KougatKnave3 Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 - Stoją ponieważ wieżą im na słowo. Zna pani mnie i moją rodzinę i 10 wizyt temu, czyli 3 tygodnie temu, dowiedziała się jak sobie wierzymy. Mogę pokazać, co ci dwaj robili Delicate... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 21, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2014 - Niestety, ale nie mamy dowodów. Niektórzy mogą powiedzieć, że pan utworzył te wspomnienie magią. Albo Lily, bo wiemy, że jest utalentowana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 - A system monitoringu... za radą Twilight... założyłem... trochę... kamer... - powiedziałem podenerwowany. TO BYŁ JEJ POMYSŁ! NIE MÓJ! A kogo ja oszukuje, pewnie i tak mnie osądzą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 21, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2014 - Może by uwierzyli. Jak na razie, większość rodziców i klasy żąda odebrania Lily promocji do następnej klasy - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 - Można urządzić jeszcze jedna wywiadówka, specjalnie dla tej sprawy... można pokazać ten materiał wideo rodzicom i wtedy wszystko się wyjaśni. Dało by się załatwić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 21, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2014 - Raczej tak. Tylko rodzice pogryzionych pewnie nie będą wierzyć - powiedziała. No fakt. Ciekawe, co z Deli... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 - A Delicate? Co z nią. Widziałem, że została pocharatowana ostro przez tamtych ogierów. Może ma opinnie taką że wszyscy jej dokuczają... ale wiedzą, że ona nie kłamie... wielokrotnie to wam udowadniała. Poza tym po tym co jej zrobili, na sto procent ma ślady... - powiedziałem starając się znaleźć Delicate. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 21, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2014 Deliś jest u siebie w pokoju w domu. Cheerlie ma ważniejsze sprawy. Może już ją zostawisz w spokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 - To proszę przemyśleć tą sprawę... - powiedziałem i wychodzę z gabinetu. Następnie patrzę na Lily - Idziemy do domu - powiedziałem i wracamy do domu... potem stawiam ją przed oblicza sprawiedliwości (Twilight) i informuje ją jak to wszystko wyglądało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 21, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2014 Twi uprzejmie oznajmiła, że jest zajęta i należy jej za wszelką cenę nie przeszkadzać. Opiekuje się pewnie wężami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 Więc siadamy w salonie - Rozumiesz, że należy ci się kara... ale będzie łagodna, za to, że zrobiłaś to w obronie siostry... jak zawszę. Do końca szkoły żadnego komputera, konsoli, i tego typu spraw... normalnie to byś dostała + na całe wakacje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 21, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2014 Spuściła łeb i polazła do pokoju. Pewno znaleźć sobie hobby zamiast gier. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 Zanim zamknęła drzwi to powiedziałem. - Ale nie dotyczy to naszych treningów strzelania które tak lubisz - dodałem i poszedłem do pokoju Delicate... sprawdzam jak się ma, i jaki jest stan jej Turreta... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 21, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2014 Turret poobijany, a Deli leży sobie w łóżku na brzuchu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 - Cześć... - powiedziałem siadając koło niej i głaszcząc ją po głowie... szkoda mi jej. - Nie martw się o Lily... spróbujemy ją z tego wykaraskać... - dodałem po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 21, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2014 Kiwnęła głową. Zauważyłeś guza na głowie i siniaka na grzbiecie. Zielonego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 - Tak mi przykro... wynagrodzę ci to... znaczy, pewne postacie z twojej ulubionej bajki ci to wynagrodzą które posiadają lunapark nieopodal Los Santos - powiedziałem spuszczając wzrok. Patrze na jej reakcje z Lekkim uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 21, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2014 Deli po prostu kiwnęła główką. - Zła szkoła... - powiedziała cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 - Napiszę ci zwolnienie do końca tygodnia. Dyrektorka zrozumie w jakiej jesteś sytuacji - powiedziałem po czym lekko ją przytulam. Matko... czemu wszyscy nie mogą jej polubić takiej jaką ona jest... ciekawe czy Storm przyjdzie. Może ona go nie lubi aż tak... ale on wciąż ją aż tak lubi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 21, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2014 Przytuliła cię. Zauważyłeś jeszcze siniaka na kopycie przednim lewym. Nieźle ją potłukli... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 Więc ja spędzam z nią czas, w między czasie naprawiając uszkodzenia Rubinka. Mam nadzieje, że wewnątrz nic poważnego się nie stało. Cały czas czekam, na wiadomość od dyrektorki, w sprawie tego zebrania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 21, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2014 Na pewno już się dzisiaj nie odbędzie. Deli siedziała z tobą. Lucy dała ci jakiś krem na siniaki. Do tego Deli podała ci książkę z bajkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 Więc po urzyciu maści na siniakach Deli, czytam jej bajki, niech się teraz prześpi. Następnie spoglądam która jest godzina... pewnie jeszcze 15 nie ma... bo tenisa z Twi wtedy mamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 21, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2014 Jest około wpół do czternastej. Deli wysłuchała bajki, dała sobie posmarować siniaki i się położyła. Wgniecenia w turrecie robią różnicę tylko w wyglądzie. Ciężko je będzie naprawić, ale nic nie uszkodzone w środku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 Można poprosić o nowe części zewnętrzne. Po ich zamówieniu, idę się przygotować do gry w Tenisa. Następnie na korcie czekam na Twilight, rozgrzewając się przy okazji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts