KougatKnave3 Napisano Sierpień 10, 2014 Share Napisano Sierpień 10, 2014 Ręką zjerzdzam niżej, i zaczynam ją tam masować przy wejściu. Ciekawe czy pamięta, że właściwości rogu są teraz na lewej ręce, także Czułe Miejsce. Tak czy siak masuje i całuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 10, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2014 Zaczęła mruczeć. No i mgiełka otoczyła twoją lewą dłoń. Przyjemnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 10, 2014 Share Napisano Sierpień 10, 2014 Mruczę, i tą lewą ręką zaczynam ją drapać za uchem. Palce prawej ręki wsadzam w jej wejście i zaczynam tam ją masować, a moje pocałunki stają się bardziej intensywniejsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 10, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2014 Zamruczała. Pewno będzie bolało, gdy Twi się obudzi... Biedna... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 10, 2014 Share Napisano Sierpień 10, 2014 Bardzo biedna. Ale będę przy niej... nie opuszczę jej ani na krok. Wracając, pora pobawić się członkami. Zabieram już wilgotną od jej płynów rękę, i zaczynam masować jej delikatne skrzydła, jej wejście i anal ocieram członkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 10, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2014 Zamruczała. Uśmiechnęła się do ciebie. No to zaczynacie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 10, 2014 Share Napisano Sierpień 10, 2014 Powoli lecz z uczuciem wsadzam do obu wejść swoje członki. Po tym jak wejdą zaczynam posuw i znów stykamy nasze usta w pocałunku. Trzeba nadrobić to i owo, nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 10, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2014 Też dawno tego nie robiliście. Do tego Lucy była biedna, bo ten koleś ją źle traktował... Ujujuj... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 10, 2014 Share Napisano Sierpień 10, 2014 Odrywam usta... - Co byś chciała... tak najbardziej na świecie niż ten prezent? - spytałem się. Jeśli dobrze kumam... jest szansa... jak ona chce... by zaszła w ciąże... ona nie wie, ale ja tak... ukryłem to przed nią, ale łatwo nie było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 10, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2014 Uniknęła twojego wzroku. Chyba masz rację. I byłby + jeden członek rodziny... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 10, 2014 Share Napisano Sierpień 10, 2014 - Jest możliwość by to było możliwe... - powiedziałem. Nie mogę się doczekać... jak Lucy będzie wyglądała. - Jest możliwość, i nawet wiem jakie są tego konsekwencje... choć nie są tragiczne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 10, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2014 Spojrzała na ciebie pytająco. Jest zdziwiona, ale chyba ma też nadzieję... Więc... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 10, 2014 Share Napisano Sierpień 10, 2014 - Wymóg pierwszy: Musisz kochać tego z którym będziesz brzemienna. Wymóg Drugi: Na czas noszenia dziecka, twoje moce przejdą w czas nieaktywny prócz podstawowych i do komunikacji z Partnerem. Wymóg trzeci: Będzie tej samej płci co Artefakt, tutaj tu, i będzie miała barwy ojca... czyli będzie granatowa piękna klacz... bo urodę będzie po tobie miała.. i wymóg... czwarty: Od tej chwili łączysz swoje istnienie NA STAŁE z tą rodziną. Nikt cię nie porwie i nie wykorzysta, bo tylko twój posiadacz będzie udzielał zezwolenia, a także dawał następców. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 10, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2014 Przytuliła cię mocno z uśmiechem. Widać, że jest szczęśliwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 10, 2014 Share Napisano Sierpień 10, 2014 Więc szepczę jej do uszka - Jutro po Kolacji Wigilijnej... mam nadzieje, że wpadniesz do mojego gabinetu... jest parę spraw... do omówienia - powiedziałem przyśpieszając powoli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 10, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2014 Kiwnęła głową i przymknęła oczy. Jęknęła. No to będzie kolejny członek rodziny... Nie za dużo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 10, 2014 Share Napisano Sierpień 10, 2014 Raczej nie... jest jeszcze pokoi. Tak czy siak, przyśpieszam znacznie ruchy by potem wypełnić ją swoimi sokami. Spoglądam potem na nią... z uśmiechem. Ciesze się, że wtedy wykiwałem Nightmare Moon... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 10, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2014 Lucy cię przytuliła jeszcze raz. A następnie sen poszedł. Leżycie razem w łóżku. Twi i Lucy śpią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 10, 2014 Share Napisano Sierpień 10, 2014 Delikatnie głaskam główkę Deli by się nie wybudziła... spoglądam która godzina. No... udany sen... tak czy siak... na wszelki wypadek... szykuje się na niespodziewanych gości, bo takowi zdarzają się w Wigilie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 10, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2014 A Deli nie ma. Za to słyszysz poruszenie w jej pokoju. Oni nie potrafią usiedzieć w miejscu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 10, 2014 Share Napisano Sierpień 10, 2014 Uśmiecham się i wstaję lekko wychodząc z objęć Twi i Lucy. Następnie idę do pokoju Deli i otwieram leciutko drzwi. - Skarbie, wiesz, że dziś Wigilia i za godzinkę będziecie otwierać prezenty? Co chcesz na śniadanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 10, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2014 A tam widzisz... Lily, która coś mruczy do trzech pająków z Tartaru i Deli, która szyje z ich nici sieć. Nie wygląda to na zabawę. Obie mają poważne mordki. - Tata, wężowa pani zła - powiedziała Deli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 10, 2014 Share Napisano Sierpień 10, 2014 - Afra? Wiem od czasu kiedy wlazła mi do łóżka, 10 lat temu... co tym razem przeskrobała? - spytałem się. Wiedziałem... KURWA WIEDZIAŁEM, ŻE COŚ SIĘ SCHRZANI. NIGDY NIE MOŻNA MIEĆ NORMALNEGO ŚWIĘTA Z RODZINĄ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 10, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2014 - Ona sądzi, że jakaś baba wąż zaatakuje... - powiedziała Lily. Acha. No super... A Deli ma te swoje zdolności... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 10, 2014 Share Napisano Sierpień 10, 2014 - Wiem... Federacja szykuje się na nadejście jej dzieciaczków od wielu miesięcy. Ona chce Twi i wykorzystać ją jako inkubator... i chce mnie bym był jej osobistą zabawką... i chce rządzić Federacją... nie oddamy naszej wolności bandzie robali... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts