KougatKnave3 Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 - Jak widać... z czego ja nie widziałem... zmiana planów. Ubierzemy choinkę - powiedziałem i bierzemy się do ubierania jej. Więc, do dzieła. Sprawdzam czy wszyscy się wzięli do roboty... sam pracując. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 9, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2014 Drzewko spore. Deli wiesza renifery, Bolt sople, Lily lampki wraz z Beakiem, a reszta wiesza bombki. A kto postawi gwiazdę na szczycie? Po ubraniu choinki wszyscy zaczęli się nad tym zastanawiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 - Ja znam już odpowiedź... z Tego co wiem, Gryfy nie mają tego święta... więc proponuje, by ją Beak zawiesił, bo wkońcu to pierwsza jego Wigilia z nami, i pierwsza w jego życiu - powiedziałem patrząc na nich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 9, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2014 Mały podsadzony przez Lily i Lunę ustawił gwiazdę. Wszyscy się ucieszyli. - Po co to drzewko? - zapytał Beak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 - Z okazji WIgili. To święto w Equestrii i Federacji. Jest organizowane o tej porze roku, nazywanym przez mój Lud Kwartałem nocy, bo w zimie najwięcej jest nocy. Pod tym drzewkiem, pojawi się później prezent dla każdego członka rodziny... nawet dla ciebie - powiedziałem do niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 9, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2014 - A dlaczego ? - zapytał. Wszyscy się rozeszli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 - Za zachowanie... byłeś dobrym chłopcem więc magicznym sposobem pod choinką pojawiają się prezenty o których zawsze marzyliśmy. U ciebie... nie wiem... Mały zestaw Artysty Aprox... może się pojawić - powiedziałem z uśmiechem. Małym nie można go nazwać. Całe pomieszczenie zajmuje... ale za to, ma wiele opcji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 9, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2014 Właśnie... Masz już prezenty dla waszystki? Gwiazdka nadchodzi wielkimi krokami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 Ten zestaw dla Beaka... zamówiony. Teraz odchodzę od Beaka mówiąc by był dobrym Gryfkiem do 25 grudnia... czyli przez jeszcze 3 dni. Następnie idę do sklepu zamawiając dla wszystkich szczególne prezenty. Biorę Lucy do pomocy jeśli chce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 9, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2014 No to masz. Teraz już chyba czas do domu i spać. Z kim dzisiaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 Sporo spałem z Twi ostatnio... teraz czas na Lunę. Następna jutro będzie Lucy. Więc wracając do domu szykuje się do spania czekając na Lunę i Deli... ona chyba już na stałe będzie ze mną spać... coś tak czuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 9, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2014 Obie już w sypialni. Czekają na ciebie. Ziew... Dużo się dzisiaj wydarzyło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 Więc wpuszczam Deli pod koszulkę jeśli chce, i kładę się obejmując ją i Lunę. Zasypiam. Jak chce to może być konfa między nami. Ustalono ostatnio, że przez natłok jesteśmy zmuszeni do Dwuosobowych konf. Za niska jakość sieci... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 9, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2014 No to w takim razie kto do konfy jako drugi? Chyba nie Deli... Bym się zabiła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 DWU OSOBOWE SESJE, W TYM WYPADKU JA I LUNA! Czytaj z zrozumieniem narratorze, proszę. Tak czy siak, pytam potajemnie Lunę czy jak chce to robimy tą konfe jak nie to nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 9, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2014 Zrozumiałam, że ty + dwie osoby... Luna się zgadza. No to po chwili już byliście we śnie w waszej sypialni. Teraz pamiętaj, jaki Luna lubi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 Level Hard... - Więc jak dzisiaj? Lekko, czy bardziej... drastyczniej? - spytałem się, podchodząc do niej. Zobaczmy, jak dzisiaj będzie nasz wspólny sen wyglądał... hue hue... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 9, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2014 - Ty wybierz - idpowiedziała z uśmiechem i dała ci buzi. Hm hm hm... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 Więc... odwzajemniam, i następnie, nie bezpoleśnie... znaczy będzie bezpoleśnie, bo to sen... rozumiecie. Pcham ją na łóżko wiadomo jak i podchodzę do niej. - Byłaś zła... BARDZO ZŁA... będzie... kara - powiedziałem z uśmiechem podchodząc i dla przykładu uderzając pięścią o otwartą dłoń... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 9, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2014 Luna udała strach. Zauważyłeś, że na rogach łóżka są kajdanki. Hm hm hm... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 Więc jednym ruchem ręki z magią... tak... moja ręka to róg i przyjął jej właściwości... dlatego nie lubię jak ktoś obcy dotyka mojej lewej ręki... rozumiecie. Tak więc niech kajdanki zamkną jej kopyta... - Należysz teraz do mnie - powiedziałem i podszedłem do niej by stanąć nad nią... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 9, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2014 Luna udała strach i zaczęła się niby szarpać. Łańcuchy zadzwoniły. W jej ustach zmaterializował się knebel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 Głaszczę delikatnie po jej policzkach i kładę się na niej pokazując swoje... pewnie przez nią powiększone... członki. Tak czy siak, lekko ją całuje... i z impetem wpycham w nią członki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 9, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2014 Wydała stłumiony jęk i przymknęła oczy. Ostra zabawa będzie... Do samego rana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 Wiadomo jak to robię... od razu do szybkich ruchów przechodzę niekiedy lejąc ją po zadzie. Rarity i Luna lubią ostro... Lucy i Twi lubią lekko... a Milly... wszystkie. Przebieranki, ostry, lekki... okazuje się, że na tych sprawach zna się lepiej od Capo... lecz nie często je praktykowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts