Nightmare Napisano Lipiec 30, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2014 Jest też zaskoczona. Nie wiedziała, że ciebie zmutuje. Lećcie lepiej już do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 Wolnego... - Nie wiem co się stało, kiedy spałem... ale też mam mieć zmienioną domenę. Gówno mnie obchodzi... eee... coś się znajdzie... ale mam kurwa mieć ją zmienioną - powiedziałem patrząc się na Afrę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 30, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2014 - Ciesz się, że nie twarz... - powiedziała. - Coś się wymyśli. To do domu. Delicate wszczepiła się w twoje ramię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 Wyraźnie zły zmieniam swój kształt i tepam się z Deli i Twilight do domu. Spoglądam na Twi. - Przynajmniej... druga rzecz która nas łączy - powiedziałem do niej z uśmiechem. Spoglądam jak teraz wygląda. Muszę wiedzieć jakie mogą być tego konsekwencje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 30, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2014 Zaokrąglony brzuszek ma. Do tego musi być gadem do czasu wydania jaja. Może byś tak zajął się Deli... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 - Kochanie... to będzie długie... nie wiem ile... ale wiem, że teraz niemożliwe będzie ukrywanie wiesz czego. Mam pomsł. Może ty i ja + Deli pojedziemy do Letniskowego Domku w Teheranie? Powiemy, że sprawy biznesowe oboje mamy, a Deli, bo chcemy też jej coś załatwić. Co ty na to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 30, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2014 - Tylko... Co z resztą? I szkołą Deli? - zapytała. Ale chyba sądzi, że good idea. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 - Ja powiem. "Faruk jak zwykle nie radzi sobie z niektórymi sprawami i prosi bym przyjechał". Ty możesz powiedzieć, że masz coś tam da załatwienia... z Deli. Coś się wymyśli, ja wcisnę bajeczkę szkole. Oki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 30, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2014 Kiwnęła głową. No to jadziem. Urlopik relaksowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 Więc dzwonie do szkoły i informuje, że Deli nie będzie przez najbliższe dni, bo jedzie na specjalny kurs która ma jej pomóc w nauce. Potem Informuje Resztę rodziny o Wyjeździe. Następnie informuje Faruka prywatnie co się nam stało, i jak by któraś z moich żon lub dzieci zadzwoniły, to powiedzieć że pracuje u niego. Faruk wie o Twi... jego nawet o dziwo kręcą takie rzeczy więc ja nie wnikam. Potem pakujemy się i jedziemy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 30, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2014 Wkrótce już byliście. Deli przez całą jazdę była ciebie uczepiona. Biedna... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 Wchodzę do niego i wzdycham. - Ah... wspomnienia - powiedziałem. Mieszkaliśmy tu z Twi i resztą dzieciaków za czasu Nimfomanizmu. Wielki sentyment ma ten domek. Więc się rozpakowujemy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 30, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2014 Ciężko się rozpakowywać z klaczką przykle.joną do ciebie... Twi też rozpakowuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 - Deli... możesz mnie puścić... - powiedziałem do niej. Kurwa... trochę nie wygodne... i już nudne. Czekam, aż zejdzie a następnie patrzę na nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 30, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2014 Skuliła się na podłodze. Jest małą kulką strachu. Powoli podreptała do waszej sypialni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 - Martwie się o nią. Ma koszmary związane z tą kukłą... coraz bardziej myślę, że ta kukła jednak przeżyła to spalanie - powiedziałem patrząc jak Deli zamyka drzwi do naszej sypialni... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 30, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2014 Twi kiwnęła głową. Otworzyła drzwi i zamarła. What? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 Spoglądam do środka - Co się dzieje - powiedziałem w trakcie wykonywania tej czynności. Zamarła, więc to musiało się stać coś dziwnego... nie wiem co to, ale pewnie zaraz się dowiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 30, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2014 Deli siedzi przerażona pod ścianą i gapi się na łóżko. Tam leży czekoladka, kartka i... Dzwonek. Na kartce pisze "Nie uciekniesz". Jeb. Deli straciła przytomność. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 Biorę tą kartkę i zgniatam ją. Mam pomysł. Biorę kartkę i piszę na niej, byśmy się spotkali dzisiaj SAMI, wieczorem nieopodal domu, na plaży. Musimy pogadać. Zostawiam kartkę na stoliku, i biorę Deli i wychodzimy. Czekamy odpowiednio długo i sprawdzamy jaki efekt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 30, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2014 Deli się ocknęła po paru minutach. Wtuliła się w ciebie i zaczęła płakać. Efekt.... Kartki nie ma. Tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 TUlę ją - Spokojnie... koszmar się za niedługo skończy... - powiedziałem tuląc ją. Następnie kładę ją koło Twi i idę nam zrobić zimne napoje. Potem kładę je na stoliku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 30, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2014 Deli nakryła się poduchą. Nie chce pić. Twi jest zmartwiona. Mała dalej płacze pod poduchą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 - Pogadam z nim wieczorem. Dowiem się czego chce by przestał ją nachodzić. Jak było z... sama wiesz - powiedziałem wskazując na brzuch. Ciekawe czy się podobało... nie byłbym zły czy coś... ciekawi mnie. Sprawdzam na wszelki wypadek czy będzie kłamać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 30, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2014 - Dziwnie.... Tyle... - powiedziała. I nie kłamie. W końcu Deli wystawiła skrzydło i nim machnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts