Nightmare Napisano Sierpień 21, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2014 Tak, stamtąd. I nie, nie możesz zasnąć. Za nic w świecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 22, 2014 Share Napisano Sierpień 22, 2014 Więc idę do Gabinetu i zaczynam dokańczać papiery. Ostatnia prosta, może mi się uda przy nich zasnąć. Ale i tak się trochę martwię o Delicate. Wczoraj ciężki miała dzień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 22, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2014 Około czwartej rano skończyłeś. Wreszcie koniec! Viktoria!. Ale nie, nie zasnąłeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 22, 2014 Share Napisano Sierpień 22, 2014 Więc idę zająć się innymi porządkami. Posprzątam trochę w domu... tego typu. Następnie jak rodzinka będzie powoli wstawać, to robię im śniadanie. Co ten sen oznacza... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 22, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2014 ...To nikt nie wie. Rano obudziła się cała rodzinka. Oprócz Deli. Mała śpi sobie. A Bolt zjadł, zrobił sobie szybką kanapkę na drugie i pognał do szkoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 22, 2014 Share Napisano Sierpień 22, 2014 Przed wyjściem daje mu kartki które musi dać. Usprawiedliwienia dla Deli i Lily... Nauczycielka już pewnie wie dla czego. Tak czy siak teraz mam wolne i idę do Luny spytać się czy widziała ten sen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 22, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2014 Widziała tylko co chwila trzeszczało i ścinało. Czyli niewiele zobaczyła. Po paru minutach obudziła się Deli. Wylazła z sypialni i polazła do kuchni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 22, 2014 Share Napisano Sierpień 22, 2014 - Dziękuje, że chociaż spróbowałaś - powiedziałem a następnie staram się spędzić dobrze czas z rodzinką. W między czasie sprawdzam czy nie mam jakiegoś zlecenia od Faruka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 22, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2014 Wkrótce jakieś będzie. Papierki za to odwaliłeś. Następne będą pod koniec tygodnia. W międzyczasie Lucy ci powiedziała, że zebranie w szkole będzie dzisiaj o dziewiętnastej, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 22, 2014 Share Napisano Sierpień 22, 2014 Dobra... informuje o tym Deli, bo pójdzie tam ze mną. Do tego czasu staram się dać sobie sporo energii, i muszę przygotować owe nagranie wideo. Kiedy już wszystko będzie gotowe, będzie trzeba się tam udać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 22, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2014 Jeszcze masz masę czasu. Wszystko gotowe. Deli siedzi przed TV. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 22, 2014 Share Napisano Sierpień 22, 2014 Więc siadam koło niej i obejmuje ją. Następnie oglądam Telewizje razem z nią, a jesli nam się znudzi to robimy coś innego. Byle zszedł czas do 19. Potem z Deli i materiałami udajemy się do szkoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 22, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2014 Tylko problem, bo około dwudziestej Deli chodzi spać. Pewno przyśnie o tej porze. Po jakimś czasie stanęliście przed szkołą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 22, 2014 Share Napisano Sierpień 22, 2014 Więc wchodzimy i robimy wszystko co trzeba. Wcześniej już poinformowałem Deli po co tu jest. Sprawdzam ile jest rodziców. Mam ZŁE przeczucia co do ich spojrzeń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 22, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2014 Rodzice całej klasy. Plus jeszcze kilku. Wszyscy gapią się na ciebie oburzeni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 22, 2014 Share Napisano Sierpień 22, 2014 Więc jak przyjdzie Dyrektorka, bo też chyba będzie to zaczynam przedstawiać dowody na to, że Lily nie jest tutaj jedynie winna. Podchodzę do woźnego, który dla mnie operował kamerami, i pokazuje im nagranie które udowadnia, że to nie Lily zaczęła bójkę, tylko te dwa ogiery atakując moją córkę... której wygląd też jest dowodem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 22, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2014 Deli się skuliła pod tyloma spojrzeniami. Wszyscy oglądali. Dobrze, że Lily nie wziąłeś, bo by ją rozerwali żywcem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 22, 2014 Share Napisano Sierpień 22, 2014 Więc czekam na ich reakcje obejmując Deli. Jak powiedzą, że to jest farsa to chyba zabije... Dyra chyba wstawi się za mną, co? Proszę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 22, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2014 Była dyskusja, raban, ogólnie, mała wojna. W końcu jakoś uznani zostali tamci za winnych, ale i tak rodzice żądają wyrzucenia Lily, bo jest zbyt agresywna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 22, 2014 Share Napisano Sierpień 22, 2014 - Jest zbyt agresywna, ponieważ wasze dzieci wciąż dokuczają, biją i nie dają żyć Delicate. Nie tylko te ogiery są winne. Od czasu zamontowania monitoringu, uzbierała się u mnie nie mała kolekcja kiedy to dzieciaki dokuczały albo biły moją córkę. Mogę je pokazać... Lily robiła wszystko by obronić córkę, lecz wasze dzieciaki wciąż dokuczały Deli... upomnienia nic nie dawały, wasze dzieciaki wciąż nie dawały żyć mojej córce... - powiedziałem. Kiedyś mówiłem Deli, że w takich sytuacjach gram na emocjach innych, i by wtedy też udawała strasznie przybitą... przyda się jej w polityce jak zechce pójść do Szkoły Telepatów, bo jak ma coś po mnie... to będzie dobrym politykiem. - ... Deli nie jednokrotnie przychodziła z płaczem, a ja potem musiałem rozwiązywać sprawy jej dręczycieli do których zalicza się 99% uczniów. Jedynie rodzeństwo i Storm nie dokuczają jej. Lily już w domu dostała karę i potem ją wysyłamy do szkoły wojskowej by się nauczyła dyscypliny - dodałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 22, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2014 Deli się skuliła i ukryła za tobą. Wszyscy zaczęli gadać, że to niemożliwe, itp... Ale w końcu już dali spokój, trochę poprzepraszali niechętnie i poszli. No to chyba sprawa rozwiązana. Lily nie będzie wywalona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 22, 2014 Share Napisano Sierpień 22, 2014 Więc przed ich wyjściem dziękuje za spędzony czas. Następnie żegnam się z dyrektorką i idę do domu. Po wejściu mówię. - Widziałaś Tatusia w akcji. Twoja Babcia Papillon nauczyła mnie tej sztuczki. Na każdego jest sposób, i nawet łatwo go znaleźć. Ale dzięki temu twoja siostra nie wyleci ze szkoły - powiedziałem i idziemy do Lily... patrzę co robi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 22, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2014 Lily... Siedzi na strzelnicy. A Deli usiadła w salonie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 22, 2014 Share Napisano Sierpień 22, 2014 - Lily... z radą rodziców uznaliśmy, że cię nie wyrzucą... lecz za Karę wysyłamy cię do szkoły wojskowej - powiedziałem podchodząc do niej. Rodzice nie wiedzą, że ona i tak chciała tam iść... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 22, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2014 Uśmiechnęła się. - Jaka okropna kara - powiedziała z uśmiechem. Powoli robi się późno... Deli powinna o tej porze już spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts