KougatKnave3 Napisano Sierpień 11, 2014 Share Napisano Sierpień 11, 2014 Spojrzałem na nich i następnie czytam karteczkę. Mam złe przeczycie, ze tam będzie coś co będzie nie za specjalne miłe... ale moje tam przeczucie, w tym się może mylić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 12, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2014 Była tam rozpisana dieta dla Twi. Acha. Czyli myślą, że utyła. Życie twoje uratowane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 - Całe szczęście - powiedziałem odetchnąwszy z ulgą. Następnie spoglądam na mamę. - Kiedy po ciebie przyszedłem, po mojej "śmierci" to zachowywałaś się inaczej względem mnie niż zazwyczaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 12, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2014 Przytuliła cię jednym kopytem. - Po prostu byłam zaskoczona... - szepnęła. Powoli robi się wieczór. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 Odwzajemniam jej. Wstaję i biorę prezenty dla Spika i Daisy. Jak wszyscy już pewnie wiedzą, w prezentach są ukryte dwie jemioły, każda osobno. Specjalnie wsadziłem je do paczki Daisy i Spika. Wcześniej mówiłem, że jeśli dostanie się jemiołę w paczce, to można... a nawet trzeba pocałować tego kto ma drugą jemiołę. Zawsze podzielam je specjalnie na Samców i Samice. W tym roku, Spike i Daisy. Czyli Spike prócz buziaka od Daisy, dostanie tony komiksów, + pewno akcesorium do Power Ponies. A Daisy dotacje na darmowe spa w LS... najlepsze w mieście. Po daniu pewzentów odchodzę za Daisy i puszczam oczko do Spika. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 12, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2014 I dali sobie buzi. Daisy potem się pożegnali i wyszli. Dobra, zaczyna się sprzątanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 Żegnam choć widać, ze najbardziej smutno mi, że rodzice idą. Z ojcem się pogodziliśmy... teraz wyzywa mnie tylko w soboty. Tak czy siak, sprzątam po kolacji idę do samochodu wmontować ten silnik... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 12, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2014 (edytowany) Szybko go wmontowałeś. I już ciemno jest... Teraz czas spać... Wait... Jeszcze spotkanko z Lucy. Edytowano Sierpień 12, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 Wiec czekam w Garażu, aż ona przyjdzie. Mam dla niej niespodziankę... wiem gdzie ją zabiorę i dokonamy wiadomego aktu. Tak więc oparty o auto, czekam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 12, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2014 Po jakimś czasie Lucy przyszła, rozglądając się. Jest podekscytowana, szczęśliwa, ale też lekko się boi tego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 Podchodzę - Chcesz tego? - spytałem się. Muszę usłyszeć pełną odopowiedź... zależnie od odpowiedzi, przenoszę się do miejsca gdzie poraz pierwszy to zrobiliśmy dobrowolnie (Podczas Wojny z Gryfami), albo idziemy spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 12, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2014 Przez chwilę stała nieruchomo, po czym kiwnęła głową i się uśmiechnęła. Czyli tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 Więc obejmując ją, teleportujemy się do wspomnianego miejsca i siadam koło drzewa w którym to zrobiliśmy. Przez ten czas będę bezbronny... ale to będzie dla mnie egzamin. Prócz Lucy mam jeszcze inne umiejętności, i poradzę sobie z Afrą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 12, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2014 Usiadła obok ciebie i cię przytuliła. Wtuliła się w ciebie. Przymknęła oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 - Teraz prezent ode mnie... - powiedziałem całując ją lekko w usta, a potem biorąc ją na moje kolana twarzą w moją stronę, następnie namiętnie ją całuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 12, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2014 Odwzajemniła z uśmiechem i objęła cię skrzydłami. Taki mięciutki kocyk. Jesteście sami... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 Zaczynam masować ją po plecach lewą ręką a prawą zaczynam masować jej delikatne skrzydła. Sama sprawuje wrażenie delikatnej... ale to tylko pozory... Całuje ją namiętniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 12, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2014 Odwzajemniała. Uśmiechnęła się do ciebie i otworzyła oczy. No to zaczynajcie. Zamruczała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 No to schodzę lewą ręką niżej i zaczynam tam ją masować palcami w okolicach wejścia a w końcu w środku. Nie przerywa, całowania i masowania skrzydeł. Ona tyle da by poczuć się jak prawdziwa kobieta... Obiecałem jej to, i słowa dotrzymam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 12, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2014 Zamruczała i uśmiechnęła się. Przymknęła oczy. No to będzie kolejny członek rodziny... Albo członkowie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 To od niej zależy... nie, nie żartuje. Ona ma 100% wyboru jeśli chodzi o wygląd itp, bo płeć zawsze będzie Lucy, czyli samica. Tak czy siak, po paru minutach masażu, biorę swoją wilgotną już rękę i zaczynam ją drapać za uchem, a ja w jej wejście zaczynam ocierać członkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 12, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2014 Zarumieniła się. Pocałowała cię z uśmiechem. To pewno będzie różowa klaczka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 Będzie... tak czy siak. Po parunastu minutach ocierania, spoglądam na nią z uśmiechem. - No to, zaczynamy - powiedziałem i wsadzam do wejścia i analu członki... powoli zaczynam poruszać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 12, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2014 Zaczęła mruczeć. Przymknęła oczy i wtuliła się w ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 Opadamy na ziemi, Lucy na górze, ja na dole. Przyśpieszam lekko posuw, drapiąc, masując i całując nieustannie niekiedy pozwalając na oddech. Sprawdzam jak się czuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts