Nightmare Napisano Sierpień 9, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2014 - A bo ja wiem - rzucił. - Ważne, że zatłucze Vindicusa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 - Oj tak... i nie stanę się niewolnikiem "Ponętnej i seksownej Wężowej Damy która ma chcice niemal codziennie". Capo tak ją nazwał - powiedziałem i idę do naukowców by wypytać się o kapitana tego statku... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 9, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2014 Eeeeee... Jak będzie wojna, ty będziesz kierował... Wow. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 Kompletnie bez doświadczenia w pilotażu... ale ok... no chyba że będę dowodził. Tak czy siak wchodzę na pokład... jeśli można... i sprawdzam jak wszystko wygląda, przy okazji skąd tym razem pytam "Skąd zaczerpnęli inspiracje". Tak to wolą mówić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 9, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2014 Chyba ze Star wars. Przynajmniej tak wygląda mostek. Ty tylko kierujesz działaniami ludkòw na statku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 Odwracam się do naukowców. - Dobra robota, ile macie pewności, że pokona Vindicusa? - spytałem się? Skoro jest na księżycu to oznacza, że w próżni może latać, więc Vindicus go nie dosięgnie... Fuck Yea Afra... masz przesrane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 9, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2014 - Jakieś 75% - odpowiedział. Przynajmniej większość. To już coś. No to niedługo rozpęta się rzeź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 Jeszcze parę miesięcy. - Przyznam... jak na "Inspiracje" to całkiem dobrze zrobiona. Dobra robota - powiedziałem do naukowca i poklepałem go po ramieniu. - Dostaniecie tą dotacje... o którą prosiliście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 9, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2014 Ucieszyli sie. Teraz czas do domu. Może zajmij się Deli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 Więc żegnając brata i Jajogłowych wracam do rodzinki i informując o dobrych wynikach Broni przeciw Afrze... biorę się na zabawę z Deli. Dawno się nie bawiliśmy razem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 9, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2014 Mała była wyraźnie spokojniejsza. Właśnie. Wypadałoby przytargać choinkę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 Jeszcze parę dni... idę do Twilight z Deli sprawdzić jak mają się sprawy z jajem. Musimy wrócić do domu na święta... inaczej będzie kiepsko z innymi. Nie chce ich tak zostawić samych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 9, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2014 Twi głaskała lekko wystraszona... Małego węża. Słodki, ale gruby na twoje ramię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 - Więc wykluł się... - uśmiechnąłem się... podchodzę do niej i ją obejmuje. - Można się udać do Afry po wiadomo co... - powiedziałem z uśmiechem do niej... nawet słodki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 9, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2014 Tylko, że... Afra powiedziała, że... On jeszcze... - skrzywiła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 - Musi podróść czy jeszcze więcej inkubacji - spytałem się... tak czy siak... oznacza to wojnę. Słucham wypowiedzi Twi, i jaka będzie odpowiedź zobaczycie jaka będzie moja reakcja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 9, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2014 Musi... Znowu... - dyskretnie pokazała sobie między nogi. No tak... Deli w pobliżu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 - Aha... - powiedziałem i wyciągam telefon i dzwonie do Faruka... nieważne co robi... mówię przy wszystkich - Faruk... już czas. Po wigilli mobilizuj wojska... Afra nie chce oddać serum, grozi naszemu państwu i mieszkańcom... skoro chce wojny... dostanie jej - powiedziałem do słuchawki wyraźnie zły... Afra... obiecuje, że coś wejdzie ci w dupę... lufa mojego karabinu i ci sprzedam cały magazynek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 9, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2014 Twi wlepiła spojrzenie w ziemię. Deli gapiła się na was. Ona nic nie rozumie. Faruk przyjął i się rozłączył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 Przytulam Twi... - Wracajmy do domu... nie myślmy o tym - powiedziałem do niej z uśmiechem. Robię to dla niej... znam Afrę, po inkubacji tej znów by powiedziała że trzeba znowu... z nią trzeba siłą... a teraz tą siłę mamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 9, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2014 Kiwnęła głową. - Czemu mama płacze? - zapytała Deli. Wąż zasnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 - Coś ją martwi... my ją rozweselimy piękną wigilią. Wracamy do domu - powiedziałem z uśmiechem i pomagam wszystkim się spakować. Dziękuje Lucy za to, że pomogła nam z Bubblem i nie zapomnę o niej przy prezentach... będzie szczególny... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 9, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2014 Wszyscy się spakowali. Wkrótce byliście w domu. Reszta przywitała was przytulaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 - Ciesze się, że was widzę... to co? Jedzemy po choinkę? - spytałem się. Dla niektórych z nas (Rarity, Luna i Beak) to będą pierwsze święta z nami, dlatego będzie trzeba coś im specjalnego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 9, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2014 Yaaay! I się okazało, że Bolt z Visarim i Capo już wam przytargolili ładne drzewko. Ubrać trzeba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts