Nightmare Napisano Sierpień 11, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 11, 2014 Obrazek. Ty, ona, Bolt, Lily i Twilight przed ładnym, małym domkiem, w nocy, a na niebie gwiazda betlejemska. Przez okno widać choinkę. Chyba Beak jej pomagał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 11, 2014 Share Napisano Sierpień 11, 2014 Drugi skład rodziny... pamiętam te czasy, pierwsze święta Deli z nami. Obejmuje Deli i całuje ją lekko w czółko. Następnie otwieram prezent od Lily... nie wiem czemu.. ale się boje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 11, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 11, 2014 Play station 3 wraz z BF 3 i BF 4 do tego. Z jej kieszonkowych. Wow... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 11, 2014 Share Napisano Sierpień 11, 2014 ... albo oszczędzała, albo za duże kieszonkowe dostaje. Obejmuje ją a następny prezent od Beaka. Zobaczymy co ma dla mnie nasz mały artysta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 11, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 11, 2014 Cała wasza rodzinka, bez wyjątków. Jak słodko. Na obrazku, w salonie przy choince, wszyscy rozpakowują prezenty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 11, 2014 Share Napisano Sierpień 11, 2014 Jeśli jest tam Beak na obrazku to go przytulam i dziękuje. Jeśli nie to pytam czemu go tam nie ma. Następny prezent będzie od... Bolta. Od niemowlaków nie spodziewam się prezentów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 11, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 11, 2014 Od Bolta jest książka... Romantyczna kolacja z buziakiem, czyli jak i co w kwestii randek. Ok? Oczami ogarnął pomieszczenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 11, 2014 Share Napisano Sierpień 11, 2014 Dobra... rozumiem. Dziękuje mu, następnie biorę prezent od... Twilight. Zobaczymy, co ona na mnie ma? Już się nie mogę doczekać. Jak to będzie ta sama książka, to popełnię Hara kiri. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 11, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 11, 2014 Od Twi... Pudełeczko małe. A w środku... Karteczka. Z aktem własności lokalu nadającego się na restaurację... W elitarnej dzielnicy Canterlot. Wow! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 11, 2014 Share Napisano Sierpień 11, 2014 Patrzę na to z normalną miną... spokojnie... nie wybuchnij. - Ja... nie wiem co powiedzieć. Zatkało mnie to kompletnie - powiedziałem. Pięknie... w, jak to Capo i reszta Federacji nazwali, Stolicy Snobów i Bólu Dupy. Obejmuje ją i całuje. - Dziękuje ci... - powiedziałem i następnie idę do prezentu Lucy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 11, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 11, 2014 Odwzajemniła całus i uśmiechnęła się. Lucy powiedziała, że jej prezent się spóźni. Za to Luna pokazała ci swój. Wyjrzałeś przez okno... Po niebie przeleciała gwiazda betlejemska i dołączyła do konstelacji w kształcie serca. Ooooooo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 11, 2014 Share Napisano Sierpień 11, 2014 - Dziękuje - powiedziałem i jąprzytuliłem i pocałowałem. Została rodzina i Spike z Daisy... no chyba, że coś jeszcze przyjdzie. - Dziękuje wam wszystkim, wszystkie prezenty były wspaniałe... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 11, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 11, 2014 Jeszcze Milly. Dała ci zestaw do czyszczenia broni i pancerza. I coś zaczęło walić w drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 11, 2014 Share Napisano Sierpień 11, 2014 Tulę ją. Następnie podchodzę do drzwi i poprawiam krawat. Otwieram i mówię - Witam was, i wesołych świąt - powiedziałem i spoglądam kto przyszedł. TO będzie wspaniały dzień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 11, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 11, 2014 Dużo osób. Papillon, twój tata, rodzice Twi, Galax, Dash, Ghost i Shy. Gdzieś z tyłu jeszcze Spike i Daisy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 11, 2014 Share Napisano Sierpień 11, 2014 Witam każdego kto przyszedł. Potem prowadzę ich do jadalni z specjalnie na to przygotowanym długim stołem, i pokazuje kto koło mnie siedzi. A gdzie Faruk i Ly...ra... powolutku wychodzę z sali a NASTĘPNIE BIEGNĘ W STRONĘ AUTA! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 11, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 11, 2014 A Faruk i Lyra idą sobie chodnikiem. Może się myliłeś... Nie wiem. Wszyscy zebrali się i wymienili prezentami. Lyra ma dla ciebie coś, mama też. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 11, 2014 Share Napisano Sierpień 11, 2014 Jak u Lyry to będzie silnik od mojego auta, to zarąbie. Wpierw biorę prezent od Matki. Więc co to takiego. Jak urządzenie które zmieni mnie automatycznie w dziecko... to się nie zdziwię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 11, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 11, 2014 Nie. Śliniaczek dla Aliego. Z dopiskiem "nosiłeś jako dzidzia". Ok. U Lyry jest coś dużego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 11, 2014 Share Napisano Sierpień 11, 2014 Patrzę się na śliniak zaczerwieniony. KURWA MUSIAŁA! BTW skąd ona go ma? A nie ważne. Tulę ją. Podchodzę następnie do prezentu Lyry i już wiem, że to silnik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 11, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 11, 2014 Nom. Ale nie byle jaki. Się nie znam, ale wiem, że lepszy od twojego. I za gruby hajs można go kupić na Ziemi. Z dopiskiem "Stary już wymontowany". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 11, 2014 Share Napisano Sierpień 11, 2014 - Aha... - powiedziałem i ją przytuliłem jak patkę... ale przyjaźnie. Potem wręczam matce i Lyrze prezent. U matki to jest pluszak mnie jako dziecko, by mogła to tulić i ściskać... i mnie nie zamieniać w dzieciaka okazjonalnie. A dla Lyry... lepszą wersje Lyry od niej... nie chodzi mi o nią, tylko o instrument. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 11, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 11, 2014 Więc przy muzyce Lyry zjedliście wszyscy. Twi w ciągu posiłku została obsypana pierdyliardem spojrzeń od jej rodziców. Potem Lucy pomogła jej wrócić do sypialni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 11, 2014 Share Napisano Sierpień 11, 2014 Mam ZŁE przeczucia co do tego. Więc po kolacji i słynnych 9 daniach, czas na ogólne siedzenie i gadanie. Sprawdzam co u reszty. Koło mnie siedzi Mam i Deli. Spoglądam więc na nią. - Więc... co u was? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 11, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 11, 2014 - Jak zawsze. Bez zmian - powiedziała. Rodzice Twi dali ci jakąś kartkę i wyszli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts