KougatKnave3 Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 - Więc, co byście chciały porobić? - Spytałem się swojej rodzinki. Jestem otwarty na sugestie, choć pewnie tutaj nikt mi nie pomoże w wyczajeniu co zrobić... tak czy siak, czekam na odpowiedź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 14, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2014 - Poopowiadamy historyjki? - zaproponowała Deli. Twi nie podała żadnego pomysłu. Ty masz końcowe zdanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 - Dla mnie wporządku - powiedziałem z uśmiechem. Następnie jak Twi się zgodzi to sprawdzam kto pierwszy ma opowiedzieć Historyjke... znając kurwa życie... to będę ja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 14, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2014 A nie. Deli. Opowiedziała "straszną" historyjkę o jakimś jednorożcu imieniem Ruby, który zamieszkał w nawiedzonym domu... Dla niej to pewnie to była straszna historia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 Straszna?... nie widziała mojej matki w gniewie. Więc pytam się, jakie są możliwe do opowiedzenia kategorie historie. Straszne, czy jeszcze jakieś... wkońcu to Deli wymyśliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 14, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2014 Wszystkie. Straszne, smutne, wesołe, przygodowe... Jakie chcesz. Ale chyba romantycznych nie uwzględniła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 Więc zaczynam opowiadać Romantyczno-Przygodową. - Pewnego Razu... w Pewnej Odległej stąd krainie, żyła sobie pewna kuca księżniczka... była najmądrzejsza i najpiękniejsza, i miała sporo przyjaciół. Nie miała jednak bratniej duszy. Jednak pewnego dnia, do krainy przybyła pewna grupa, w której był pewien człowiek, żołnierz. Odrazu zaprzyjaźnił się z Księżniczką, i okazało się, że mieli się ku sobie, lecz, żadne z nich o tym nie wiedziało. Spędzali sporo czasu razem, bo lubili swoje towarzystwo. Jednak niestety wybuchła wojna pomiędzy ich dwoma rasami, lecz nie rozdzieliło ich to, żołnierz dołączył do krainy Księżniczki i wspólnie walczyli z najeźdzcą. Okazało się, że za tą intrygą stoi pewna złą królowa, która chciała zawładnąć krainą. Porwała Księżniczkę, i trzymała bo chciała się dowiedzieć gdzie jest żołnierz który zdradził własną rasę. Żołnierz, poszedł za nią i odnalazł księżniczkę, która była już pod czarem i była służącą złej królowej. Z niechęcią udało mu się ją powalić i odczarował jakoś, nie wiedział jak. Potem uciekając, księżniczka użyła swych pięknych i delikatnych skrzydeł, by wnieść ich pod sufit i użyła magii by ich ukryć by Zła Królowa ich nie zobaczyła. Potem uciekając, księżniczka została ranna, a żołnierz niósł ją przez parę kilometrów do wolnej osady gdzie się zaszyli i wyleczyli rany. Przedtem jednak, żołnierz odkrył, że kocha się w księżniczce i nie powiedział jej o tym bo się bał odrzucenia. Podczas ucieczki jego obawy zniknęły... bo się pocałowaili. Potem zebrali środki i obalili złą królową... a potem żyli i mieli piękne dzieci. koniec - powiedziałem. Jak Twi nie wie o czym mówiłem to się zabije... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 14, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2014 Twi się zarumieniła. Deli uśmiechnęła się z kopytem w pyszczku. Potem Twi opowiedziała jakąś historię o Daring Do. Tą ze statuetką. Deli skomentowała ją "Woooooooooow". i na tym skończyło się opowiadanie, bo się zrobiło późno i Twi pogoniła ją do łóżka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 Więc całuje Twi i wychodzę mówiąc dobranoc, dzisiaj w rozpisce mam spać z Milly... ciekawe jak pójdzie spać... lubi robić innowacje. Więc idę do pokoju Milly i sprawdzam co wymyśliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 14, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2014 Sorry, już śpi. Chyba czekała na ciebie, ale nie wytrzymała. Ech... A już w piżamce Deli przylazła, by spać z tobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 Więc wpuszczam ją w moją koszule nocną jak chce i kładę się koło Milly tuląc ją i zasypiam starając się spać dłużej. Udało mi się? Pewnie nie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 14, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2014 A jednak. Spałeś do dwunastej. Obudziłeś się głodny. I z wiadomością, że wąż się wykluł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 Więc biorę jedzenie i pędem biegne do Twi... jeśli jeszcze nie wlazł spowrotem do Twi to sprawdzam jak wygląda. Mam nadzieje, że się uda... MUSI SIĘ TO UDAĆ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 14, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2014 Wygląda jak Vindicus, tylko w jasnych barwach. Znaczy, jaśniejszych niż normalnie. Twi ma go w kopytach i go głaszcze. A wąż zachowuje się jak dziecko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 - Widzę, że nie odraża cię jak ostatni - powiedziałem podchodząc do niej i całując ją. Siadam koło niej i czekam na odpowiedź. Serio widać, że głaszcze go z większym uczuciem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 14, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2014 Wzruszyła ramionami. Wygląda na zmęczoną. Odłożyła węża na fotel, gdzie zwinął się i zasnął. Następnie sama się położyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 - Co z nim zrobisz... wiesz, jak już będzie po wszystkim? - spytałem się. Jak co to mogę załatwić terrarium na węża. Można łatwo załatwić... tak czy siak, tule ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 14, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2014 - Raczej... Zostanie z nami - powiedziała. Wygląda tak jak kiedyś Deli... Gdy miała słabą aurę. Zmęczona i chora. Bez apetytu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 - Kochanie... nie za dobrze wyglądasz. Miejmy nadzieje, że skończy się już niebawem - powiedziałem tuląc ją. Nie chce by dowiedziała się czym jest śmierć. Ja już ją poznałem i dziękuje Lucy za to, że mnie już w niej nie ma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 14, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2014 Kiwnęła głową. Przymknęła oczy. Chyba chce spać. Rozkaszlała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 Więc robię wszystko by czuła się dobrze. Dziś z nią śpię. Dbam o jej wszystkie potrzeby, i także o potrzeby węża. niech się czują najlepiej lepiej niż zawsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 14, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2014 Nie ma żadnych potrzeb. Nie chce jeść, ledwo wlałeś w nią szklankę wody. Po jakimś czasie zasnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 Głaskam ją. Potem sprawdzam jak idę pertraktacje z Afrą. Jak idą nasze stosunki dyplomatyczne i czy odda porwane kobiety. Jak nie, to niestety, będziemy musieli ich zaatakować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 14, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2014 Powiedziała, że odda po inkubacji. Czyli za dwa dni. O ile nie zginą podczas porodu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 Uderzam pięścią w Blat. Przegina... - Co o tym sądzicie? Złamała wkońcu postanowienia, już dawno temu... kiedy możemy zaatakować ich? - spytałem się. Najwcześniej po inkubacji... ale muszę poznać oferty analityków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts