Nightmare Napisano Sierpień 4, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2014 Wreszcie skończyła wylizywać i wtuliła się w ciebie. Następnie wytarzała was w czekoladzie. W końcu gdy cali już w niej byliście, Stanęła tyłem do ciebie. A ty siedziałeś. Spojrzała na ciebie zachęcająco. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 4, 2014 Share Napisano Sierpień 4, 2014 Podchodzę do niej i chwytam ją za biodra i podnoszę... powolutku nabijam ją na swoje członki... jej głową przodem do mnie. Patrzę na jej reakcje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 4, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2014 Zachichotała i zaczęła się poruszać. A po was dalej spływa czekolada. Klacz zaczęła ją zlizywać z twoich policzków, dalej się poruszając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 4, 2014 Share Napisano Sierpień 4, 2014 Pomrukuje i odwzajemniam tym samym. Wszystko po maśle... znaczy po czekoladzie... Pinkie jest zaskakująco dobra w tych sprawach... aż się boje... nie mam pojęcia co ona robi jak jest poza kadrem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 5, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2014 Pewno to samo tylko w maśle orzechowym. Dosyć szybko przyspieszała. Wkrótce dojdziesz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 Więc powoli przyśpieszam nie przerywając lizania. Jedną ręką zaczynam ją drapać za uchem. Więc? Jak ci się to podoba? Jak będę miał czas, to pójdę jeszcze do Cloudi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 5, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2014 Eeeeee... Dla Pinkie to standard. Musisz zrobić coś oryginalnego. Okaaaay... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 Dobra... to... drapie ją po tyłku, mimo iż mam z tym złe wspomnienia (Przed trafieniem tu, miałem psa którego ciągle tyłek swędział więc musiałem go drapać), ale dla niej przezwyciężę. Jeśli to nie da nic... to używam czekolady i namaczam swój członek w niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 5, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2014 Pinkie się uśmiechnęła. Chyba działa. Po jakimś czasie doszłeś... Ale co dziwne, twoje soki zmieniły się w lukier. No tak, kraina Pinkie... Sama klacz położyła się w bułce i okryła czekoladą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 Spoglądam na nią oczekująco. Jeśli chce, to kładę się na niej i po oblaniu swojego członka czekoladą znów wsadzam w nią, a jak ma dość... w co wątpię... to lekko się oddalam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 5, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2014 Nie ma dość. Jest jeszcze "głodna". Uśmiechnęła się do ciebie i cię przytuliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 - Runda druga? - spytałem się jej patrząc w jej oczy. Więc jej decyzja... ja nie proszę, ale w tym śnie muszę robić wszystko czego sobie zażyczy... czekam na jej odpowiedź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 5, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2014 Kiwnęła głową i cię pocałowała. Dużo tej czekolady... Pinkie położyła się na plecach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 (edytowany) Więc daje na członek tyle czekolady by się jej spodobało i następnie wsadzam... zaczynam poruszać członkiem, chwytając ją za tyłek. Pochylam się i maczając usta w czekoladzie, całuje ją. Edytowano Sierpień 5, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 5, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2014 Chichotała wciąż i odwzajemniała pocałunki. Dzięki śliskiej czekoladzie mogłeś poruszać członkiem szybciej niż zazwyczaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 Wykorzystam to później. Przyśpieszam posuw, nie przestając ją całować. Masuje ją po tyłku obydwoma dłońmi. Więc... czekam na jej ruch. Zobaczymy co teraz wymyśli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 5, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2014 Odwzajemniała pocałunki. Tylko tyle. W tej rundzie ty rządzisz. Pewnie ona w następnej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 Więc po parunastu minutach wypełniam ją sokami. Następnie zadowalam i spełniam jej zachcianki aż będzie zaspokojona całkowicie. Po tym wszystkim patrzę na nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 5, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2014 Uśmiechnęła się do ciebie. Cali jesteście w czekoladzie. I puf! obudziliście się. Ty w domu z Deli pod koszulą... Która, tak BTW, siedzi spanikowana. No tak, o tej porze zwykle dzwoniły dzwonki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 Obejmuje ją - Spokojnie... będzie dobrze. - powiedziałem i pocałowałem ją w nosek. Mam nadzieje, że Lucy wzięła się do roboty z tą lalką... psychika Deli nie pociągnie długo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 5, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2014 Deli niepewnie kiwnęła łebkiem i wtuliła się w ciebie. - Boję się... - wyznała. Czułeś, jak jej serduszko szybko bije. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 - Spokojnie... jeśli dotrzyma obietnicy, to nie będziesz już przez niego dręczona... nie będzie cię już dręczył - powiedziałem tuląc ją. Nie pozwolę by moją córeczkę dręczyła ta istota... musi przestać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 6, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2014 Deli wymamrotała coś niezrozumiałego. Następnie zamknęła oczy i zasnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 Obejmuje ją czule... mamy jeszcze czas... więc wchodzę jej do snu. Chce jej załatwić specjalny sen... tak przyjemny, że od razu obudzi się z wesołą minką... dam jej najlepszy sen by mogła poczuć się lepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 6, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2014 No to kreuj sen, bo ona nie śni o niczym. Po prostu śpi. A właśnie... Niedługo Wigilia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts