KougatKnave3 Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 Więc kreuje jej najpiękniejszy sen... najpiękniejszy na jaki zasługuje. W między czasie pytam się Lucy czy znalazła tą czapkę... i ile potrwa przywracanie ciała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 6, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2014 Jest czapka... Ale nie ma dzwonków. Muszą być wszystkie zebrane lub zniszczone by naprawić ciało. Sen się powoli tworzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 Ja muszę być z Deli. W moim gabinecie jest coś co pomoże wam je znaleźć. Milly chętnie pomoże, ale ja teraz muszę poprawić samopoczucie Deli, gdyż strasznie załamana jest. Dacie radę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 6, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2014 Spróbują. Kilka już macie. A ty utrzymywałeś sen Deli aż do rana. Wtedy się obudziliście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 Całuje ją czule w czółko. - Cześć córeczko. Jak się spało? - spytałem się jej z uśmiechem. Mam nadzieje, że ten sen podniósł Deli na duchu... na chwile obecną nie mogę niczego zrobić innego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 6, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2014 - Dobrze... - powiedziała cicho i lekko się uśmiechnęła. Chyba się udało. Dzisiaj jest początek ferii świątecznych... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 - Cieszę się... masz ochotę na Spaghetti z Żelkami? - spytałem jej się. Ulubione danie moje i jej... Twi też dostanie jak będzie chciała. Czekam na odpowiedź mojej kochanej córeczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 6, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2014 Kiwnęła łebkiem. No to na razie jej psychika uratowana. Jest jeszcze wcześnie, dopiero ósma rano. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 Więc wstaję z nią pod bluzką i idziemy do kuchni, podtrzymując ją. Razem robimy owe śniadanie... wspólnie je zrobimy. Patrzę jak się czuje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 6, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2014 Chyba lepiej. Po paru minutach mieliście już zrobione dwie gotowe porcje... I jebut, usłyszałeś krzyk Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 Więc szybko tam biegnę... z odbezpieczoną bronią w jednej ręce i podtrzymując Deli przy pomocy drugiej. Następnie sprawdzam co się dzieje... oby to nie była ta sytuacja o której myślę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 6, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2014 Twi się zamknęła w łazience. Ze środka usłyszałeś jej głośny oddech. - A-Allan? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 - Tak? To ja - powiedziałem do niej - CO się stało? - spytałem się jej... oby nic się poważnego nie stało... ale coś sądzę, że coś jej ubyło... konkretnie od Węża. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 6, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2014 - J-jajo... - powiedziała dosyć cicho. A Deli się wystraszyła. - Co mamie jest? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 - Zaraz się dowiemy - powiedziałem i przybliżyłem się do drzwi. - Wyszło czy wychodzi? - spytałem się Twi. Mam nadzieje, że wyszło... nie wiem jak to jest... ale rzekomo szybko idzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 6, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2014 Odpowiedział ci jęk bólu Twi. Czyli chyba nie. Deli się skuliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 - Wytrzymaj... dasz radę, jesteś zdolna do tego. Wierzę w ciebie - powiedziałem. Drzwi zamknięte na klucz czy tak sobie...? Sprawdzam. Jeśli tak to zostawiam Deli w towarzystwie Turreta i Lamarra który ma ostatnio do niej popęd... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 6, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2014 Od środka. Deli została w sypialni, tuląc Turreta z Lamarrem na twarzy. Twi jęknęła ponownie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 - Dawaj... wierze w ciebie... dasz radę - powiedziałem do niej by ją zmotywować... mam nadzieje że usłucha... wierzę w nią. Czekam na odpowiedź... musi dać radę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 6, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2014 Jęknęła z bólu, głośniej niż wcześniej. Usłyszałeś jak dyszy, do tego dźwięk czegoś przypominającego kamień, co ląduje na kafelkach łazienki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 Więc teleportuje się do środka i obejmuje Twi by się uspokoiła po tym co teraz przeszła... następnie patrzę na ten "Kamień" i sprawdzam jak wygląda... mam nadzieje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 6, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2014 Takie czerwone jajo. Dosyć spore. Twi wciąż dyszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 Więc uśmiecham się do Twilight i ją obejmuje - Już po wszystkim... Kochana - powiedziałem i wziąłem ją na ręce i zaniosłem do Sypialni by mogła się położyć... potem powoli ją kładę i zakrywam kołdrą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 6, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2014 Twi uśmiechnęła się do ciebie i usnęła. A jajo leży w łazience. A Deli udaje osikę i się trzęsie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 Więc obejmuje ją i uspokajam... potem daje jajko w bezpieczne miejsce... tak by mogło dobrze się rozwijać. Nastepnie idę z Deli i zaczynam jej czytać bajkę na uspokojenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts