KougatKnave3 Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 - Mówiłem, że sprawie, byś nie cierpiała za bardzo. Połowę twojego bólu przeżuciłem na siebię - powiedziałem jej cicho do uszka, obejmując ją. Następnie kładę się tak byśmy się nosami stykali... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 14, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2014 - Dziękuję... - powiedziała cicho i przytuliła cię. Powoli jej oddech się uspokajał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 - Nie dziękuj... to była moja powinność jako męża - powiedziałem tuląc ją. - Jeszcze czekanie, aż wykluje się, i ten nieprzyjemny dla ciebie etap... potem już lekarstwo dla nas obydwu jest. To rzekomo był najgorszy etap. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 14, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2014 Kiwnęła głową i wtuliła się w ciebie. Po paru chwilach jej oddech wyrównał się zupełnie. Zasnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 Więc zasypiam razem z nią. Kocham Twi, i byłbym gotów znieść to dla niej ponownie... nie ma bata, inaczej byłbym kłamcą... nie złamie danej jej obietnicy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 14, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2014 Po jakimś czasie się obudziłeś. Twi wciąż śpi. Może wypadałoby looknąć, co u reszty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 Miałem takowy zamiar. Idę zobaczyć co wpierw u dzieciaków, a potem u żon. Ostatnie będzie Lucy i wtedy się pytam czy zapłodnienie się udało. Więc, czekam na odpowiedź każdej z nich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 14, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2014 U wszystkich jako tako ok. Dzieciaki śpią. Lucy mówi, że chyba się udało, bo ma bloknięte moce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 Obejmuje ją. Pytam się jak się czuje. Nie wiem, jak sobie wygląd dzieciaka ustaliła, lecz wiem, że na sto procent będzie różowe... jak Lily... po odpowiedzi idę do Milly... powinna być na strzelnicy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 14, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2014 Ano jest. Accuracy 100% ma. Właśnie kończy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 - Widzę, że dobrze ci idzie... Może wspólnie postrzelamy sobie do celów? Jak za dawnych czasów - powiedziałem biorąc karabin... zobaczmy jak nam potoczy się turniej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 14, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2014 Wygrała Milly jakimś ułamkiem procenta. Uśmiechnęła się do ciebie. Chyba ćwiczyła u Turkusa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 - Kurwa... dobra, czyli ty decydujesz co teraz będziemy robić - powiedziałem z udawaną niechęcią. Tak wyglądały nasze randki... na początku zawsze strzelnica, a potem to co chciał wygrany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 14, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2014 - Hmmmm... - zastanowiła się. - Może coś obejrzymy? - zaproponowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 - Chętnie - powiedziałem i uśmiechnięty idę zobaczyć jaki film dla nas wybierze... znając ją będzie to... nie, wole o tym nie myśleć. Więc patrzę czy to naprawdę taki film. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 14, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2014 A no ten. Co zawsze. Więc come on, oglądać idźcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 Więc siadam i tuląc Milly oglądam z nią. Tym razem chętniej... bo 8 lat nie oglądałem z nią tego. Tak więc oglądam i zobaczymy co będzie chciała po filmie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 14, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2014 Po filmie zjedliście. I tyle. Potem już była śpiąca, to poszła spać. A tobie się nie chce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 Idę spędzić czas z Rarity i Luną... z tego co rozumiem, powinny być w tej chwili razem. Jak będą to pytam się co by chciały porobić... cokolwiek, bo chętnie z nimi spędzę czas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 14, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2014 A one akurat nie maja co robić. Może ty byś wymyślił? Hmmm? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 No nie wiem... ja mam na coś ochotę, ale niechce ich zmuszać. Mi się chce jeszcze coś obejrzeć. Więc jeśli chcą to oglądamy jakąś komedie, albo romansidło... a potem to zobaczymy na co mają ochotę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 14, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2014 Kiedy skończyliście oglądać już była pierwsza w nocy. A co o tej porze można robić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 - Więc dzisiaj wasza kolej na sen ze mną... jutro ma być Luna, ale jak chcecie możecie obie ze mną dziś spać - powiedziałem z uśmiechem. trzyosobowa konfa by była... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 14, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2014 Się zgodziły. No to teraz czas na konfę... Czyli do łóżka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 Więc wchodzę do konfy i je dodaje. Następnie, to co tygrysice moje, lubią najbardziej... na ostro... więc podchodzę do nich uderzając ręką o otwartą dłoń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts