KougatKnave3 Napisano Sierpień 8, 2014 Share Napisano Sierpień 8, 2014 Staram się tam jakoś podejść by uratować Deli, ale pewnie jest ten kryształ na mnie wyczulony, więc jak podchodzę to pęka, zgadłem? Oczywiście, że tak, bo świat mnie nienawidzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 8, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2014 Nie. Udało ci się złapać Deli przed pęknięciem kryształu. Żyje. Linka się nie napięła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 8, 2014 Share Napisano Sierpień 8, 2014 Więc staram się ją uwolnić z tej pułapki tak, by się nie obudziła. Podsyłam jej piękne sny by się nie musiała martwić. Następnie sprawdzam czy mam wszystkie dzwonki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 8, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2014 Masz wszystkie dzwonki, ale Deli się obudziła. Rozejrzała się, zauważyła pętlę, która zwisa z sufitu. Widziałeś, jak w jej oczach rodzi się strach. Skuliła się w twoich ramionach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 Odcinam tą pętle i w rękach robię taką iskrę, która zniszczy wszystkie dzwonki... MUSI zniszczyć wszystkie dzwonki, jak nie to tepam się do wulkanu i tam je wrzucam... 1m nad magmą... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 9, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2014 Zniszczyła. I cisza. Jednak Deli odetchnęła z ulgą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 - Jesteś pewna, że to zadziała? - spytałem się. CO prawda nie mam ochoty obudzić się z kukłą która trzyma topór w górze i śmieje się psychopatycznie... tak czy owak, to chyba koniec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 9, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2014 Deli kiwnęła łebkiem i zwymiotowała na podłogę. Następnie cię przytuliła. To już koniec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 Więc wracamy do domu, a potem podchodzę do lodówki i otwieram ją i Nalewam sobie szklankę wody morskiej. Mieszkaliśmy ludem na odludziu na pustyni... Piliśmy wodę z oceanu, i ryby wpierdalaliśmy. Rano, ryba, wieczorem, ryba. Do szkoły pastę rybną nosiliśmy... niekiedy na święta ryby jedliśmy. Następnie wypijam zawartość szklanki. Nikt nie umie tak dobrze dawkować słonej wody jak Lud Księżyca... może początkowo były halucynacje, ale potem przyzwyczailiśmy się... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 9, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2014 Deli poszła zjeść ciastka z białą czekoladą. Wciągnęła na raz całą paczkę. Potem poszła jeszcze coś zjeść. No tak... Odkąd Bubble stał się zły, nie jadła prawie nic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 Więc idę do Twi która jeszcze pewnie śpi... znaczy do sypialni idę, ale twi będzie jeszcze spać. Kładę się i biorę lapotopa i sprawdzam czy jest coś ważnego do zrobienia od Faruka... JAK MI SIĘ NIE WŁAMANO NA SERWER ZNOWU. Choć to zabezpieczenie od... W.K.W.z.G.A.T.L(Wiecznie Kopiujących Wszystko z GIER Aperfuture Testing Lab) powinno zadziałać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 9, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2014 Twi już nie spała. - Gdzie do cholery byliście?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 - Porwanie... zabicie porywacza... powrót... ciastka... wiesz, jak co dzień. Chcesz coś do picia? - spytałem się odkładając laptopa. Mi znów się chce wody... solonej, najlepszej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 9, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2014 - Ja kiedyś oszaleję... - westchnęła i poszła coś zjeść. Deli po zjedzeniu poszła z uśmiechem spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 Idę za Twilight. - A ja nie? Większość z nas... jak nie każdy, jest na czyimś celowniku. Ja jestem na celowniku Afry... Deli była na Celowniku Bubla... a Rarity kiedyś była na celownku Spika, choć nie koniecznie do likwidacji... to nas połączyło... że normalnie nie możemy żyć bo nie możemy się przystosować do normalności... przynajmniej ja. Do tej port widzisz, że pod poduszką śpię z Pistoletem, a ostatnie wydarzenia to uzasadniają... dlatego kocham tą rodzinę... bo w 100% tak wyglądało moje dzieciństwo... kochający cię ludzie... tu kuce... dookoła - całuje ją czule w polik - Może ja zrobię śniadanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 9, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2014 Przytuliła cię z uśmiechem. - Jak chcesz - powiedziała i cię pocałowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 Odwzajeniłem i po chwili spoglądam na nią. - Na co dziś moja Kochana Limonka chce dziś jeść? - spytałem się... naprawdę... kocham moje obecne życie, poza marginesu z Afrą... poza tym jest bardzo dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 9, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2014 Zarumieniła się i cię pocałowała. - Zdaję się na ciebie - powiedziała i poszła do salonu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 - Wedle rozkazu, Najpiękniejsza Księżniczko - powiedziałem z uśmiechem i zamykając wszystkie okna, i wszystko co przewodzi zapach... robię Lazange The La Moon. Lazange w wykonaniu mojej matki... Lazange które Capo uwielbia bardziej od normalnej wersji... moja mama o tym wie... kiedy ostatnio przyjechała do nas z nim... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 9, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2014 On jest teraz zajęty odwykiem... Na szczęście. Po jakimś czasie Lasagne była gotowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 Podaje w talerzach na stole i kłaniam się - Śniadanie podano, piękna pani - powiedziałem i ruszyłem do swojego miejsca przy stole i zaczynam jeść przepis mojej matki... CHODZI MI OPOTRAWĘ A NIE KARTKĘ!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 9, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2014 Om nom nom nom. Po paru chwilach wszyscy byliście najedzeni. Twi gdzieś poszła. No to teraz się czymś zajmij. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 Więdz teleportuje się do Lost Hill s bo miałem się tam spotkać z Farukiem by zobaczyć projekt AperFuture Testing Labs... więc, tepam się za plecy faruka jeśli tam jest. - Cześć - mówię po teleportacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 9, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2014 No to macie gigantyczny krążownik zaparkowany obok Lost Hills. Woooow... Faruk siedzi obok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 - Coś znajomo ten krążownik wygląda. Sądząc po logu na Silniku to twór AperFuture... skąd tym razem zerżnęli Desing? - spytałem brata. Nie zdziwiłbym sie jak by znów skopiowali... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts