KougatKnave3 Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 - Masz jeszcze ten tydzień na zastanowienie się. Mama najlepiej się zna na szkołach, ona ma większe doświadczenie w nich, więc u niej znajdziesz wyśmienitą radę - powiedziałem czochrając ją po grzywie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 17, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2014 Deli cię przytuliła i poszła pomęczyć mamę. Teraz co porobisz? Modliłeś się już dzisiaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 Idę sprawdzić co u Beaka. Nigdzie nie wychodzi ostatnio z domu, a skoro zdał WF... to należy mu się nagroda, nie? Tak czy siak, idę do niego... chyba nie śpi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 17, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2014 Nie, rysuje. On jest u młodszych, więc zostanie jeszcze na rok w tej szkole z Blackjack i Fire'em. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 - Cześć - powiedziałem wchodząc do pokoju. - Mam dla ciebie niespodziankę za to, że zdałeś WF - powiedziałem do niego z uśmiechem. Mam nadzieje, że ucieszy się z tego... muzeum sztuki... zamierzam tam iść, więc biorę Rarity i Beaka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 17, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2014 - Tak? - zapytał z uśmiechem. Maluje na płótnie na całą ścianę. Ładnie... Kolorowo... Nieokreślone kształty... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 - Niedawno otwarto Muzeum Sztuki, i wybieram się tam z Rarity... i pomyślałem czy byś do nas nie dołączył... - spytałem się go. Mam nadzieje, że się zgodzi... choć pewnie są duże szanse. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 17, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2014 - Yay-yay-yay! - wydał Beak, co przypominało trochę jakiegoś orła. Następnie cię przytulił. Chyba dobry prezent wymyśliłeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 Odwzajemniam... cieszę się, że wtedy go adoptowaliśmy... Nawet Deli do niego się przyzwyczaiła. - Więc szykuj się... za dwie godziny wychodzimy - powiedziałem po czym idę następnie do Rarity poinformować ją o tym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 17, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2014 I po tych dwóch godzinach wyszliście. No to czas na spędzenie czasu z artystyczną częścią rodziny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 18, 2014 Share Napisano Sierpień 18, 2014 Więc wsiadając do auta... jedziemy do tego muzeum i zaczynam spędzać tam czas z rodziną. Mam nadzieje, że się im spodoba to muzeum... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 18, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 18, 2014 Po jakimś czasie wróciliście. Czas na Kolacyję. Sporo tam siedzieliście. A jutro o ile mi wiadomo to do szkoły, chyba, że mi się czasy poprzestawiały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 18, 2014 Share Napisano Sierpień 18, 2014 Jutro, jest niedziela... czyli do kościoła... a ja mam kościół w Domu (Luna) więc u nas to godzina z rodzinką. Więc wracając do domu, pytam się, czy im się podobało w Muzeum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 18, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 18, 2014 Podobało się, ale łapki i kopyta bolą, to poszli coś przekąsić i się położyli. Zaraz spać też. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 18, 2014 Share Napisano Sierpień 18, 2014 Więc też coś jem i kładę się obejmując Lily Deli i Rarity... mam nadzieje, że już wszystko będzie wporządku. Tak czy siak, udaję się na spoczynek i jeśli Rarcia chce to może być konfa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 18, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 18, 2014 Zależy, czy ty chcesz. Jeśli nie chcesz, to nie musisz. Deli i Lily śpią sobie obok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 18, 2014 Share Napisano Sierpień 18, 2014 Więc robimy konfę... bo chcę by Rarity się uśmiechała co noc. Więc stajemy w sypialni w jej starym domu, czyli butiku... następnie czekam co zrobi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 18, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 18, 2014 Uśmiechnęła się i stanęła obok łóżka. No to zaczynajcie. Tutaj na szczęście nikt was nie nakryje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 18, 2014 Share Napisano Sierpień 18, 2014 Nawet w Realu nikt by nas tutaj nie nakrył. No, niekiedy musim też gościć Sweete Bell, bo Rarity się nią opiekuje, ale wiadomo... tak czy siak, podchodzę do Rarity z moim uśmieszkiem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 18, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 18, 2014 Ona się cofnęła udając strach. Ach te wasze zabawy... Konfy prawie co noc macie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 18, 2014 Share Napisano Sierpień 18, 2014 Jak nie z dzieciakami to z klaczami. Tak czy siak, podnoszę ją i rzucam na łóżko i macki mają ją owinąć i unieruchomić... podchodzę z uśmieszkiem i śmiejąc się lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 18, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 18, 2014 Zaczęła się niby szarpać. Udaje, że się boi. Dla zabawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 18, 2014 Share Napisano Sierpień 18, 2014 WIęc ja dla zabawy, sprawiam, by macki ją obróciły by leżała na brzuchu. Potem przywołuje sobie krótki bat, i bez przesady, zaczynam średniawo bić po tyłku. Po chwili wchodzę, na łóżko koło tyłu i wciąż bijąc powtarzam. - Zła dziewczynka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 18, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 18, 2014 Co chwila piszczała, gdy bat smagał jej skórę. Zaczęły się pojawiać rany i pręgi. No to zaczynajcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 18, 2014 Share Napisano Sierpień 18, 2014 TO nie są rzeczywiste rany... więc nie będzie oskarżenia. Teraz zaczynamy. Kiedy tyłek jest już rozgrzany... wpycham oba w wejście i anal bez litości i niemal natychmiast przyśpieszam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts