KougatKnave3 Napisano Sierpień 19, 2014 Share Napisano Sierpień 19, 2014 Więc podchodzę i materializuje bicz... czas powtórzyć to samo co z Rarity... ciekawe czy też polubi ten typ... tak czy siak... macki z ziemi i ją oplątać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 19, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 19, 2014 Po chwili leżała w pozycji X na łóżku. Macki nie dają jej się poruszyć nawet o centymetr. Żelazny uścisk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 19, 2014 Share Napisano Sierpień 19, 2014 Więc obrucić by leżała na brzuchu i robię to samo co u Rarity. Leje batem w pobliżu wejścia, a niekiedy też na innych częściach zada. - Niegrzeczna... klacz... - powiedziałem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 19, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 19, 2014 Pisnęła kilka razy. Macki zacisnęły się na jej pyszczku. Nie może nic zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 19, 2014 Share Napisano Sierpień 19, 2014 Więc kiedy już tyłek będzie dostatecznie nagrzany i czerwony, odrzucam bat i wchodzę na łóżko. Następnie wchodzę w jej wejście i anal swoimi członkami agresywnie i niemal odrazu przyśpieszam. Niekiedy leje po tyłku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 19, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 19, 2014 Widziałeś jak drży, jak jej mięśnie się napinają. Łóżko skrzypi, Luna głośno oddycha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 19, 2014 Share Napisano Sierpień 19, 2014 - Możemy zakończyć w każdej chwili... - powiedziałem do niej na uszko... staram się teraz lżej trochę. Widzę, że nie ma aż takiego napału jak Rarity. Kontynułuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 19, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 19, 2014 Po jakimś czasie usłyszałeś w umyśle proźbę o koniec. Nikt nie wytrzyma tyle ile Rarcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 19, 2014 Share Napisano Sierpień 19, 2014 Więc koniec... nastepnie ją przytulam - Wybacz... poniosło mnie... - powiedziałem, patrząc przepraszająco w jej oczy. Przesadziłem. Numer z Batem specjalnie dla Rarity zostawię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 19, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 19, 2014 - Trochę... - zgodziła się, ale cię przytuliła. Dyszy. Dopiero środek nocy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 19, 2014 Share Napisano Sierpień 19, 2014 - Skończymy na dzisiaj z zabawą. Na co masz jeszcze ochotę? Mi przyszło na myśl by powkurzać kogoś we śnie - powiedziałem zachęcająco. Mam nadzieje, że się zgodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 19, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 19, 2014 Uśmiechnęła się i kiwnęła głową. To kogo powkurzacie w takim razie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 19, 2014 Share Napisano Sierpień 19, 2014 - Mam trzy potencjalne cele. Capo... Celestia i Faruk. Możesz zaproponować inne cele, jeśli nie chcesz powkurzać Celesti. Co ty na to? - spytałem się mojej Bogini... wiem, mało orginalne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 19, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 19, 2014 Ma szatański uśmiech. Czyli cele są ok. Czas na trolling. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 19, 2014 Share Napisano Sierpień 19, 2014 Więc pierwszy jest Capo... wchodzimy do jego snu i patrzymy na tą orgię, bo pewnie ją znów ma... matko, boska, co się z nim porobiło przez pobyt tutaj... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 19, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 19, 2014 We śnie siedzi otoczony klaczami. Między nimi są twoje żony i masa innych. Taki wielbiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 19, 2014 Share Napisano Sierpień 19, 2014 - Patrz jaki cwaniak... - powiedziałem z wymuszonym uśmiechem patrząc. Spoglądam co tam robi Luna. Aż ciekawe jaka dał jej rolę w jego orszaku... szkoda, że zginie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 19, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 19, 2014 Tam Luna go tuli i łaskocze grzywą. A twoja Luna się wkurza. Zaraz Capo padnie martwy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 19, 2014 Share Napisano Sierpień 19, 2014 - Czekaj... mam lepszy pomysł - zaśmiałem się podle. Capo zawsze jednej rzeczy obawiał... po jego pamiętnych urodzinach 10 lat temu, zawsze miał strach przed... Pobiciem przez Milly. Sprawdzam czy ona tam jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 19, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 19, 2014 Eeeee... Milly jest... Podaje Capo szampana. Ok... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 20, 2014 Share Napisano Sierpień 20, 2014 Więc przed akcją sprawdzam co robią pozostałe żony. Potem, senne zjawy Luna i Milly niech rzucą się na Capo. Odwracam się do Luny. - Zasłużył sobie... to kto następny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 20, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2014 Reszta siedzi dookoła i nadaje o nim słodkie słówka. Luna się zastanowiła. - Może... Celestia? - zachichotała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 20, 2014 Share Napisano Sierpień 20, 2014 - Jasne... nawet dam ci czynić honory... bo ty wiesz jak ją najlepiej trollować. Więc, do dzieła - powiedziałem i przenosimy się do snu Celestii. Będzie zabawa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 20, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2014 Celka nie ma snu. No to Luna jej zrobiła sen, że Celka stanęła na samym środku pokoju z ciastem, ale gdy próbowała jedno ugryźć, rozpływało się. To samo z resztą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 20, 2014 Share Napisano Sierpień 20, 2014 Zakrywam usta by za głośno nie śmiać się... następnie sprawdzam co jeszcze Luna wywinie Celesti... ja w między czasie staram się opracować plan na Faruka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts