Nightmare Napisano Sierpień 26, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2014 Sorry, Lucy wyłączyła kamery. Nie jest taka głupia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 Więc siadam i cierpliwie czekam... mam nadzieje, że dojdą do porozumienia, a nie, żeby tam doszło do do Luna wie czego. Cierpliwie czekam na ich wyjście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 26, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2014 Po jakimś czasie wyszła Lucy. Wyglądała... Nijak. Dosłownie, ani szczęśliwa, ani smutna. - Wzięli go jeszcze na badania, przed chwilą - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 - Aha... widzę, że nie za specjalnie się prezent spodobał - powiedziałem odchodząc od niej lekko. Nie jest szczęśliwa, to już dla mnie porażka jeśli chodzi o prezent. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 26, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2014 - Nie, że się nie spodobał... Tylko... - Przytuliła cię. - Nie widziałam go od tylu lat... I nagle stoi przede mną... Żywy... - chyba jest zszokowana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 - Tylko spodziewałem się, że będziesz teraz bardziej... wesoła. Jak poza tym? Zrozumiał wszystko? Powiedziałaś mu co trzeba? - spytałem się patrząc w jej oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 26, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2014 Kiwnęła głową. Wtuliła się w ciebie. Czas do domu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 - Dobrze. Do domu. Muszę jeszcze załatwić sprawę szkoły u Lily, bo z Boltem Twilight poszła - powiedziałem i przenosimy się do domu. Następnie idę szukać Lily. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 26, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2014 Lily ponoć poszła do sklepu, więc raczej teraz tego nie załatwicie. Za to Deli zaprasza cię do zabawy w dom lalek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 Więc bawię się z Deli do czasu, aż Lily nie wróci. Potem biorę ją i idziemy do Fortu Zancudo który jest nieopodal i tam znajduje się jej ta szkoła wojskowa. Do tego czasu... czas z Deli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 26, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2014 Świetnie wam się bawiło. Tak świetnie, że do Fortu dotarliście dopiero wieczorem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 Fort jest 24/7. - Miejmy nadzieje, że nie zamknęli rekrutacji, bo inaczej czeka cię Equestriańska wersja szkoły a wiem, że to takiej za żadne skarby nie chcesz iść... więc lepiej się módl, by facet od rekrutacji jeszcze nie poszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 26, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2014 Nie poszedł. Późno w nocy wracaliście do domu. Lub raczej ty wracałeś z wkurwioną Lily. Dostała się... Ale nie jest najlepsza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 - Nie wściekaj się... będziesz miała sporo czasu na pobicie tego kogoś, wierze w ciebie - powiedziałem. Niech nie myśli, że w wojsku wyjdzie gdzieś dalej. Jedynie co może, to armia Cudzoziemska, a najwyżej to Generał Broni... byłem nim kiedyś, ale teraz nim jest ten Dust... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 26, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2014 Poprawka, podczas sprawdzania Lily dowiedziałeś się, że Dust zaginął w tajemniczych okolicznościach... Hmmm... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 To kto teraz dowodzi tą armią? Na pewno nie ja, bo jestem człowiekiem. Później sprawdzę. Sprawdzam Reakcje Lily na moje słowa, i jeszcze na dodatek ją przytulam... po chwili dodaje. - Znam tutaj fajny Fastfood nieoopodal Fortu. 24/7... może tam wstąpimy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 26, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2014 Kiwnęła głową i lekko się uśmiechnęła. No to skoczyliście. Przy okazji kupiliście Happy Meal dla Deli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 Więc siadam z Hamburgerem mięsnym i zaczynam go jeść. Lily pewnie ma podobnego. Spoglądam na nią. - Słuchaj, nie przejmuj się tym. Dla mnie, zawsze będziesz najsilniejsza i najlepsza - powiedziałem patrząc na nią z uśmiechem. Lily wiele z siebie daje by być najlepsza... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 26, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2014 Uśmiechnęła się. Zaczęła jeść swojego Wrapa z bekonem. Om nom nom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 - Powiedz mi... - powiedziałem przełykając kawałek. - Co sądzisz o moich zdolnościach bojowych i tego typu. Szczerze, wal prosto z mostu - powiedziałem jej. Ciekawe co o mnie sądzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 26, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2014 - Tata. Zapytaj siebie, a nie mnie. Kto lepiej może wiedzieć, jak nie ty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 - Chodzi mi o opinie pobliczną. Jak ja powiem, że jestem dobry to zostanę nazwany samolubem, hipokrytom itp. Poza tym chce wiedzieć co ty sądzisz - powiedziałem jej, biorąc łyk Coli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 26, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2014 - Tata, zajebisty jesteś, ale Dead Space w realu byś nie przeszedł - oceniła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 - Widzisz... jestem dobry. A powiem ci, że naukę zacząłem w takim okresie kiedy sądziłam, że Kolba to rzecz do trzymania owego sprzętu, kiedy moi rówieśnicy potrafili już Strzelać precyzyjnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 26, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2014 - Ale teraz jesteś od nich lepszy, więc nie płacz nad tym, co było - powiedziała, dokończyła wrapa i zabrała się za frytki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts