KougatKnave3 Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 Wstaje szybko... Spoglądam na obecnych w pokoju - Afra... atakuje - powiedziałem i szybko wstałem z łóżka i dzwonie do Faruka o tym co się dzieje w Los Santos. Kurwa, szybką ma reakcje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 12, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2014 Usłyszałeś wrzask w pokoju innych żon. No ładnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 Wyciągam z pod poduszki broń i biegnę tam. Jeśli moje przypuszczenia są prawdziwe, to mamy towarzystwo. Turrety w najwyższym pogotowiu. Wzywam transport Wahadłowca, gdyż wycofujemy się na Statek... mam nadzieje, że AperFuture wie co stworzyło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 12, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2014 Podłogę diabi ukradli. W sieć Deli uderzał łbem Vindicus. Żony podbiegły do ciebie. Oprócz jednej. Która kuli się w kązia za wywalonym łóżkiem. Twilight. Chodzenie po sieci jest niebezpieczne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 Teleportuje się do niej i wracam następnie. Wyciągam kolejną broń i podaje Milly. - Musimy poczekać do czasu, aż Wahadłowiec na statek przyleci po nas. Do tego czasu musimy jakoś wytrzymać - powiedziałem i sprawdzam za ile przyleci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 12, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2014 Kilka minut. Pod wami ziemia zaczęła się załamywać. W korytarzu nie ma sieci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 Więc udajemy się w miejsce, gdzie będzie bezpiecznie. Afra... już nie żyjesz. Puścić cię wolno, albo zostawić przy życiu, to skazać na śmierć całą Federacje... musisz tutaj zginąć... prosiłaś się o to już od dawna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 12, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2014 Nigdzie nie jest bezpiecznie. Gdziekolwiek szliście, pod wami załamywała się podłoga. Twilight. Vindicusy mogą wyczuć inkubator. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 - Jesteśm w pu... zaraz... mogę nas teleportować, ale to mnie niemal natychmiast wymęczy - powiedziałem, i kieruje Wahadłowiec do pomocy cywilom. Przenoszę więc potem całą rodzinę i siebie do bazy Lost Hills. Ile straciłem wytrzymałości? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 12, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2014 Prawie leżysz. Twi mocno cię tuli. Vindicusy atakują cały Teheran. Ale teraz nagle zaczęły odpuszczać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 Dzwonie do Faruka resztkami sił - Bracie... Afra zaatakowała... mobilizuj armie... teraz - powiedziałem i padam z wycięczenia... kurwa, ta teleportacja mnie wymęczyła. Żony, dzieciaki i zwierzaki... ciężko jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 12, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2014 Vindicusy skończyły atak. Ot tak. Nikogo nie porwały. I najbardziej ucierpiał wasz dom. Wiesz, co to oznacza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 - Afra... chce dostać w swe łapy mnie i... mnie i Twilight... - powiedziałem bez siły spoglądając na rodzinę. Wiem co to oznacza... oznacza wojnę. Sprawdzam czy Faruk usłuchał mojej prośby i czy już wydał rozkaz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 12, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2014 Wszystko już gotowe... I po chwili się obudziłeś w domu Faruka. Chyba ci się przysnęło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 Nie dziwie się... podnoszę się i dowiaduje się gdzie jestem. Stwory mogą tu przyjść w każdej chwili... sprawdzam kto koło mnie jest. Matko, trzeba będzie się szykować... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 12, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2014 Tylko Twi i dzieci. Reszta szykuje Eq do wojny. Klacz też śpi, wtulona w ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 Obejmuje ją z uśmiechem. Wysyłam info do Lucy i Milly, że jeśli chcą i mają chęci, to mogły by mi przygotować pancerz i broń... jak nie chcą, to ok, sam później przygotuje. Tak czy siak spoglądam co robią dzieciaki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 13, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2014 Dzieciaki się boją, to razem wszyscy plotą te sieci. Lucy i Milly ci przygotują. Twi przytuliła cię mocno przez sen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 Więc czekam aż moja Limonka się obudzi. Mam nadzieje, że uda się... Afra, za zniszczenie mojego domu, ja rozpierdole ci twój... ze wszystkim co tam masz. Tak czy siak, czekam aż twi się obudzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 13, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2014 Po jakimś czasie otworzyła oczy i spojrzała na ciebie. Gdzieś w głębi nich zobaczyłeś ból. Nie chce, byś wiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 - Co się stało? jeśli się martwisz tą sprawą z Afrą, to za niedługo ją rozwiąże... tak, że nigdy już nie wiejdzie nam w drogę... obiecuje ci to - powiedziałem biorąc jej kopyta w ręce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 13, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2014 - Nic nic... - powiedziała. Może ją boli jajo... A kto wie. Ciekawe, co z Capo... I Ghostem... I Shy... I ich dzieciakami... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 U nich pewnie spokój... Vindicusy się na nas rzuciły. Więc na pewno nic się nie stało im. Spoglądam na Twi bardziej - Jajo cię boli, prawda? - spytałem się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 13, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2014 Powoli skinęła głową. Biedna... Deli nagle oderwała się od sieci i popędziła do was. Mocno się wtuliła w was. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 Obejmuje ją i Twi... następnie sprawdzam telefon czy są jakieś informacje od Faruka na temat gotowości do ataku na wroga... trzeba być gotowym do wojny... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts