Nightmare Napisano Sierpień 6, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2014 Jakoś opanowała drżenie. Chyba trzeba by zjeść ten makaron... Głodni jesteście, a to leży. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 Więc idę z córeczką jeść. Trzeba zjeść te rarytasy, gdyż nie mogą się zmarnować... takie pyszne spagetti... jak czekoladki z Francji albo misiek z wierzy Eiflla. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 6, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2014 Deli jakoś zjadła i poszła oglądać bajki. Mocno tuliła turreta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 Więc ja dzwonie do Faruka. Jak odbierze to mówię. - Bracie... czy naukowcy znaleźli już jakieś rozwiązanie na temat sprawy pewnej wężowatej jędzy? - spytałem się go. Musieli coś wynaleźć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 6, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2014 (edytowany) Odpowiedział ci, że być może coś mają. Hiper mega mocny krążownik. Ma siłę zdolną powalić Vindicusa. Jednak pancerz ma trochę słabszy. Edytowano Sierpień 6, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 - Gdzie prowadzony jest ten projekt... muszę to coś zobaczyć - powiedziałem zainteresowany. Ciekawe co oni takiego wymyślili... aż mnie ciekawość zżera... dosłownie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 6, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2014 W Lost Hills. Może jutro będą próby. Teraz Faruk ma robotę, więc się rozłącza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 - Jasne... pozdrów Lyrę... - powiedziałem i się rozłączyłem. Każdy złodziej znajdzie swoją złodziejkę. Idę poszukać jakiegoś zajęcia do czasu, aż się Twi nie obudzi... ciekawe kiedy to jajo się wykluje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 6, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2014 Pewno jutro. A żadnego zajęcia nie widać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 Więc tak... czytam sobie jakąś książkę do wieczora potem robię kolacje dla Deli. Jeśli skończę ją przed wcześnie, albo Deli skończy swoje sprawy to biorę ją na spacer a potem do kina i na lody. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 6, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2014 Deli z uśmiechem poszła z tobą. Spacerek, kino, lody... Chyba to ją trochę "zregenerowało". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 Maskotka już jej nie męczy... więc powoli wraca do swojej normalnej formy. Powinniśmy wrócić tak wieczorem... przed wejściem spoglądam na nią z uśmiechem. - I jak się podobało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 6, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2014 Przytuliła cię w odpowiedzi. Ale w domu... W domu wlazła ci pod koszulkę. Dzwonek w korytarzu przed jej drzwiami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 Podnoszę go i odsyłam Lucy. Mam nadzieje, że to był ostatni który potrzebowała. - Nie martw się... to część transakcji. By dał ci spokój oddamy mu ciało, ale do tego musimy znaleźć jego dzwonki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 6, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2014 Lub je zniszczyć. Potrzebujesz jeszcze... Chyba jednego, czy dwóch dzwonków. Ogólnie potrzebujecie pięć. Sam policz, ile macie. Deli spojrzała na ciebie wystraszona. - Nie ciało. Zniszczyć dzwonki - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 Wysyłam telegraf telepatyczny do Lucy. "Co się stanie jak zniszczymy te dzwonki...? Zniszczy to ducha tego stwora? Jak tak to trzeba będzie to zrobić... jeśli to da spokój mojemu Delikatnemu ptaszkowi, to jestem gotów dla niej to zrobić" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 6, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2014 Lucy, prawdę mówiąc, nie wie, co się stanie, jeśli zniszczą te dzwonki. Może nic. Może to tylko go rozzłości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 - Deli jesteś tego pewna? Rozumiesz jakie mogą być konsekwencje tego jak się nie uda? - spytałem się. Mam nadzieje, że wie co robi... to będzie jedyna szansa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 6, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2014 Kiwnęła główką. Z jednej strony jest telepatką i wie co zrobić, ale z drugiej... Został jeszcze jeden dzwonek, który on ma. Bez tego dzwonka nie działacie nic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 Wysyłam do Deli i Lucy informacje. "Spotykamy się u mnie. Wierze mojej córce. Niszczymy je. Jak można je zniszczyć? Odpowiedz mi tak jak cię uczyłem Deli" wysłałem wiadomość. Uczyłem Deli korzystać z magii na tym poziomie... powinna se poradzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 6, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2014 Deli odpowiedziała niewyraźnie, że normalnie. Jak zwykłe dzwonki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 Więc zostawiam Deli i idę na spotkanie z Bobblem i informuje go jakoś, że potrzeba dzwonka byśmy stworzyli dla niego ciało... bez tego odnowienie jego ciała będzie raczej snem, niż prośbą... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 6, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2014 Nic. Cisza. Bubble'a nie ma. Po prostu nie przyszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 Więc staram się wysłać mu wiadomośc o tym że potrzebujemy jego dzwonka do zakończenia procesu powrotu ciała. Inaczej może pomarzyć o powrocie swojej kukiełkowej skóry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 6, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2014 Nico. Cisza. Chyba to nie ma sensu. Nikt nie odpowiada. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts