KougatKnave3 Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 Więc wracam do domu. Zostawiam kartkę z napisem, że potrzebuje tej kulki i idę zając się rodziną, Twi i Deli mnie potrzebują... bardzo. Staram się mieć też czas dla Lamarra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 6, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2014 Po paru zabawach z Deli trzeba było spać. Dzisiaj znowu praca... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 Więc wpuszczając Deli pod koszulkę by znów jej głowa wychodziła mi z kołnierza, zasypiam wtulony w żonę i dziecko. I Lamarra. Następnie podłączam się do snu Cloudi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 6, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2014 U niej cisza bo snu brak. Sam musisz zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 Więc teraz tak. Tworzę jej sen, hmmmm... sprawdzam w jej umyśle jaki jest jej upragniony sen... upragniona rzecz. Potem, na podstawie buduje z tego sen... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 6, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2014 Nie ma nic upragnionego. Za to czuje się winna, że nic nie robiła gdy cie wywalili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 Więc na tym buduje sen. Nie każdy dobry sen zaczyna się przyjemnie... więc zaczynam tą chwilą kiedy mnie wywalali... potem ja wkurwiony wychodzę z restauracji i idę w odosobnione miejsce... jeśli czuje się winna... to teraz ruszy za mną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 6, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2014 - Allan... - poszła za tobą. No to zaczynaj teatr. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 - Jak oni kurwa mogli to zrobić? Po tym wszystkim? Cierpiałem, troiłem się by Federacja miała dobry start... co dostaje? Kopa w dupę i wylot z jedynej rzeczy w której jestem naprawdę dobry - powiedziałem chowając twarz w kopytach. Tak, jestem pod postacią kuca. To co teraz mówię, to naprawdę czułem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 6, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2014 Cloudi objęła cię na pocieszenie. Teraz wrzucasz uczucia i do łóżka. Rozgryzłam cię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 Więc takowe wrzucam, i obejmuje ją w podzięce... - Dzięki... dobrze wiedzieć... że chociaż tobie zależało - powiedzialem wtulony w nią... więc jak tam z uczuciem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 6, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2014 Zarumieniona i tuli cię. Nawet dała buzi pocieszenia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 Uśmiecham się i robię jej skok w czasie... dajmy na to... do czasu paru godzin po inwazji na Port Hanshan. Jesteśmy z Cloudi, Vis i Lucy w namiocie i wspólnie oblewamy zwycięstwo. - Oby reszta bitew miały ten sam wynik... - podniosłem kieliszek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 6, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2014 Yay wszyscy. A Cloudi cię przytuliła lekko zaskoczona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 Uświadamiam jej, że gdyby wtedy podeszła w realu to nie byłbym takim gburem podczas walki i nie marudziłbym cały czas, oczywiście podsuwając jej to. Teraz pokazuje, że jestem jej wdzięczny tego, że jako JEDYNA okazała mi wsparcie. Przyśpieszam scenę i zostajemy w pomieszczeniu ja i Cloudi. - Dziękuje za to co zrobiłaś wtedy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 6, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2014 Zarumieniona cię przytuliła. - Nie ma za co - odparła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 - Idziesz się przejść? Mamy jeszcze sporo czasu przed ciszą nocną - powiedziałem wstając od stolika. Na tym spacerze po raz pierwszy zrobiłem to świadomie z Lucy... i z chęcią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 7, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 7, 2014 Kiwnęła głową. No to spacerek... I w krzaki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 Więc idziemy na spacer. Po drodze rozmawiamy o typowych sprawach na spacerze, aż dochodzimy do słynnego drzewa. Tutaj niech Cloudi "zaatakuje". Stajemy i spoglądam na nią z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 7, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 7, 2014 Przytuliła cię z uśmiechem. Dała ci buziaka. I tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 To robimy, że nas ponosi... po chwili, daje dłuższego buziaka, i ją obejmuje. Ta taktyka zawsze na nią działa. Patrzę na jej reakcje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 7, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 7, 2014 Rumieńce. Odwzajemniła. Nieźle was ma ponieść... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 Rzym nie od razu zbudowano. Powoli Opadamy na ziemie w ciągłym uścisku i nie przerywając całowania się. Czekam jak ona zareaguje na tą moją odpowiedź... więc Cloudi? Capo pewnie cię uczył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 7, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 7, 2014 Zarumieniła się i odwzajemniała pocałunki. Wtuliła się w ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 Zaczynam jeździć kopytem po jej plecach imitując masaż, a drugim kopytem masuje jej skrzydła. W sumie nawet dobrze się zapowiada... Capo nie marnował czasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts