KougatKnave3 Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 Więc wstaję i szybko się ubieram... pierdolić jedzenie... wsiadam do auta, kto chce, ten moze jechać. Następnie z piskiem opon jadę do szpitala. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 16, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2014 Jak dojechałeś, to się kończyło. Po paru minutach drzwi sali stanęły przed tobą otworem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 Więc wchodzę powoli do środka... następnie patrzę na tą niespodziankę Lucy... Róż na Sto Procent... stawiam, że większości jest róż. Więc podchodząc sprawdzam jak wygląda córka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 16, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2014 Mała, słodka alicorn ze śnieżnobiałą sierścią i jasnoróżową grzywą. Do tego w ogonie był ciemniejszy pasek różu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 - Prawię zgadłem - powiedziałem do niej z uśmiechem. Następnie biorę dziecko na ręce i spoglądam na nie z bliska... Lucy do jutra powinna odzyskać dawną sprawność. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 16, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2014 Klacz uśmiechnęła się do ciebie. Mała otworzyła ślepka. Śliczne, czerwone oczka, w tym mają cienki różowy pasek dookoła źrenicy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 - Taka podobna do mamusi - powiedziałem z uśmiechem. Po chwili oddaje Lucy, klaczkę a potem się pytam. - Jak ją nazwiemy? - spytałem się... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 16, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2014 - Hmmm... Co powiesz na Calmfly? - zapytała. Przytuliła małą, która znowu zamknęła oczka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 - Pasuje - powiedziałem z uśmiechem i następnie wracamy do domu, jeśli już można. Ciesze się, że Lucy jest szczęśliwa. Po powrocie sprawdzam, czy Lily wciąż śpi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 16, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2014 Już nie. Nawala w Battlefielda. Lucy wróciła z wami do domu. Jest zmęczona porodem. Odłożyła malucha do kojca i poszła spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 Mówię jej dobranoc i zajmuje się papierkową robotą w moim gabinecie... już niebawem koniec szkoły... i dzieciaki całe dnie w domu będą siedziały... chyba, że wakacje wypalą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 16, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2014 Deli zwinęła się w kłębek na poduszce na biurku. Serio, jeśli byś miał jakieś spotkanie, to takie dramatyczne odwrócenie krzesła z Deli na kolanach zamiast kota... Nieźle. Po jakimś czasie wszystko było zrobione. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 Idę do sali treningowej i zaczynam dbać o broń i sprzęt... tutaj lubię przebywać... więc biorę pancerz Phantom i moją broń do tego pancerza i dokładnie czyszczę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 16, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2014 Po jakiejś godzince wszystko było dokładnie wyczyszczone. I żołądek się odezwał. Rano nie zjadłeś śniadania... A z kuchni pachnie najpyszniejszymi dwoma daniami na świecie... Przynajmniej według mnie. Risotto z kurkami i... Lasagne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 Więc idę na górę wyraźnie zainteresowany jedzeniem i siadam przy stolę czekając na swoją porcję. Mmm... nie mogę się doczekać tego posiłku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 17, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2014 Jeb, jeb, jeb. Pukanie do drzwi. A Capo nie jest na odwyku? Lub raczej... A Capo nie miał być na odwyku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 Skończył odwyk, ale nie na Lazagne a na Alkohol... otwieram drzwi, niemal natychmiast chwytając go jeśli to on. Jak nie to patrzę kto to jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 17, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2014 On. Zaczął się szarpać, drąc się "Daj! Daj! Daj!" bez przerwy. No ładnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 - TO SIĘ USPOKUJ! - rzekłem, a raczej krzyknąłem by przedarł się przez jego fale "Daj". Następnie mówię by stał spokojnie i idę do kuchni po kawałek dla niego, a potem daje mu i wyrzucam go... nie lubię takiego zachowania u niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 17, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2014 A za drzwiami cisza. Po dziesięciu sekundach dopiero usłyszałeś odgłos kopyt. Rodzinka zaczęła zasiadać do stołu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 Więc zasiadam do stołu i rzycząc wszystkim smacznego, zaczynam jeść... uważnie obserwuje Lily bo zaczynam się o nią martwić, od jakiegoś czasu, zaczyna przychodzić do nas w nocy spać, kiedy my śpimy... nie mam pojęcia, czy chce grę czy co innego... zaczynam się powoli bać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 17, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2014 Lily normalnie je. Wszystko wygląda na ok. Wszyscy zjedli. No to czas wolny do 20 i spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 Proszę Lily na słówko do sali treningowej. Kiedy tam będziemy to mówię. - Słuchaj... od paru dni, widuje pewien ciekawy widok zawsze kiedy się obudzę, pomiędzy mną a Delicate. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 17, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2014 Uśmiechnęła się o tak: . - Tata, chodź ty lepiej, razem w CoDa pogramy - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 - Chciałem nauczyć cię strzelać... ale skoro nie chcesz. Ale powiedz mi... czemu, Tak zupełnie nagle, zaczęłaś do nas przychodzić w nocy i z nami spać... wcześniej się z tego śmiałaś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts