Nightmare Napisano Sierpień 23, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2014 Jutro rozdanie świadectw... Lily też. Wreszcie wakacje... Po paru minutach zasnąłeś... I co dzisiaj we śnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 Sen... muszę mieć energię na jutro. Więc po wybodzeniu trzeba będzie zrobić śniadanie, przygotować się do wyjścia do szkoły dzieciaków a potem im gratulować jak bardzo się cieszymy, że zdały... sporo jutro do zrobienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 23, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2014 Taaa... Energię... Około drugiej w nocy obudziłeś się z powodu tego koszmaru. Taka ci energia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 Jak się mam niby wyspać jak mój mózg widocznie ma słabość do neurotoksyn. Wstaję i znajduje sobie coś do roboty, a ja zajdzie odpowiednia pora to wstrzykuje sobie stymulanty energiczne i robię dla rodzinki śniadanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 23, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2014 Zrobiłeś śniadanko i dzieciaki posprintowały do szkoły. Reszta rodzinki do pracy/własnych spraw. Zostałeś sam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 Więc nie mając co robić wychodzę i idę do Restauracji doganiając Lucy i Rarity. Mam nadzieje, że dzisiejszy dzień będzie udany... pod koniec wakacji planuje otworzyć lokal w Canterlocie, bo prezent od Twi nie może się zmarnować. Wszystko prawie gotowe, tylko pracownicy i można ruszać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 23, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2014 Po jakimś czasie skończyliście pracę. Wieczorem. Dzieciaki już w domu ze świadectwami... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 - Gratulacje... Lily, Bolt, Deli... mam nadzieje, że wybraliście już szkoły, bo do 3 dni trzeba złożyć papiery - powiedziałem do nich z uśmiechem. Potem słucham jakie szkoły wybrali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 23, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2014 Lily wojskową w Federacji, Bolt gastronomiczną w Equestrii, a Deli... Deli poprosiła o jeszcze jeden dzień do namysłu. Wciąż nie jest pewna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 Lily i tak by tam poszła... co do Bolta, myślałem, że będzie w tutejszej szkole Gastronomicznej o której poinformowałem go na święta, ale jak chce w Equestri... to go nie powstrzymuje. Co do Delicate... to mówię jej, że jutro już musi mi powiedzieć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 23, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2014 Kiwnęła głową i poszła obejrzeć bajkę. Lily poszła spać, bo znalazła nowe hobby oprócz grania i strzelania: drzemanie. A Bolt poszedł robić kolację. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 Więc ja też idę coś porobić... sparing z Lucy. Jak na razie nie zapowiada się na coś dużego, więc można śmiało powiedzieć, że mamy teraz wolne od jakiś katastrof... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 23, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2014 Nom. Po jakimś czasie Bolt was zawołał na kolację. Zjedliście pyszne kopytka i poszli. Większość spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 Ja też idę spać, tym razem spędzając noc z Lucy na zabawię... nie chodzi mi o stosunek, a o taką inną zabawę, jak z Luną. Pożartujemy sobie z kogoś i tego typu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 Po chwili już leżeliście. Lucy nie ma snu, to musisz jakoś ją wciągnąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Więc wciągam ja do mojego snu. Mam ochotę na randkę z nią. Pośród gwiazd i tego typu. Kiedy już tam będzie to wyciągam tak z dupy Dupny bukiet kwiatów. - Kwiaty dla mego anioła - powiedziałem z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 Zarumieniła się i wzięła kwiatki. Przytuliła cię, a kwiatki zawisły w powietrzu obok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Więc podchodzę do krzesła i odsuwam je by mogła usiąść - Dawno nie spędzaliśmy że sobą czasu. Trzeba to nadrobić - powiedziałem z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 Kiwnęła z uśmiechem i usiadła. No to macie randkę. A wiesz, jak twoje randki się kończą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Za przeproszeniem... MORDA! Tak czy siak, jak usiadła to ją przybliżam do stołu a potem siadam. Następnie spędzamy razem dzień... - Nasza randka jest nie tylko w śnie... jak się obudzisz, to wezmę cię na drugi rozdział tej randki - powiedziałem z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 (edytowany) Uśmiechnęła się i cię przytuliła. Następnie pocałowała. To właściwie pierwsza wasza taka randka... Edytowano Sierpień 24, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Wcześniejsze randki kończyły się tylko wspólnym snem bez Tego... ale już po wypowiedzi Narratora dochodzę do wniosku, że będzie teraz inaczej. - Wiem, że ta niespodzianka ci się spodoba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 Narrator dzisiaj pogięty. Lucy dała ci jeszcze jednego buziaka. Niedługo dzień... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Więc jak? Zostajemy jeszcze ze sobą na chwilkę, czy idziemy ci pokazać twój prezent? - spytałem się. Ci co uważnie mnie śledzili... wiedzą o kogo mi chodzi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 Wtuliła się w ciebie. - Obie odpowiedzi są dobre... - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts