Nightmare Napisano Sierpień 15, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2014 Uśmiechnęła się i cię przytuliła. Twi też. Potem zlazła z łóżka i usiadła na podłodze. Czeka na ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 15, 2014 Share Napisano Sierpień 15, 2014 Mówię Twi, że idę z Deli po jedzonko i idę z nią. Po drodzę. - Kochanie... powiedz mi, co sądzisz o Stormie? - spytałem się tak nagle... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 15, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2014 - Fajny kolega - powiedziała tylko z uśmiechem. Żadnego rumieńca, czy czegoś... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 15, 2014 Share Napisano Sierpień 15, 2014 - A zadam ci pewne pytanie... wiesz czym jest miłość? - spytałem się jej, stając nagle. Zobaczymy czy wie... naprawdę obydwoje do siebie pasują... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 15, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2014 Przechyliła łebek. - A co to? - zapytała. Nie zapominaj, że ona ma mózg o wiele lat młodszy psychicznie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 15, 2014 Share Napisano Sierpień 15, 2014 To uczucie jakim darzysz najlepszego przyjaciela, że chcesz z nim spędzić całe życie. Coś jak ja i mamusia... między nami jest miłość... okazujemy sobie to całując się w usta i często bywając razem - powiedziałem z uśmiechem do niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 15, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2014 Skrzywiła się lekko i wykonała tradycyjny gest dziecka - "Ble". Czyli raczej nic z tego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 15, 2014 Share Napisano Sierpień 15, 2014 - To nie jest takie złe... wierz mi. Miłość do drugiego kuca lub człowieka to jest to, co przechodzi każdy... to jest najprzyjemniejsze uczucie. Zwłaszcza czujesz się świetnie, jak wiesz, że ktoś się tobą zauroczył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 15, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2014 - Po co to mówisz? - zapytała. No i co teraz odpowiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 15, 2014 Share Napisano Sierpień 15, 2014 - Bo się ktoś w tobie zakochał, mój skarbie - powiedziałem czochrając jej grzywę. Ciekawe jak zaraguje... jak powie Ble to ja odpowiadam wyrazem Are You Fucking Kidding Me... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 15, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2014 - Eeeee? - spojrzała na ciebie zdziwiona. Na serio myślisz, że to zrozumie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 15, 2014 Share Napisano Sierpień 15, 2014 Więc obejmuje ją i pokazuje jej za pomocą połączenia mentalnego czym jest miłość... potem spoglądam na nią i sprawdzam czy zrozumiała i jak odbiera miłość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 15, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2014 Dalej lekko nie ogarnia. Raczej ich nie zeswatasz. NA RAZIE. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 15, 2014 Share Napisano Sierpień 15, 2014 Westchnąłem... - Wiesz, nie ważne... - powiedziałem do niej zrezygnowany... jak tak nie ogarnęła to już nigdy nie ogarnie... więc idę do kuchni po żarcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 15, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2014 - Tata... Ale ja nie lubię go... W sensie aż tak... - powiedziała do ciebie. Macie jedzonku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 15, 2014 Share Napisano Sierpień 15, 2014 - Wiem... szkoda... pasujecie do siebie, ale to ty decydojesz z kim chcesz być, nie ja - powiedziałem do niej z lekkim uśmiechem. Biorę jedzenie i powoli wracam do pokoju twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 15, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2014 Kiwnęła łebkiem. Pewnie zawsze będzie słodką córeczką tatusia... A Twilight w pokoju śpi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 15, 2014 Share Napisano Sierpień 15, 2014 Szkoda... mógł być tak piękny związek dwóch nieśmiałych kucy... a storm znów odejdzie ze złamanym sercem. Nie chce zmuszać mojej małej córeczki... ale jestem troszeczkę zawiedziony... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 15, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2014 Może znajdzie sobie inną klaczkę z uszkodzonym mózgiem, uwięzionym w wieku dziecięcym... Albo Deli za kilka lat też to samo poczuje do niego... Mimo, że jest o jakiś tydzień od niej młodszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 15, 2014 Share Napisano Sierpień 15, 2014 Może... nie wiem... mam już mieszane uczucia co do tego. Wchodzę do środka i podaje jedzenie dla Twi, i jem swoją porcję... jak widać, w mojej rodzinie Storm znajdzie tylko złamanie serca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 15, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2014 Biedny. Twi się obudziła i jakoś magią zjadła. Deli nie skomentowała jej brzucha. Sama zjadła i poszła się pobawić z resztą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 15, 2014 Share Napisano Sierpień 15, 2014 - Jak się czujesz kochanie? - spytałem się jej. Powoli ją głaszczę po brzuszku... moja malutka księżniczka tak się starała... jak bardzo ją kocham. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 15, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2014 - Jakoś... - wychrypiała. Widać, że jest zmęczona. Ciekawe, co by się okazało, gdyby to jednak nie było lekarstwo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 15, 2014 Share Napisano Sierpień 15, 2014 Wtedy... zabiłbym Afrę i cały jej "naród". Lecz mam powoli dość, że każde nieszczęście dotyka tylko moją rodzinę... jak by się na nas świat uwziął... heh, kładę się koło niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 15, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2014 Wtuliła się w ciebie i zasnęła. A tobie wcale się nie chce spać. Ani trochę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts