Nightmare Napisano Sierpień 7, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 7, 2014 Uśmiechnęła cię i dalej cię całowała. No nieźle... Capo chyba by cię zabił za takie sny dla jego dziewczyny... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 Aha... a on może mieć co? Tak czy siak, kopytkiem powolutku przesuwam w dół aż zacznie wiadomo co masować... z uśmiechem zaczynam ją obejmować. Powoli zmieniam swoją postać na swoją, ale tak by wciąż myślała, że to sen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 7, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 7, 2014 Lekko się zdziwiła i zamruczała. Dalej cię całowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 I ja zaczynam paluszkami zajmować się jej wejściem. Niech się poczuje dobrze, po tym co niedawno przeżyła... więc ciągle mam na uwadze jak się czuje moja "Klientka". Nie przerywam masażu skrzydła i Całowania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 7, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 7, 2014 Zamruczała ponownie i dalej całowała cię z uśmiechem. Chyba już ją masz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 Więc pokazuje swoje narządy i patrze z oczekiwaniem, co zrobi? Albo poliże albo wejdzie... zależy od niej. Tak więc spoglądam na nią oczekująco co będzie robić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 7, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 7, 2014 Zarumieniła się. Chyba ona czeka na twój wybór. Wtuliła się w ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 ŻADNA nie robiła tego bo odrazu przechodziły do sedna. Więc tak, robię tak by miała moje skarby przed jej głową... zobaczymy jakiego ma expa w tych sprawach... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 7, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 7, 2014 Zaczęła je lizać. No nieźle. Nie jakoś hiper mega super idealnie, ale całkiem dobrze. Lizała je na przemian. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 Mruczę... z przyjemnością. Widać, że ma spore doświadczenie. Nic dziwnego, że Capo się nią tak chwali... w SMSach... po każdej ich zabawie... KURWA CODZIENNIE. Po pewnym czasie sprawdzam co robi, czy wsadza se w tył czy przód. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 7, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 7, 2014 Po jakimś czasie położyła się na brzuchu i spojrzała na ciebie z uśmiechem. Wypięła tyłeczek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 Więc wchodzę na nią i powoli wsadzam swoje członki do środka, głaszcząc jednocześnie Cloudi... sprawdzam przy okazji czy to uczucie nie wyjdzie do świata zewnętrznego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 7, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 7, 2014 Raczej nie. Bardzo małe szanse. Cloudi zaczęła pojękiwać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 Lekko przyśpieszam posuw pochylając się nad nią i całując ją namiętnie... teraz trzeba uważać by nie przegiąć... wciąż muszę grać... tak czy siak, jak mówiłem... przyśpieszam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 7, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 7, 2014 Klacz pojękuje. Niedługo koniec. Zbliża się szósta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 Więc po chwili wypełniam ją... całą. Po tej czynności patrzę na nią z uśmiechem... no... wykonałem ostatnie zlecenie od Luny... tak czy siak... można odhaczyć. Po chwili wyciągam członki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 7, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 7, 2014 Pocałowała cię z uśmiechem. Dobra, szósta jest. No to koniec, the end. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 Uśmiecham się i kończę sen. Otwieram oczy i spoglądam na moją córkę i Twilight... i Lamarra bo pewnie zajął mi pół mordy, jak nie całą. Ah mój kochany HeadCrabik... moje kochane zwierzątko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 7, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 7, 2014 Problem. Twi śpi. Ale zamiast Deli, obok ciebie leży dzwonek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 Momentalnie wstaje i staram się wyszukać Deli... jeśli ją zabrał, to sobie nie daruje. Biorę jednocześnie dzwonek. Więc, szukam Deli... WSZĘDZIE. Błagam, nie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 7, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 7, 2014 W domu na nogach jest tylko Bolt. Robi śniadanie w kuchni. I ani śladu Deli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 Nie chodziło mi o Dom w LS tylko w Teheranie... ale skoro nie ma w ogóle śladu po nich, to informuje Lucy o tym zdarzeniu... KURWA ZNOWU... jestem najgorszym ojcem na świecie... nie umiem nawet swojego dziecka obronić... NIC NIE UMIEM! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 7, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 7, 2014 Jest jakiś ślad... Gdzieś w tunelach pod Canterlot. Tych kryształowych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 KURWA ZNOWU? Biorę wszystkie dzwonki i coś co może je rozwalić natychmiastowo. Następnie przenoszę się tam i oglądam to co się tam dzieje... jeśli ten gnój przegiął, niszczę dzwonki od razu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 7, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 7, 2014 Na ten widok dzwonki ci wypadły. Delicate śpiąca na krysztale. Ma pentelkę na szyi. Sznurek ciągnie się aż do sklepienia. Kryształ trzeszczał, jakby miał zaraz odpaść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts