KougatKnave3 Napisano Sierpień 10, 2014 Share Napisano Sierpień 10, 2014 - Dziękuje - powiedziałem. Ona nie zwykła kłamać... lecz przekręcać słowa... odsyłam ją do jej domu i podchodzę do Twi i mówię jej o lekarstwie jakim powiedziała Afra... i to, że mamy na to... raczej 8 godzin, przed sama wie co. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 10, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2014 - Allan... - złapała cię za ramiona i spojrzała w oczy. - Nic mi nie jest. Czy ja się stałam niema? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 10, 2014 Share Napisano Sierpień 10, 2014 - Nie stałaś... zostało ci już mało czasu. 8 dni... tyle ci zostało... z dnia na dzień będziesz się czuła gorzej... nie chce cię zmuszać... nie chcesz tego ze mną, rozumiem... - powiedziałem powoli się uspokajając i chowając broń... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 10, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2014 Przytuliła cię. - Mówię ci, że nic mi nie jest. Po prostu jestem zmęczona - powiedziała. Pocałowała cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 10, 2014 Share Napisano Sierpień 10, 2014 - Tak czy siak... mamy lekarstwo... będziemy musieli TO zrobić jeśli oboje mamy zostać wyleczeni... Afra o wszystkim za tydzień zapomni, i znów będzie knuła... więc... mamy czas. Więc jak... jak odpoczniesz, to mamy to zrobić? - spytałem się... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 10, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2014 Zastanowiła się chwilę. Następnie kiwnęła głową. No to ustalone. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 10, 2014 Share Napisano Sierpień 10, 2014 Więc wracajmy do domu - powiedziałem i tepam nas do domu i kładę Twi w naszym łóżku. Całuje ją na dobranoc i wychodzę... po jutrze jest właśnie Wigilia i myślę, czy uda się wtedy już zakończyć tą sprawę. Dla tego jej węża... i następnego co za niedługo dojdzie kupuje Terrarium i potrzebne do niego rzeczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 10, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2014 Twi od razu zasnęła. Reszta już jest opanowana duchem świąt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 10, 2014 Share Napisano Sierpień 10, 2014 Wysyłam jej wiadomość, że zrobimy to kiedy będzie chciała... 5 dni ma na zastanowienie kiedy. Więc idę teraz do Spika i Daisy... musi być kontrola przecież, nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 10, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2014 Robią jedzonko na święta. Om nom nom. Będzie pycha. Już ciasto gotowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 10, 2014 Share Napisano Sierpień 10, 2014 Więc pukam do drzwi ich domu. Dasiy odnosi się do Spika jak do przyjaciela... a ze Spikiem widzę, że zaczyna się powolutku powtarzać historia z Rarity. Mam plan na Wigilie jeśli do nas przyjdą, bo Spike to rodzina... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 10, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2014 Otworzył spike. Cały w cieście. Czułeś zapach pieczonego ciacha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 10, 2014 Share Napisano Sierpień 10, 2014 - Cześć... przyszedłem w Odwiedziny i na kontrolę - powiedziałem z uśmiechem. Ciekawe co robią w Wigilie... jak co mogą do nas przyjść. Tak czy siak, czekam na odpowiedź smoka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 10, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2014 - Hejka. Pieczemy - powiedział spike, jakby to nie było oczywiste. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 10, 2014 Share Napisano Sierpień 10, 2014 - Widać i czuć... - powiedziałem a następnie sprawdzam czy Daisy jest w pobliżu... jeśli jest... to do niej macham, jak nie to przybliżam się do Spika. - I jak tam relacje między nią a tobą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 10, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2014 - W porządku - powiedział z uśmiechem. Daisy robi polewę i lukier. Om nom. Nom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 10, 2014 Share Napisano Sierpień 10, 2014 - Wiem... bo Lucy lubi wszystko monitorować, co też niestety przechodzi na mnie... że, ty masz ją na celowniku tak jak Rarity niedawno. I powiem ci coś... masz naprawdę bardzo wysokie szanse... w tym samym wieku... u niej w wyglądzie, i te same zainteresowania jak ostatnio mówiłeś... też czyta dużo komiksów... więc, jak będziesz potrzebował pomocy... to wiedz mi, ja z Lucy spikne każdego... jak chcesz pomocy oczywiście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 10, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2014 Zarumienił się i poszedł dalej piec. No to tyle. Też byście się zabrali za robienie przysmaków... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 10, 2014 Share Napisano Sierpień 10, 2014 Więc wracam do domu i razem z Boltem robimy się za pieczenie. Jeśli Twi wstanie to pytam ją dyskretnie czy podjęła decyzje... robię to dla jej dobra, a nie mam ochoty być na jej pogrzebie... dostałbym opieprz od ojca, że płakałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 10, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2014 Nie wstała. Jeszcze śpi. Po paru godzinach mieliście już masę jedzonka na Wigilię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 10, 2014 Share Napisano Sierpień 10, 2014 Więc sprawdzam ile będzie gości na Kolacji Wigilijnej... wszystkim kupiłem prezenty i rozmieściłem miejsca. Powinni być... 1) Moja rodzina tutaj (Lucy, Luna, Twi, Rarity, Milly, Deli, Lily, Bolt, Fire, BlackJack i Aliego [Tak nazwaliśmy dziecko Rarity]) 2) Daisy i Spike (Z DOPISKIEM ZASTANOWIĄ SIĘ) 3) Moja rodzina... ta pierwsza (Mama, Tata, Braciszek i jego Rumuńska Klacz... ) Sprawdzam czy kogoś tam dopisano. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 10, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2014 Jutro będzieta kolacyja. Prezenty są w pralce. Żarce gotowe. No to tyle. To chyba czas spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 10, 2014 Share Napisano Sierpień 10, 2014 Widać, że nikogo nie zaproszono, więc idę do sypialni. Dziś ze mną, Deli i Lucy, śpi wyjątkowo Twi... ostatnio się sporo napracowała. Wchodzę więc do sypialni i sprawdzam czy wszyscy są... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 10, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2014 Wszyscy. A Twi dalej śpi. Dziwne? Chyba tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 10, 2014 Share Napisano Sierpień 10, 2014 Sprawdzam czy, żyje... matko, ja się zaczynam się o nią naprawdę bać. Więc sprawdzam czy ona jest żywa... nie świadczyło by to omnie sporo dobrego... zwłaszcza w oczach rodziców Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts