KougatKnave3 Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - W końcu, ty tu teraz jesteś najważniejsza, więc od ciebie zależy ta decyzja - powiedziałem obejmując ją i całują cą czule, wpatruje się na nią z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 Odwzajemniła. - Prezent nie zając... - zamruczała cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Więc leciutko ją podnoszę... - ... nie ucieknie - powiedziałem jej do uszka i wiadomo gdzie się przenosimy. Niektórzy powiedzą, że zaczynamy to ZA często robić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 Wtuliła się i cię pocałowała z uśmiechem. Niech zwalają na porytego MGa. Bo to jego pomysł, zasługa i wina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 JEST CZYM SIĘ CHWALIĆ! Zaczynam ją całować i powoli opadamy na ziemię... Wiem, że nie ważne co zrobię... Nigdy nie stracę Lucy... zawsze będzie przy mnie... jak Twilight i reszta... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 Chyba, że znowu z dupy pojawi się jakiś cesarz z guzem w mózgu. Odwzajemniła. Ty jesteś na górze, ona na dole. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Był tylko jeden cesarz w jej historii. Wiem bo po tym zdarzeniu uważnie przeczytałem o jej właścicielach. Tak czy siak... zaczynam ją masować po plecach i gładzić jej delikatne skrzydła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 Zamruczała z uśmiechem. Jacy wyście zboczeni.... Poprawka, jaka ja i ty jesteśmy zboczeni... Ech... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 POPRAWKA... nie jestem AŻ TAK zboczony. Capo kiedyś mnie zmuszał do oglądania anime... więc jego wiń nie mnie... do tej pory, sądzę, że Japonia to najbardziej zboczony naród na świecie. Masarzem na plecach zniżam się do TYCH miejsc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 25, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2014 Zamruczała i pocałowała cię. Rozłożyła skrzydła i objęła cię nimi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 Ja nie przestaje masować jej skrzydeł... niech palce pójdą w ruch w tamtych miejscach. Ciekawe czy się ucieszy na to, że porozmawia z swoim "Ojcem".. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 25, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2014 Ciiii... Nawet o tym nie myśl, bo rozwalisz niespodziankę. Przytuliła cię mocniej, poczułeś, że jej skrzydła zesztywniały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 Więc ja powoli przejmuje inicjatywę. Ręka która masowała tamte miejsca niech przejdzie w okolice ucha i rogu, i zecznie niech ją tam drapać, a moje członki niech o wejście zaczną się ocierać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 25, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2014 Zamruczała. Poczułeś, jak jej mięśnie w skrzydłach są napięte. Tak bardzo chyba jeszcze w życiu nie były. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 Więc powoli... lecz z gracją wchodzę w nią delikatnie. Nie przerywam całowania i wciąż masuje jej skrzydła i drapię za uchem. Więc czuje, że ten raz będzie dla niej najlepiej zapamiętany... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 25, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2014 Jęknęła. Przytuliła cię mocno skrzydłami. Kopytami zresztą też. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 Lekko zaczynam poruszać członkami patrząc na nią czule... w sumie? Nie żałuje niczego. Kiedyś tam mówiłem, że żałuje, że zrobiłem parę spraw... ale po przemyśleniu... jestem szczęśliwy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 25, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2014 Pojękiwała cicho. Jej kopyta i skrzydła wciąż cię tuliły. Bip, bip, ranek za godzinę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 Więc przyśpieszam do maksimum, lecz powolutku byśmy się nacieszyli naszą obecnośćią. Następnie... przyciskając się do jej ciała... wystrzeliwuje. Potem spoglądam na nią dysząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 25, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2014 Spojrzała na ciebie zdyszana, ale z uśmiechem. Jak słodko... I pyk, obudziłeś się. WAKACJE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 Spoglądam z uśmiechem na Lucy - Więc... czas na drugą część naszego... spotkania - powiedziałem jej z uśmiechem. Zaczęły się wakacje... dwa miechy z dzieciakami... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 25, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2014 Nom... I dzisiaj, o ile mi wiadomo, Deli powinna wybrać tą szkołę... Telepatów, albo tą drugą... Sry, Lucy jeszcze śpi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 Głaskam ją zatem delikatnie... chodzi mi o Lucy. Pośpi jeszcze te 10 minut. Tak czy siak, czekam aż ktoś z tych obecnych, obudzi się teraz. Nom... pierwszy dzień koszmaru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 25, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2014 Deli. Się obudziła z ziewnieciem i "Dobry..." Jaka słodka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 - Dobry moja mała księżniczko... mam nadzieje, że już przemyślałaś to... - powiedziałem. Dzisiaj będzie trzeba składać papiery. Na dzień dobry objąłem ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts