KougatKnave3 Napisano Sierpień 22, 2014 Share Napisano Sierpień 22, 2014 - Ale rodzice Dręczycieli myślą, że to dla ciebie odpowiednia kara... postaraj się tam za bardzo nie wywyższać - obejmuje Lily... następnie idziemy na górę i biorę Delicate i idę do sypialni i kładę się koło Twi. Sprawdzam czy Lily też do nas przyszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 22, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2014 Przyszła. Po chwili wszystko dookoła ciebie chrapało. Co dzisiaj w nocy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 22, 2014 Share Napisano Sierpień 22, 2014 Sen... nic ostatnio pracowałem, konfa albo inne. Tym razem sen. Obejmuje Deli, Lily i Twi i zasypiam. Mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze... tak czy siak, OBY NIE BYŁO TEGO SNU. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 22, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2014 Ano był. Znowu w nocy obudziła cię Deli. Znowu wystraszona. A ty mokry od potu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 22, 2014 Share Napisano Sierpień 22, 2014 Czemu mam te zasrane sny? Co one oznaczają... tak czy siak trzeba będzie mieć oko na Deli i Twi... i pamiętać o tym głosie. Następnie tulę Delicate.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 22, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2014 Mała też cię przytuliła. Jednak po chwili puściła. - Tata... Boli... - pisnęła i pokazała znowu ciemnoczerwonego siniaka pod skrzydłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 22, 2014 Share Napisano Sierpień 22, 2014 więc znów jej tam smaruje maścią. Następnie zasypiam i wchodzę do snu Luny... mam pewien pomysł. Ciekawe co jej się teraz śni... bo chyba też ma sny, nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 22, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2014 Luna Skacze po gwiazdach we śnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 22, 2014 Share Napisano Sierpień 22, 2014 Więc zaczynam lewitować i mówię takie zdania. "What's your favorite thing about space? Mine is space." "Space. Trial. Puttin' the system on trial. In space. Space system. On trial. Guilty. Of being in space! Going to space jail!" "Space. Space. Gonna go to space." "Space. Space. Space. Space. Comets. Stars. Galaxies. Orion." "SPAAACCCCCE!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 22, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2014 A Luna się wywróciła i zaczęła się śmiać. Na szczęście upadła na jakąś gwiazdę, a nie w przestrzeń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 22, 2014 Share Napisano Sierpień 22, 2014 Podlatuje do niej... następnie ją obejmuje i całuje - Witaj moja księżniczko - powiedziałem z uśmiechem. Następnie... kładę się koło niej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 22, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2014 Przytuliła cię z uśmiechem. - Witaj... - szepnęła. Jak słodko... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 22, 2014 Share Napisano Sierpień 22, 2014 - Nie mogę normalnie zasnąć, to pomyślałem, że wpadnę do ciebie i pobędziemy trochę razem - powiedziałem z uśmiechem. Z nią ostatnio mało czasu spędzałem... nadrabiam to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 22, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2014 Dała ci buziaka i zachichotała. Więęc... Co porobicie? O ile mój mózg dobrze mi podsuwa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 22, 2014 Share Napisano Sierpień 22, 2014 - Mam propozycje. Albo się bawimy wiesz jak... albo sobie latamy... albo wchodzimy do umysłu kogoś i tam robimy sobie z niego żary jak ostatnio u Celesti. Więc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 22, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2014 - Ty zdecyduj... - powiedziała i cię przytuliła. No to decyduj. Latanie, troll, czy wiadomo, co. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 22, 2014 Share Napisano Sierpień 22, 2014 - Zależy na co ty masz ochotę, w końcu to twój sen - powiedziałem. Nie zawsze ja muszę decydować. Dobrze by było gdyby sama zdecydowała. Lubi żartować, dobrze o tym wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 22, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2014 - Jakoś nie mam pomysłu... - mruczy. Rozłożyła się na gwieździe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 22, 2014 Share Napisano Sierpień 22, 2014 - To ja proponuje polatać... - powiedziałem i wzbiłem się w powietrze... - O matko... jakie to jest fajnie, latać i nie używać skrzydeł - dodałem po chwili podekscytowany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 22, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2014 Uśmiechnęła się. No to latacie, latacie... Rano obudziłeś się, by śniadanku zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 22, 2014 Share Napisano Sierpień 22, 2014 Więc wstaję i idę zrobić całej rodzince śniadanie. Sałatka... dzisiaj sałatka może im wystarczyć. Ubawiłem się we śnie Luny jak nigdy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 22, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2014 Zostałeś po jedzeniu sam z Deli. Reszta się rozeszła. Lily nawet poszła do szkoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 22, 2014 Share Napisano Sierpień 22, 2014 Choć ma zwolnienie... to coś niezwykłego. Tak czy siak spędzam czas z Deli starając się dowiedzieć czy już wybrała szkołę gdzie chce się uczyć. Inne dzieciaki wiem gdzie pójdą... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 22, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2014 Z Deli oglądaliście film. Nie wie jeszcze gdzie iść. A czas ucieka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 22, 2014 Share Napisano Sierpień 22, 2014 - Masz jeszcze 4... 5 dni na zastanowienie... potem będziesz musiała się zdecydować. W nowej szkole na pewno cię polubią... z twoimi zdolnościami do szycia... albo Telepatii, zależy gdzie pójdziesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts