KougatKnave3 Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 - Miałem taki zamiar... to ja już pójdę - powiedziałem i ją pocałowałem... następnie idę do dzieciaków zobaczyć co robią... jak pamiętam mają wspólny pokój... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 16, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2014 Lily gra, Bolt śpi, a Deli... Mała siedzi sobie, bo nie ma co robić. Właściwie, to leży i gapi się na sufit. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 Beak'a pewnie nie ma w pokoju - Cześć... - powiedziałem starając się nie obudzić Bolta... też mi się nie podoba, że tu jesteśmy... ale niestety tak musi być narazie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 16, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2014 - Hej... - mruknęła Lily, siekając zombiaki. Nie wiem, skąd ona wytrzasnęła tutaj Dead Island 2. Deli coś tam mruknęła. Bolt chrapnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 - Chciałem was przeprosić za obecną sytuacje... - powiedziałem wchodząc głębiej do pokoju... głupio mi, że tak to wyszło... ale no cóż... a Deli... pewnie teraz jest zła... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 16, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2014 - Nie ma sprawy - mruknęła Lily. Deli kiwnęła głową. Bolt chrapnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 Westchnąłem i idę gdzieś by pomyśleć w samotności... zdaje mi się, że zaczynam oddalać się od rodziny... czego nigdy nie chciałem. Sądzę, że to nie jest sprawka Afry... a moja. Skupiam się głównie na Restauracji i sprawach państwowych... bardzo mało czasu mam na rodzinę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 16, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2014 Samotne miejsce to sypialnia Twi. Klacz śpi, cicho, spokojnie. Po paru chwilach przyszła do ciebie Delicate. Zwinęła się w kłębek na twoich kolanach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 Głaskam ją... wciąż przed oczami mam ten sen. Nie mam pojęcia co to... ale postaram się nie dopuścić do tego. Co do Storma i Deli... to się myliłem... jak mogłem myśleć, że mają szansę być sobą... głupi ja... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 16, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2014 Deli po chwili się rozwinęła i przytuliła cię. - Tata... Nie chcę tata smutny... - powiedziała. Zobaczyłeś, że ma łezki w oczach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 - Martwi mnie obecna sytuacja... - powiedziałem scierając łezkę z jej słodkiej twarzyczki. Następnie się do niej uśmiecham... nie chce ją martwić snem... który jest tylko snem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 16, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2014 - A czemu mama taka? I czemu my nie w domu? - zaczęły się pytania. Chyba już nie wytrzymuje z ich trzymaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 Tłumaczę jej powoli i wtraźnie tak by nie rozpłakała się, nie uciekła ani nie zaczęła nas o coś posądzać. Oczywiście niektóre szczegóły kryje... patrze następnie na jej reakcje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 16, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2014 - Kiedy wrócimy do domu? - zapytała na końcu. Przytuliła cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 - Już niedługo skarbie... za niedługo - powiedziałem odwzajemniając uścisk... dziwnie się czuje... nie wiem, co powiem Deli jak Twi się już nie obudzi... nie wiem co ja ogólnie powiem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 16, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2014 Deli zwinęła się znowu na twoich kolanach. - Tata smutny... Wszyscy smutni... Mama chora... - powiedziała cichutko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 - Nie przejmuj się tym... już niebawem wszystko wróci do normy... przyrzekam ci to - powiedziałem i wpadam na pomysł. - Pamiętasz jak ci kiedyś wszedłem do snu, i obroniłem cię przed Bubblem? Mogę też tak robić, by spędzić z kimś sporo czasu. Muszę być teraz przy Twi... w nocy... jak pójdziemy lulu, to we śnie spędzimy całą noc, bawiąc się i szalejąc jak tylko oboje lubimy... dobźe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 16, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2014 Uśmiechnęła się. Lubi spędzać z tobą czas. A Twi dalej śpi... Nie za dużo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 Powinna odpoczywać... jutro ma ciężki dzień. Jutro powinna mieć już z głowy tą przypadłość, więc szafa gra. Tak czy siak, czekam z nią do nocy, bawiąc się tak by nie obudzić Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 16, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2014 Jakoś się bawiliście, ale Twi dalej śpi. Jak skała. W końcu nastała 19, czyli czas na wieczorną bajkę dla Deli. Ale nie macie książki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 Więc opowiadam jej bajkę którąmoja mama mi opowiadała. Bajka o Księżniczce i żebraku. Różni, ale połączyła ich miłość i razem byli przepiękną parą. Jeśli ktoś chce dać tutaj porównanie do Deli (Księżniczka) i do Storma (Żebrak) to proszę wyjść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 16, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2014 Zasnęła. No to będzie zabawa z Deli. Nie, nie zboczona. Taka piłką i lalką. Z pieczeniem ciastek w plastikowej mikrofali z żarówką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 Choć pewien etap przednią. Z tego co rozumiem, każde dziecko... bez... wyjątku... w pewnym wieku zaczyna mieć TO uczucie do rodzica... z czasem przechodzi na szczęście, ale niestety musi to być. Nie wiem tylko kiedy... dowiem się, jak Lily zacznie się do mnie przymilać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 16, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2014 A Lily jest tak jakby umysłowo najstarsza. Będzie ciekawie... Dobra, no to zaczynacie ten sen, czy nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 Więc biorę jej mażenia senne i robię z nich podstawę świata w jej śnie. Potem spędzam z nią noc bawiąc się, i odpoczywając. Wcześniej jednak udajemy się do Lucy i tuląc ją, zasypiamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts