KougatKnave3 Napisano Sierpień 15, 2014 Share Napisano Sierpień 15, 2014 Leże sobie i myślę o tym co się może stać późniejszych czasach... tak naprawdę czekam, na wyjście węża, ale też pomyślę w między czasie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 15, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2014 Wąż wyjdzie jutro rano najwcześniej. Dookoła cisza. Tylko oddech Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 15, 2014 Share Napisano Sierpień 15, 2014 Tak więc delikatnie wstaję tak by jej nie obudzić i idę poszukać Lucy... zobaczmy jak teraz wygląda... rzekomo to szybko u niej trwać będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 15, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2014 Lucy jak Lucy. Tylko z większym brzuchem. Trochę tak jak Twi z jajem. Je sobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 15, 2014 Share Napisano Sierpień 15, 2014 Podchodze do niej i całuje ją w usta - Dzień dobry... jak tam prezent świąteczny? - spytałem się... mam na myśli dziecko... czekam na jej odpowiedź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 15, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2014 Odwzajemniła. - Na razie wszystko dobrze. Szybko rośnie - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 15, 2014 Share Napisano Sierpień 15, 2014 - Jak będzie wyglądać nasza dziewczynka? No chyba, że chcesz to dla siebie zatrzymać... - powiedziałem tuląc ją. Jeszcze jak by mi ktoś pół roku temu powiedział, że Lucy jest w ciąży, to bym go wyśmiał... serio, niedawno znalazłem to info. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 15, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2014 - Zobaczysz... - szepnęła tajemniczo z uśmiechem. Acha... Czyli coś szykuje. Stawiam na oczojebnoróżową klaczkę z fioletową grzywą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 15, 2014 Share Napisano Sierpień 15, 2014 - Lubię niespodzianki. Ta jedna to prezent dla nas obu... miejmy nadzieje, że urodzi się bez przeszkód. Jesteś na to gotowa... gotowa na macierzyństwo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 15, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2014 Kiwnęła głową zdecydowana. Następnie cię przytuliła. Jak słodko... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 15, 2014 Share Napisano Sierpień 15, 2014 - Wiesz... jak się urodzi, to mam dla ciebie prezent. Pamiętasz tego Rzymianina który cię stworzył... mówisz o nim jak o Ojcu. Że każdą włócznie, miecz, czy łuk dbał tak szczegółowo, że sama mówiłaś, że lepszej młodości nie miałaś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 15, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2014 Kiwnęła głową. Trochę jej nastrój opadł. No tak, on przecież nie żyje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 15, 2014 Share Napisano Sierpień 15, 2014 Zła odpowiedź... prawie nie żyje... jest w stanie przejściowym... - Wiesz... mamy próbkę DNA... Wolną Komorę Resuscytacji... - powiedziałem robiąc Moją minę, patrząc na obraz nieopodal stolika... dzisiaj śpię z Lucy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 15, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2014 Naprawdę? - zapytała z uśmiechem. Chyba to byłby drugi prezent. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 15, 2014 Share Napisano Sierpień 15, 2014 - Byś była szczęśliwa... mówiłaś, że pamięta każdy model swojej włóczni... będzie trzeba go trochę przygotować, na to co się stało... co tobie się stało... ale wkońcu powinien być wstanie cię zaakceptować... z tego co mówiłaś, miły gość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 15, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2014 Kiwnęła głową. Jeszcze raz mocno cię przytuliła. Czy mi się zdaje, czy niektóre żony faworyzujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 15, 2014 Share Napisano Sierpień 15, 2014 Nie, czekam na specjalne okazje... Teraz idę do Rarity... całuje Lucy i idę do owej klaczy, zaciekawiony co ona obecnie robi. Kiedy będę przed pokojem, to pukam delikatnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 15, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2014 Po chwili usłyszałeś Proszę. W środku jest rarcia, ma mokre włosy i... Chyba lokówka to się nazywało... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 15, 2014 Share Napisano Sierpień 15, 2014 - Cześć... - powiedziałem wchodząc do środka i zamykając drzwi - ... wpadłem zobaczyć jak się macie - powiedziałem szukając wzrokiem Aliego. Wciąż nie mogę uwieżyć, jakim cudem urodziła Człowieka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 15, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2014 Śpi w kojcu przy ścianie. Ma na sobie czerwone śpioszki i pomarańczowe skarpetki. Sweet. - U nas wszystko ok - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 15, 2014 Share Napisano Sierpień 15, 2014 - To dobrze - powiedziałem i usiadłem koło niej. - Wybacz, że poświęcam ci ostatnio mało czasu... zamierzam ci to wynagrodzić... - powiedziałem uśmiechając się do niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 15, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2014 - Nie szkodzi - powiedziała. Zarumieniła się. Zauważyłeś na stole projekty wdzianek dla ludzkich dzieci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 15, 2014 Share Napisano Sierpień 15, 2014 Przeglądam je jeśli dostanę zgodę. - Naprawdę piękne prace... widzę, że włożyłaś w niej sporo pracy - powiedziałem przeglądając każdy z nich... potem odkładam i wracam do miejsca koło niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 15, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2014 Zarumieniła się. - Takie tam, mazanie... - powiedziała skromnie. Usiadła na łóżku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 15, 2014 Share Napisano Sierpień 15, 2014 - Te projekty są naprawdę wyśmienite... nie moja tam decyzja, lecz powinnaś je wypuścić w swojej kolekcji... są naprawdę wartę zobaczenia - powiedziałem z uśmiechem ją tuląc... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts