KougatKnave3 Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 Podchodzę do jej wejścia. - Wiesz... zawsze mnie w tobie interesowała... ta nienawiść. Ogromna nienawiść do wszystkiego co jest podmieńcem... głównie do mnie... i to mi schlebia, i prawdę mówiąc... pociąga mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 14, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2014 Otworzyła szeroko oczy. Zaczęła się jeszcze mocniej szarpać. Leży w takim ślicznym X... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 - Widzę, że zaczęłaś się domyślać co zamierzam zrobić. Widzę, że mój syn nie sprawiedliwie osądzał twój intelekt. Mam nadzieje... że cię zaboli - powiedziałem i wchodze w nią z impetem. Oj wież mi... to dla mnie równie bolesne co dla ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 14, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2014 Zaczęła krzyczeć. Łzy popłynęły po jej policzkach. Przypomniało ci to krzyk Twilight przy wydawaniu jaja. Chrysalis wiła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 Luna... masz u mnie minus... zaraz... nie było tam kategori stosunek wymagany... prawda? Szybko sprawdzam... może jeszcze uda się to zmienić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 14, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2014 Fail. Było, że masz zrobić koszmar, po którym obudzi się z krzykiem. Chyba niedoczytałeś... Chrysalis jakoś stara się uciekać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 W zasadzie... to dla niej koszmar... krzyk będzie... ale nie muszę go osobiście robić. Robię tak by bot zrobił to za mnie, a ja zobaczę jaki jest następny cel i jaki ma mieć sen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 14, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2014 Następny cel... O Luno... Celestia. Lunie też się to nie podoba... Echem wymagane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 Pytam się jej czy Muszę... matko.. ona mnie na 100% rozpozna... a wtedy nie będzie fajnie. Kto zlecił to zadanie? Przecież, wiesz kto zleca te questy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 14, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2014 Luna mówi, że to tajemnica zawodowa. Nie może powiedzieć, nawet tobie. Po prostu musi zostać wykonane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 15, 2014 Share Napisano Sierpień 15, 2014 "Chrysalis, Ok, jest zabawnie, nielubie jej i ona mnie też nie Lubi. Ale Celestia? Ona kurwa wykryje mnie nawet zanim wejdę do snu... a ona ostanimi czasami za miła to nie jest.. przynajmniej dla mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 15, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2014 To jak, wolisz, żeby to Luna zrobiła? Ją to tym bardziej rozpozna, Lunę zna od wielu setek lat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 15, 2014 Share Napisano Sierpień 15, 2014 "A mogę użyć bota? Bo inaczej będę musiał dezynfkować duszę... proszę, jest na to szansa?" spytałem się Luny... proszę, proszę, proszę, bardzo, bardzo proszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 15, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2014 Sorry, nie ma tak... Luna opłaci dezynfekcję. No come on. Chyba, że wolisz następnej nocy... Ale potem już nie będziesz miał wyjścia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 15, 2014 Share Napisano Sierpień 15, 2014 Heh... lepiej teraz niż jutro... niech bot zajmuje się Chrys... ja wchodzę do snu Celesti i sprawdzam jak wygląda... ciekawe jakie jest jej mażenie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 15, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2014 Marzenie... Przez RZ... Celunia ma koszmar. Żeeeeeeeeee... Equestria płonie, a ona leży, powalona przez NMM. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 15, 2014 Share Napisano Sierpień 15, 2014 W sumie... można wykorzystać ten obraz. Więc robię to tak, by NMM zrobiła TO Celesti, dając jej wiadomą rzecz, a ja się rozsiadam i rozkoszuje się widokami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 15, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2014 NMM to robi, Celka się wydziera, boi się. Ciekawy widok... I czujesz, że ktoś tobą potrząsa w realu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 15, 2014 Share Napisano Sierpień 15, 2014 Tak czy siak robota załatwiona... sprawdzam kto mną potrząsa... pewnie Deli, zgadłem? Tak więc sprawdzam kto mną tak trzęsie, że czuje się jak mieszany Szejk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 15, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2014 Twi tobą potrząsa i tuli cię mocno. Zobaczyłeś, jak wąż wtyka łeb w jej wejście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 15, 2014 Share Napisano Sierpień 15, 2014 Budzę się zostawiając oba boty w snie Chrys i Celest... LICZY SIĘ. Tulę ją - Spokojnie, jestem przy tobie - powiedziałem obejmując ją i biorąc część jej bólu na siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 15, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2014 Podobny ból jak wcześniej, niewiele, ale mniejszy. Po jakimś czasie wąż wreszcie wcisnął się cały do środka i ułożył. Twi przytuliła cię mocno. Na szczęście Deli śpi... Miałaby traumę do końca życia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 15, 2014 Share Napisano Sierpień 15, 2014 Głaskam powoli Twi uspokajając ją lekko. - Jeszcze dzień... wytrzymaj tyle i już będzie po problemie... - powiedziałem do niej cicho starając ją uspokoić. Sprawdzam jak idzie botom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 15, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2014 Ten z Chrys już skończył, bo się obudziła z wrzaskiem. Twi powoli uspokajała oddech. Teraz ma brzuch jak w ciąży. A Deli teraz zrobiła ziewnięcie wielkie i się obudziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 15, 2014 Share Napisano Sierpień 15, 2014 Głaskam ja - Cześć skarbeńku - powiedziałem po czym pocałowałem ja w czółko... muszę z nią dzisiaj porozmawiać w Cztery oczy... ale to zaraz... wciąz obejmuje Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts