Nightmare Napisano Sierpień 16, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2014 Yaaay! No to teraz obiad, potem wywiadówka, a potem opierdolić... Echem, pochwalić dzieciaki za oceny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 Nom... więc robię obiad i obserwuję cały czas Lily... dziwnie się ostatnio zachowuje... po zjedzeniu obiadu, szykuje się do wyjścia na wywiadówkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 16, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2014 Przytuliła cię jeszcze przed wywiadówką. Ok? Potem Twi cię wręcz, wygoniła, byś się nie spóźnił. Do piwnicy. Bo szkoła jest w Ponyville. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 Jak to brzmi... żona wygania męża do piwnicy... tak czy siak idę do szkoły dzieciaków jak naszybciej jak mogę i staram się nie spóźnić na wywiadówkę... bo mnie Twi poszczuje wężem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 16, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2014 Jak to brzmi... Matka poszczuje ojca dzieckiem... tak, czy siak, zdążyłeś. Gdzieś w tłumie zauważyłeś nawet Ghosta. Teraz kreatywnie zaczęte... Dzieci narysowały obrazki swoich hobby. Musisz odnaleźć je, wtedy się dowiesz, gdzie obecnie siedzą. Obrazki leżą na ławkach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 Lily - Mordor, Bolt - Kuchni i jedzenie, Deli - Czas ze mną... więc szukam podobnych do ich stylu, obrazki. Ciekawe czy siedzą razem czy osobno... tak czy siak, szukam ich obrazków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 16, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2014 Lily znalazłeś na obrazku z Pikusiem, tuż obok biurka nauczycielki. Bolta znalazłeś mniej więcej w środku klasy, z pyszną lasagne na obrazku. Deli była na samym tyle klasy, w kącie, przy oknie. Teraz czas na oceny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 Więc podchodzę do nauczycielki i biorę cenzurki swoich brzdąców... następnie sprawdzam i je porównuje, z czego mają zagrożenia, a z czego przejdą na bank... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 16, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2014 Deli ma trójki, czwórki i dwójkę z magii. Lily ma kilka piątek, ale słabsze zachowanie. Do tego ma sporą uwagę z przedwczoraj, za spranie jakiegoś starszaka, który coś powiedział Delicate. A Bolt prawie wszystko ma na cztery. Yay! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 Znając życie... wychowawczyni będzie chciała pogadać trochę ze mną na temat Lily, zgadłem? Jak tak, to zostaje, jak nie to idę już jeśli już nic niema, na wywiadówkę młodszych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 16, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2014 Coś tam powiedziała, że Lily by się dobrze nadawała na czyjegoś goryla, po czym polazłeś na młodszych. Blackjack jakoś sobie radzi, na obrazku był kwiatek. Znalazłeś, bo cała reszta już znalazła... Na obrazku Dasha było... Ognisko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 Aha... więc pytam się nauczycielki czy ma jakieś zastrzeżenia do dwójki najmłodszych uczniów z mojej rodzinki. Następnie jeśli ma coś do powiedzenia... to czekam, aż jakiś nauczyciel zaprosi mnie na rozmowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 16, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2014 Tylko, że uczniowie skarżą się, że Dash przezywa ich owocami. Tyle. W końcu po jakimś czasie nadszedł koniec wywiadówki. Czas do domu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 Więc idę do domu i daje raport Twilight która pewnie od mojego wyjścia siedzi na schodach i czeka na mój powrót głaskając z uczuciem węża. Przechodzę przez portal i daje raport Twi... głównie o przezywaniu owocami innych uczniów przez Fire'a i tej bójce Lily w obronie Deli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 16, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2014 W końcu wyszło, że jest ok. No to czas zrobić kolację i spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 W końcu tym razem Bolt robi kolacje. Po zjedzeniu jej biorę Lily na słówko, na spacer po ogrodzie, bo jest jeszcze czas. - Słuchaj... słyszałem o tej ostatniej bójce... wytłumaczysz mi całą sprawę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 16, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2014 - Ten... Idiota... Nazwał Deli... Niedorozwiniętym pierwotniakiem... - fuknęła. Ale i tak cię przytuliła. I drobny problem... Bo sama Deli przyszła do pokoju akurat na moment "Deli niedorozwiniętym pierwotniakiem"... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 - Deli czekaj... - powiedziałem niemal natychmiast. - To nie było na ciebie. Dostałem skargi od Nauczycieli, że Lily pobiła pewnego ogiera, za to, że cię tak nazwał - znów spoglądam na Lily - Pochwalam to, że starasz się bronić siostrę, ale musisz postarać się rozwiązywać konflikty nie tylko za pomocą kopyt, ale też za pomocą słów... wież mi. Każdego można obejść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 16, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2014 "No dobra..." usłyszałeś od Lily. Deli podlazła do ciebie z wielkimi oczkami i cię przytuliła mocno. Nawet jeśli jej to teraz nie obraziło, to kiedyś tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 Obejmuje je. Lily coś ostatnio za bardzo się łasi... pewnie premiera nowej gry, a ona nie ma kasy... bardzo do niej podobne... tak czy siak, już czas. - Dobra... macie pół godziny na przygotowanie się do snu i pójście do łóżek... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 16, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2014 I pobiegła Lily. Deli podreptała za nią. Po paru minutach przylazła do ciebie w piżamce, czekając na bajkę na dobranoc. Chyba już zapomniała o tamtym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 Patrze na nią z uśmiechem i następie czytam jej bajkę na dobranoc... po wszystkim kładę ją na łóżku koło mnie i Twi, i... nie zasypiam. Mam teorie. Czekam aż ktoś niespodziewany wejdzie do sypialni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 16, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2014 Po paru minutach cichutko otworzyły się drzwi. Ty udajesz sen. Zobaczyłeś, jak ktoś różowy skrada się do łóżka. Lily wskoczyła, zwinęła się w kłębek i zasnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 Coś tak podejrzewałem... Zaczyna się robić druga Delicate. Im bliżej córek tym lepiej, nawet Bolta i Beka bym tu wpóścił. Więc obejmując wszystkie 3 klacze na mym łóżku... zasypiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 16, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2014 Obudziliście się rano. Wszyscy. No to dzisiaj sobota. I... Przypędziła Luna z wiadomością, że Lucy rodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts