie - powiedziałem i ją odsyłam... i coś mi się zdaje, że będę udupiony przez to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 29, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2014 Jebut. Gdy tylko odesłałeś Deli... 1. Mała padła nieprzytomna ze strachu. 2. Trójka otoczyła cię z dziwnym uśmiechem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Eeee... - Czemu się tak uśmiechacie? - Spytałem się udając niewiniątko... właśnie się skapnąłem. Że odesłałem jedyną rzecz która mnie chroniłam przed... jak to ją kiedyś Faruk nazwał... "Wiecznie Niezaspokojoną Afrą" A Vindi? Co on na to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 29, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2014 Leży. Klacze otoczyły cię. Afra rzuciła się na ciebie, a jej śluz przykleił cię do ziemi. Podmieńczyni podeszła do twojej głowy, a reszta zdjęła ci spodnie. No super... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 - CZEKAJCIE! - staram się stawiać opór... kurwa... zostanę zgwałcony przez Afrę... ZNOWU! Szarpię się, wierzgam, KURWA JA NIE CHCE BYĆ ZGWAŁCONY PRZEZ TRZY... napalone... seksowne... Vindicuski... OGARNIJ SIĘ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 29, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2014 Changeling zaczęła cię całować. Afra i klacz wzięły w usta twoje członki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 MADZA PAKA LAKA PAKA MADA FAKA MAKA PAKA CIAKA LAKA! PASZON WON ! JA NIE ZABAWKA! KURWA... jak przyjemnie... OPAMIĘTAJ SIĘ DEBILU! TO GWAŁT! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 29, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2014 Changeling obróciła się. I masz jej tunelik przed mordką. Afra i klacz "usiadły" na tobie, wpychając członki do środka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 - POMO... Mhmph - powiedziałem a pewnie mi Podmieniec przerwał wsadzając swój tyłek w moje usta. Ja się kurwa boje... one mnie gwałcą. Co tam że są seksowne i ten teges... ALE TO KURWA GWAŁT. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 29, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2014 Tylne się poruszają. Przednia też. Poczułeś, że miewiele ci zostało. Szybkie są. Za kilka minut Twi wyjdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Nie wytrzymam... staram się wytrzymać, ale jak wyjdzie Twi i mnie zobaczy... to będzie armagedon... z jej strony. Więc muszę wystrzelić, choć wiem, że i tak nie zapłodnie jej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 29, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2014 I padłeś nieprzytomny. Obudziłeś się z zatroskaną Twilight obok ciebie. Afra przejeżdżała sobie pazurem po gradle. Groźba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 - Byłem... zmęczony. Tylko zapomniałem, że wszędzie jest tutaj śluz... - powiedziałem. Odetchnąłem z ulgą. Nie chce zadzierać z Kobietą, która pod swoimi rozkazami ma... 500 Vindicusów. 10 000 Mrocznych pająków. i Ponad 100 000 Much Pustynnych. Dlatego włąśnie nie zadzieram i staram się unikać jej. Może z Pająkami i muchami jakoś se poradzimy, ale z VIndicusami byłby ostry problem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 29, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2014 Twi się uspokoiła. Czas do domu... Bo Deli padnie na zawał bez ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 - DObra... na nas już czas - powiedziałem oglądając się cały i pozbywając się mazi. Mam złe przeczucia... że coś się jednak stało. TO coś będzie kłopotliwe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 29, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2014 (edytowany) Masz... Łuskowate plecy i łydki.... I miniaturowy ogonek. Okay. A Deli siedzi w kącie i się boi. Edytowano Lipiec 29, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 Patrzę na to... z drgawkami oczach... *** Gdzieś w kosmosie. Pracują dwaj astronauci. Delikatnie wkładają jedno narzędzie do podajnika które MUSI zostać deikatnie włożone. Nagle z strony Planety słychać Krzyk, tak głośny, że astronauta zdekoncentrował się, a przy tym zniszczył urządzenie warte 2 000 000 Kredytów Federacji. *** Siedzę w rogu i ssę sobie palec i się nerwowo kiwam. Jestem mutantem, jestem Mutantem... JESTEK KURWA MUTANTEM! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 30, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2014 Deli się do ciebie przykleiła. Musisz być odważny. Dla niej. Jeśli zauważy, że się boisz, kompletnie się załamie. Zaczęła płakać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 Odwzajemniam - Spokojnie... już wszystko dobrze. Tak ukazuje w połowie zaskoczenie - tule ją. AFRA... COŚ MI KURWA ZROBIŁA!!! Spoglądam na nią z wyrzutem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts