Nightmare Napisano Sierpień 4, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2014 Nic. Obok odcisków pojawił się napis w piachu. "Jest Moja". To napisał ten ktoś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 4, 2014 Share Napisano Sierpień 4, 2014 - Powiedz mi... czemu tak ci na niej zależy...? Twoim zadaniem było sprawienie by była szczęśliwa, a nie by cierpiała... tak zgaduje, bo do tego chyba cię stworzyła... czemu jej to robisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 4, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2014 "Nie stworzyła". "Moc w niej". "Moja". "Ona martwa". "Moc moja". Takie teksty pisały się same na piachu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 4, 2014 Share Napisano Sierpień 4, 2014 - Chcesz ją zabić by zdobyć jej moc? Wiesz, że to niemożliwe by wchłonąć zdolności Telepaty? Tak czy siak, pokaż się... czego chcesz w zamian, za zostawienie jej w spokoju? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 4, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2014 "Nic". "Połączeni". "Ona martwa". "Moc moja". To pojawiło się na piachu. Odciski zniknęły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 4, 2014 Share Napisano Sierpień 4, 2014 - Wiesz, że nie mogę ci na to pozwolić. Dwa razy straciłem ją, i nie pozwolę jej znów mi odebrać. Chcesz ją? Udowodnij to i stań ze mną do pojedynku... inaczej pokażesz, że nie jesteś wart tej mocy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 4, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2014 "Nie mogę". "Moc za mała". "Ciało spalone". No to masz wyjaśnienie, czemu on nie może walczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 4, 2014 Share Napisano Sierpień 4, 2014 - Co potem zrobisz? Zawładniesz nad światem? To nie opłacalne... władza się zmienia, a w ciele deli może jest dużo siły umysłowej, ale nie aż tak by władać światem... nawet jak możesz ją wykorzystać. Ona jest zbyt krucha... nie nadaje się do walki, dlatego ją bronie. Jak widziałeś nas chociaż raz, to widzisz, że darzę ją uczuciem większym niż wszystko inne. Nie chce jej znów stracić... czemu chcesz jej mocy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 4, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2014 "Ciało zniszczone". "Nowe". "Wszczepienie". "Wielka moc". "Jej ŚMIERĆ". To napisał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 4, 2014 Share Napisano Sierpień 4, 2014 - Może tak. Lucy może odnowić twoje stare ciało... potrzeba do tego twojej czapeczki. Czy wtedy zostawiłbyś ją w spokoju? - spytałem się... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 4, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2014 "Może" odpisało się i Bubble poszedł. Poczułeś, że jego obecność na plaży zniknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 4, 2014 Share Napisano Sierpień 4, 2014 Wyciągam Telefon i wybieram numer do Lucy... eee, znaczy używam naszej więzi i przesyłam jej info by zregenerowała ciało lalki na podstawie czapki która jest w domu. Wracam do Letniskowej chatki i sprawdzam co z Twi, Deli i Lamarrem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 4, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2014 Deli skubie ciastko z białą czekoladą. Jej ulubione, ale nie je go tak jak kiedyś. Twi ją głaszcze. Lamarr śpi pod kaloryferem. Lucy powiedziała, że jutro... Bo znaleźć nie może czapki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 4, 2014 Share Napisano Sierpień 4, 2014 - Wróciłem... jest szansa że Bubble zostawi Deli jeśli odzyska ciało... Lucy zajmie się odzyskaniem ciała, a do tego czasu, czekamy na... Vindicusa. Deli, ta umowa z snem wciąż aktualna - powiedziałem z uśmiechem. Spanie a ona ze mną w mojej koszulce... ciekawe jak będzie się tak spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 4, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2014 Kiwnęła łebkiem. Trzyma ciacho w mordce. I gapi się w przestrzeń. Może ją przytul, czy coś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 4, 2014 Share Napisano Sierpień 4, 2014 Siadam koło niej i kładę ją na kolanach. Spoglądam na Twi - I jak się czujesz, kochanie? - spytałem się żony. Z tego co mi Afra spamiła, jutro ona będzie "Wydalać". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 4, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2014 Deli nie zwróciła na to zbyt wielkiej uwagi. - Jakoś... Zimno jest... - powiedziała Twi cicho. Ciastko upadło na ziemię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 4, 2014 Share Napisano Sierpień 4, 2014 - TO rzekomo normalne - powiedziałem i spoglądam na Deli. Ta kukła, zmieniła mi moją kochaną córkę... nie poznaje jej kompletnie. Sprawdzam która godzina jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 4, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2014 Jest dziesiąta. Deli siedziała na twoich kolanach ze wzrokiem wlepionym w podłogę. W takich chwilach Lily dała by jej z liścia i wrzasnęła "Weź się w garść, co ty, posąg?!". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 4, 2014 Share Napisano Sierpień 4, 2014 - Deli... wszystko gra? - spytałem się z obawą? Dzisiaj wlepiam jej sen z blokadą, więc Bubble nie wejdzie i go nie rozjebie. Biorę ją na ręce i idziemy z Twi do sypialni, gwizdam na Lamarra by też jak chce poszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 4, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2014 Deli siedziała cicho. Dopiero, gdy usiedliście na łóżku, wlazła ci pod koszulę i ułożyła na twoim brzuchu. Poczułeś, że robi się tam mokro. Biedna Deli... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 4, 2014 Share Napisano Sierpień 4, 2014 Robię tak by przez mój kołnierzyk wyszła jej głowa... spokojnie się przeciśnie. Chce mieć ją koło siebie, a nie na brzuchu. Całuje ją w nosek. - Spokojnie, dzisiaj będziesz miała piękny sen... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 4, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2014 Wtuliła się w twoją szyję i poczułeś na niej jej łzy. Twilight położyła się obok i patrzyła na nią ze smutkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 4, 2014 Share Napisano Sierpień 4, 2014 Głaskam ją... wiem... będzie to dziwne... nie wiem czy zrozumie, ale tonacja powinna zadziałać. Śpiewam jej kołysankę którą śpiewała moja matka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 4, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2014 Po paru chwilach śpiewania Delicate usnęła. Twilight zresztą też. Jedynie ty nie mogłeś zasnąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts