KougatKnave3 Napisano Sierpień 22, 2014 Share Napisano Sierpień 22, 2014 Więc tak jak ostatnio... macki z podłogi... obracają ją na brzuch a potem używam bata by ją bić po tyłku mówiąc jak bardzo była niegrzeczna... że mi kazała taki kawałek biegnąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 22, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2014 Zaczęła przepraszać. Jedna macka zajęła się rogiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 22, 2014 Share Napisano Sierpień 22, 2014 Po chwili jak tyłek będzie rozgrzany, to ja wchodzę z impetem do środka, odrazu przyśpieszając na maksa, i bijąc tyłek okazjonalnie. Tutaj nie ma ograniczeń co do przemocy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 22, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2014 Zaczęła się wyrywać i piszczeć. Ale w umyśle usłyszałeś mentalne "jeszcze". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 22, 2014 Share Napisano Sierpień 22, 2014 Więc ja daje jej jeszcze. Kiedy wystrzelę to klasycznie nie przerywam. Robię tak by wewnątrz była biała i na zewnątrz. Znaczy, ona jest biała... ale wiecie o co mi chodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 23, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2014 Obudziliście się rano. Trzeba śniadanie zrobić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 Spoglądam na Rarity z uśmiechem i całuje ją czule. Następnie wstaję i idę zrobić śniadanie. Wcześniej zdejmuje z siebie Deli/Lily/Obie. Dzisiaj kanapki na śniadanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 23, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2014 Wszyscy zjedliście, a po paru minutach w domu zostaliście tylko ty i Deli. Reszta poszła do pracy/szkoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 Więc ja sprawdzam na Telefonie czy mam jakieś zlecenia. Potem spędzam chwilę z Delicate. Ciesze się, że ta sprawa już została załatwiona... tak czy siak, sprawdzam czy są jakieś zadania od Faruka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 23, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2014 Jeszcze nie. Na razie dużo załatwiłeś. Ale Deli pierwsze, co zrobiła to podniosła skrzywiona skrzydełko. Siniak jak był, tak jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 - Kochanie jak tak dalej pójdzie, to będziemy musieli przekłuć go by krew mogła znaleźć ujście i nie zalegała ci tam. - powiedziałem i szukam jakiegoś sposobu na bezpieczne zrobienie tego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 23, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2014 Deliś zakryła oczka. Masz igłę, sterylnie czystą, czy jak to się mówiło. Tylko przekłuć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 - Może leciutko zaboleć - powiedziałem i starając się tak delikatnie jak się tylko da, przekłuwam tego siniaka. Mam nadzieje, nadzieje, że nie będzie potem przez to problemów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 23, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2014 Mała drgnęła. I popłynęła krew. Siniak powoli bladł, stawał się zielonkawy i normalny. Za to ty nie przemyślałeś. Krew popłynęła na podłogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 Więc biorę mopa i myję... następnie robię dla Deli posiłek... Galaretka z Truskawkami ze śmietaną. Jej ulubiony Deser. Podaje jej po jej zrobieniu i mówię. - Za to, że byłaś dzielną pacjentką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 23, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2014 Mała tymczasem zrobiła plasterka na siniaku. Zaczęła jeść z uśmiechem. Om nom nom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 Więc uśmiecham się do niej... następnie robię coś aż do czasu kiedy rodzinka wróci. Wtedy robię dla nich obiad... Sałatkę Grecką a do popitki Cola... o dziwo dla mnie sałatka dobrze się trawi razem z Colą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 23, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2014 WróciliDeli zaproponowała, byście całą rodzinką poszli do kina na Dzwoneczka. Lily raczej ten pomysł się nie spodobał, ale nic nie powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 - Ja nie mam nic przeciwko... - powiedziałem i podchodzę do Lily... - Wytrzymaj a jutro cię zabiorę na premierę tego nowego Horroru - powiedziałem do niej cicho a poszedłem po kartę kredytową... fioletową, nie służbową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 23, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2014 Deli się uśmiechnęła, Lily zapodała "no dobra" i teraz wybrać ekipę. Cała rodzinka bez wyjątków, czy jakaś określona grupka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 Cała Familia... jak cierpieć to z całą rodzinką. Ach jaki ja jestem okrutny. Albo... nie, wolę być okrutny. Tak więc idziemy potem do tego kina i staram się spędzić z rodziną dobry dzień. Wpierw z Deli ten jej film, a potem jakaś komedia rodzinna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 23, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2014 Obejrzeliście. Deli oczywiście zachwycona bajką, Lily ledwo ukrywa to, że spała przez cały film... Ogólnie prawie cała rodzinka spała. Potem jakaś komedia, wszyscy się śmiali. W końcu wróciliście do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 Ja też ledwo nie zasnąłem... ale ta komedia mnie ubawiła. Sprawdzam która godzina... Dzisiaj z Lucy śpię. Delicate jest zadowolona... więc to sprawia, że też jestem szczęśliwy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 23, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2014 Wow... Już dwudziesta. Nieźle wam ten czas zleciał. W pidżamki i spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 Więc po zrobieniu kolacji i jej zjedzeniu, kładę się w łóżku i obejmuje Lucy, Lily i Deli i staram się zasnąć. Mmm... nic nie może rozwalić naszej rodzinki... nic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts