KougatKnave3 Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 Idę spędzić resztę czasu tutaj z resztą rodziny... poczekam w między czasie, aż odbudują dom i jak odbudują to wtedy wrócimy do domu. Więc... dzień z rodziną, czas zacząć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 16, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2014 No to zajmujesz się rodzinką... Speeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeed o 2,5 miecha. Obudziłeś się kolejnego pięknego dnia... Z fioletową kulką na głowie. Lub raczej na oczach. Przypomniało ci się... Dzisiaj wywiadówka! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 Tym razem... moja kolej na wywiadówkę i słuchanie kogo to tym razem Lily chciała znokautować... w jej dzienniczku Pochwał i Uwag... choć tych pierwszych, raczej bym nie szukał. Więc wstaję odkładając delikatnie Delicate... i ubieram się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 16, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2014 Po chwili już byłeś ubrany. I zauważyłeś... Że w waszym łóżku obok fioletowej kulki jest też różowa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 Eeee... nie przypominam sobie by... zaraz chwilę... znam tylko jedną różową kulkę... Lily? Dobra, nie komentuje tego... odę robić śniadanie dla całej rodziny. Zobaczymy jak im zasmakują Kanapki z masłem orzechowym dla dzieciaków i sałatka dla żon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 16, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2014 Żony, jak to baby, mają świrla na punkcie odchudzania, więc zjadły sałatkę, chwaląc, że zdrowa, a dzieciaki powiedziały, że kanapki pyszne. Po tej wywiadówce... Jeszcze tydzień... I dzieciaki kończą szkołę. Yay! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 Wiem... ja się tam modlę by nie Lily została na drugi rok... Pytam się każde dziecko czy mają wszystko zdane... GŁÓWNIE LILY SIĘ PYTAM... ją szczególnie muszę pilnować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 16, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2014 Deli tylko nie bardzo wie, czy ma matmę i magię zdane... Lily powiedziała, że oczywiście i "Jak ty możesz we mnie wątpić!". Bolt też chyba ma wszystko. Black jeszcze nie kończy w tym roku, ale jej wywiadówkę też musisz zaliczyć. Ona ma tuż po tej starszaków. Wraz z Dashem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 Spoglądam na Lily - ... To, że poprzednie klasy przeszłaś z trudem, a ostatni semestr na warunkowym... mam nadzieje, że nie okłamujesz mnie - powiedziałem kończąc swoją kanapkę. Staram sobie przypomnieć o której jest ta wywiadówka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 16, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2014 Starszaków o szesnastej, a zaraz potem masz tych młodszych. Kończysz około osiemnastej. Tylko modlić się, by Deli nie musiała zdawać w wakacje... Jeszcze bardziej by się z niej nabijali... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 Modliłem się o to wczoraj... przed wczoraj... i jeszcze tydzień wstecz. Więc pakuje drugie śniadanie dzieciakom i daje im każdego żegnając i mówiąc powodzenia i by Deli się dowiedziała czy ma wszystko zdane... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 16, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2014 Kiwnęła łebkiem. No to poszli do szkoły. Wow... Święto... Lily nie błaga cię metodą "tak, albo z kopyta", by mogła do szkoły jechać na Pikusiu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 Naprawdę święto... więc ja idę do Lucy... po przygotowaniu, wychodzę z domu biorąc żony jak chcą i idziemy w odwiedziny do Lucy... mam nadzieje, że może gadać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 16, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2014 Ano może. Po paru minutach już staliście przed drzwiami do jej sali... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 Więc pukając wchodzę do środka - Cześć, Lucy - powiedziałem z uśmiechem spoglądając na nią. Już niebawem, pewnie dobierze moment taki by wkurzyć doktorów... moja kochana klaczo-włócznio-bogini. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 16, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2014 - Cześć - powiedziała z uśmiechem. Leży, przykryta kołdrą. Ma spory brzuch, pewno niedługo urodzi. Reszta żon jest z tobą... Oprócz Rarci, która została, by się opiekować Alim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 - Z twojego kolorku sierści, wnioskuje, że dobrze się czujesz... - powiedziałem i ją pocałowałem by po chwili odsunąć się trochę, jak by inne też by chciały się z nią przywitać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 16, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2014 Wszystkie ją przytuliły, po kolei. Uśmiechnęła się. Już niedługo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 - Mam nadzieje, że cię dobrze tutaj traktują - spytałem się, siadając koło niej... ciesze się, że Lucy spełniła swoje marzenie o dziecku... a jutro także marzenie o ojcu... ojczymie... czy jak to będzie nazywać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 16, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2014 Kiwnęła głową i cię przytuliła. No to niedługo kolejny członek rodziny. I kolejna gęba do wykarmienia... Właśnie... Dzisiaj twoja kolej karmienia Pikusia, gdy Lily nie ma w domu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 No właśnie... więc spędzam czas z Lucy a potem żegnam ją i wracam do domu by dać pikusiowi jeść... zobaczymy jak mnie dziś potraktuje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 16, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2014 Ma specjalną karmę. Mięso wołowe, zmieszane z mięsem z królika, z dodatkiem mięsa... Z konia... Taka dieta. Widziałeś, jak gapi się na ciebie. Krótko mówiąc, boisz się podejść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 Więc podaje i najszybciej jak to możliwe wychodzę z pomieszczenia... następnie czekam na dzieciaki jak wrócą ze szkoły... mam nadzieje, że z dobrymi wieściami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 16, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2014 Po jakimś czasie wrócili. Deli podobno ma kredyt zaufania u nauczyciela magii... A Lily ponoć wszystko zdała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 - Ciesze się, że wszystko wychodzi na dobre... jeśli zdacie, to jedziemy na wakacje... - powiedziałem z uśmiechem. Wspólne rodzinne wakacje, tego nie było... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts