Nightmare Napisano Sierpień 25, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2014 Przytuliła się. Spojrzenie utkwiła w kołdrze. Chyba myśli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 Więc czekam na jej odpowiedź. Musi mi teraz powiedzieć, inaczej będzie w miejscu. Albo będzie musiała czekać do półrocza, ale ominą ją wtedy ważne rzeczy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 25, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2014 - Ja... Chyba... Może... Bardziej... - mówiła cicho pojedyncze słowa. Skubała przy tym kilka włosów z grzywy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 Dalej słucham obejmując ją delikatnie. Nie ważne gdzie pójdzie... będzie szczęśliwa bo będzie robić rzeczy które lubi robić, i znajdzie tam przyjaciół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 25, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2014 - Może... Ja... Chyba... Lepiej... - popiskiwała. chyba się denerwuje odpowiedzią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 - Chcesz wybrać szkołę Telepatów, tak? - spytałem się. Nie ważne jaką usłyszę odpowiedź... i tak będę z niej dumny. Heh, więc czekam na to co odpowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 25, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2014 Powoli niepewnie kiwnęła główką. Mały słodziak... Chyba ją to przekonało, że w Equestrii jej dokuczają... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 Obejmuje ją... - Więc... chodźmy cię zapisać, co? - powiedziałem z uśmiechem. Coś tak przypuszczałem, że wybierze tą prywatną szkołę. Będzie tam szczęśliwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 25, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2014 Kiwnęła głową. Chyba jest zdenerwowana... Czas zapisać dzieciaki... A za rok jeszcze resztę maluchów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 Więc po przygotowaniu się, i poczekaniu na Lucy. Teleportujemy się. W pierwszej kolejności załatwimy sprawę Delicate. Więc przenosimy się do części Specjalnej, gdzie jest szkoła Telepatów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 25, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2014 Deli przez całe zapisywanie była prawie biała. Do tego nie mogła wykrztusić nawet dzień dobry. Około południa mieliście już wszystkie zapisy załatwione. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 Więc teraz do części Projektu Łazarz. Mam nadzieje, że spotkanie Lucy i jej Ojca będzie przyjemne... choć i tak będę musiał go ja przywitać w pierw... w końcu to ja go wciągnąłem na listę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 25, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2014 Za dwie minuty będzie gotowy do wybudzania. Lucy się dziwi, czemu tu jesteście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 Więc przez te dwie minuty... - Kiedyś mówiłaś, że ci smutno bo każdy z nas do okoła ma rodziców... prócz ciebie. Kiedy mnie nie było miesiąc temu udałem się do Rzymu 19 roku naszej ery i wziąłem stamtąd pewnego człowieka... dobrze ci znanego. Mówiłaś że spędził nad tobą tyle czasu... jak z żadną inną bronią. Pomyślałem... że może go przyprowadzę - spoglądam na komorę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 25, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2014 Lucy spojrzała na ciebie zdziwiona. Ale i trochę... Przestraszona. Trzydzieści sekund. 29...28... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 - Coś się stało? Mówiłaś, że jest dobrym człowiekiem... na pewno dojdziecie do porozumienia... - powiedziałem z uśmiechem i ją objąłem. Następnie czekamy aż się wybudzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 25, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2014 - Tylko... Jak zobaczy mnie... Taką...? - zapytała. Lekko się skuliła. 23...22... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 - Wytłumaczymy mu sytuacje i wszystko się załagodzi... po za tym, dlatego ja pierwszy wchodzę, gdyż moim obowiązkiem jest rozmowa z każdym wskrzeszonym. Więc go powoli wprowadzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 25, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2014 Kiwnęła głową, ale opatuliła się ciasno skrzydłami. 17...16... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 Więc obejmuje ją... następnie wchodzę do Poczekalni i czekam... SKĄCZ ODLICZAĆ BO DOPROWADZASZ MNIE JUŻ DO SZAŁU. Czekam aż przyjdzie tutaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 25, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2014 Mam dla ciebie odpowiedź krótką i jasną. 10...9... A Lucy jest zdenerwowana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 "Nie ważne co się stanie... ja wciąż będę przy tobie" wysłałem jej i serio, przestań odliczać bo to serio robi się wkurzające. Czekam, aż wyjdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 25, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2014 Kiwnęła głową i cię przytuliła. 3...2...1... Można wybudzać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 Westchnąłem do narratora który miał przestać odliczać. Okey, więc czekam aż ten kowal tutaj wejdzie... ciekawe jak wygląda... bo jedyne co widziałem to zgniłe ciało, a nie można poznać po tym człowieka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 26, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2014 (edytowany) Wybudzasz, czy nie? Lucy schowała się za tobą. Chyba się na serio boi. Edytowano Sierpień 26, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts