KougatKnave3 Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 Więc robię tak... podchodzę do obiecującej samicy i też ją biorę. Następnie idziemy do pomieszczenia wiadomego, a potem czekam, aż skończą. Nawet PO, Lamarr będzie się przymilać, ale na ogół, nie wkurza mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 21, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2014 Skończyli. A Lamarr chyba się zmęczył. Po paru chwilkach byliście w domu. Już szesnasta... A to pora bajek Deli... A jej przed TV nie ma... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 Więc będzie następna faza wykastrowanych, bo coś tam naukowcy zrobią z ciężarną samicą. Tak czy siak... gdzie Deli? Idę jej szukać, bo normalnie teraz ogląda Bajki. Gdzie ona jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 21, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2014 Siedzi u siebie i czesze turreta. Nie żartuję. Nałożyła mu perukę krótkich blond włosów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 Eeee... Okey? - Deli, jak co jest już twoja pora na Bajki - powiedziałem patrząc na nią i głaszcząc śpiącego Lamarra w rękach. Patrzę na nią oczekując odpowiedzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 21, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2014 Kiwnęła głową. Ale nie ruszyła się z miejsca. Postawiła turreta w peruce i tej spódniczce. Ale nie poszła na dół. Usiadła na łóżku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 - Deli... co się stało? Zwykle nie przegapiałaś Bajek - spytałem patrząc się na nią z niepokojem. Zaczynam się o nią poważnie martwić... jeśli ona się zmienia przez to co się stało... to ja już tym łobuzom dam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 21, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2014 - Nie mam nastroju... - powiedziała cicho i się położyła. Obróciła się przodem do ściany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 Westchnąłem ciężko... chciało mi się z nią oglądać... - W porządku... jak chcesz - powiedziałem i następnie idę do gabinetu, by dać go do jego kojca. Po drodze staram się go uśpić, co nie będzie trudne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 21, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2014 Zasnął natychmiast. W domu już cisza... Zazwyczaj było słychać chociaż przeklinanie Lily... Albo wieczorynkę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 Wzdychając, że moja słodka i niewinna mała Delicate się mogła przez to doświadczenie zmienić, siadam przed papierami i zaczynam pracować... Normalnie, to teraz bym oglądał z Deli wieczorynkę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 21, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2014 W między czasie przylazła Deli i zwinęła się w kłębek u ciebie na kolanach. Skończyłeś w porze kolacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 (edytowany) Podczas robienia papierów głaskałem ją. Następnie idę z nią na Kolacje, a jeśli śpi to ją budzę mówiąc, że jest już Kolacja. Chyba się zmieniła, bo wcześniej uparczywie, nawet nie w humorze chciała oglądać wieczorynki... nie przejmuje się tym na razie. Sprawdzam co ugotowano. Edytowano Sierpień 21, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 21, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2014 Gołąbki. Om nom nom. Deli jakoś zjadła. Reszta też. No to przygotować się i spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 Więc się przygotowuje i pomgam Deli jak co. Następnie w Sypialni czekam na Deli, Milly i opcjonalnie Lily jeśli wciąż chce z nami spać. Następnie Tuląc Rodzinkę, zasypiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 21, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2014 Deli przytuliła ci szyję. - Tata... - szepnęła, jeszcze zanim zasnąłeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 Spoglądam na nią - Tak słonko? - Ciekawe co się dzieje... może już wróciła stara Delicate... może chce powiedzieć dobranoc? Nie wiem, ale pewnie zaraz się dowiem. Więc słucham jej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 21, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2014 - Boli... - pisnęła cicho i uniosła lewe skrzydło. Po wewnętrznej stronie miała coś ala siniaka, ale ciemnoczerwonego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 Więc Delikatnie wstaję i idę po maść. potem delikatnie wcieram w to miejsce ową maść by przestało ją boleć aż tak. Potem wracamy do łóżka i całując ją w czółko, zasypiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 21, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2014 Wtuliła się w ciebie przez sen... Komputer. Cyber śmiech. Toksyna. Twi. Delicate. Czyli wiadomo, jaki miałeś sen. Obudziła cię Deli, wystraszona. Cały jesteś mokry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 Podnoszę się... szybko. Znowu ten sen... spoglądam na Delicate. Nie mam pojęcia co ten śmiech oznacza... lecz wiem, że to nic dobrego dla Twi i Delicate. Mocno obejmuje Delicate... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 21, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2014 Tak mocno, że aż pisnęła. Ale też cię przytuliła. - Tata... Poczyta bajki? - zapytała. Raczej już nie zaśniesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 Uśmiecham się do niej... - Tak... chętnie ci poczytam - powiedziałem i idziemy do salonu, tak by nie przeszkadzać Milly i Lily (jeśli jest) we śnie. Następnie czytam jej bajki, do czasu, aż nie zaśnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 21, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2014 Po kilku bajkach zasnęła. Ale... Cuś zauważyłeś pod nią... Wait... Oooooooooooooooo... Twoja ukochana malutka córeczka ma swój pierwszy w życiu okres. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 Bez pochopnych wniosków. Sprawdzam czy to napewno stamtąd... następnie niosę ją do sypialni spowrotem, i wtulam się w rodzinkę i staram się zasnąć... Luna patrzała pewnie... tak sądzę... w mój sen, więc pewnie widziała co mi się wtedy śniło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts