KougatKnave3 Napisano Sierpień 27, 2014 Share Napisano Sierpień 27, 2014 Więc jeśli się zgodzi to postanawiam jej pomóc. I tak jestem już odpowiednio opalony, więc mogę na chwilkę przyłączyć się do zabawy mojej córki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 27, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2014 Pomagałeś przy końcach wieżyczek i przy robieniu flag z liści i patyków. W branie stanęły kraty, a nad fosą stanął most ze związanych patyków. Dziedziniec był na tyle duży, by jeden kucyk lub człowiek mógł tam siedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 27, 2014 Share Napisano Sierpień 27, 2014 Jeśli to tyle to chwalę moją córkę za wspaniały wygląd budowli... jeśli nie, to jeszcze pracujemy i wtedy spoglądam jak wygląda ostateczny kształt budowli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 27, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2014 koniec. I jeb. Czyjaś piłka przeleciała, zmiażdżyła jedną z wież i wylądowała trochę dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 27, 2014 Share Napisano Sierpień 27, 2014 Spoglądam na Deli - Nie przejmuj się... zrobimy większą i ładniejszą - powiedziałem i zaczynam naprawiać wieże. Heh... oby na Tropica tak nie było... choć tam aż tyle ludzi nie leci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 27, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2014 Jakaś piątka wrzeszczących dzieciaków przebiegła, niszcząc do końca wieżę i zasypując kawałek fosy. Kopali piłkę z wrzaskiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 27, 2014 Share Napisano Sierpień 27, 2014 - Ej... uważajcie trochę - krzyknąłem za nimi, i znów odbudowuje wieżę, a Deli niech zajmie się resztą... niesforne dzieciaki... nienawidzę tego w dzieciach ludzkich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 27, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2014 No niestety. Wykopaliście na nowo fosę i odbudowaliście wieżę. Troche niebezpiecznie dla zamku, że oni tak tą piłką w pobliżu rzucają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 27, 2014 Share Napisano Sierpień 27, 2014 Obejmuje jedną ręką córkę - Wspaniała budowla... - powiedziałem i spytałem się czy idziemy na Lody? Jak tak to pytam się reszty rodziny czy też idą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 27, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2014 To poszliście z Deli, Boltem, Dashem i Twi. Reszta nie chce. Budka na szczęście nie daleko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 27, 2014 Share Napisano Sierpień 27, 2014 Więc podchodzę i zamawiam dwie gałki Bananowy i czekoladowy. Potem odsuwam się i daje kupować z mojej karty (którą im daje) lody. Sprawdzam jakie smaki wzięli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 27, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2014 Deli straciatella, Twi truskawkowy, Bolt waniliowy, a Dash... Om nom nom, bo o smaku gumy do żucia, czyli lody Kameleo. Om nom nom... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 27, 2014 Share Napisano Sierpień 27, 2014 Tak więc wracamy na plaże. Ah... mam nadzieje, że te wakacje nie przemienią się w wojnę o przetrwanie z jakąś krwiopijną rasą. Tak czy siak, wracamy na plaże uważając na tamte dzieciaki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 27, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2014 Gdy was nie było, kawałek muru poszedł od uderzenia piłką. Uszkodzenia nie są wielkie. Do tego pośrodku usiadła Lily jako ochrona. Jak coś ją tknie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 27, 2014 Share Napisano Sierpień 27, 2014 To będzie źle... dla tych piłkarzy. Na zapas proszę dzieciaki by się przesunęły z tą piłką gdzie indziej, bo my tu próbujemy odpoczywać. Siadam na leżaku i zaczynam pałaszować swoje lody. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 27, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2014 Zjedliście, a Deli naprawiła mur. Ładny ten zamek nawet. Szkoda, że pewnie, gdy pójdziecie, to zostanie kompletnie zmielony... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 27, 2014 Share Napisano Sierpień 27, 2014 Taki los każdego zamku z piasku. Tak czy siak, spędzamy resztę ustalonego czasu tutaj, a potem się pakujemy i wracamy do domu... sprawdzam przy okazji która godzina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 27, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2014 Nieźle wam zleciało, bo już siedemnasta. Wróciliście do domu i dzieciaki od razu zaczęły ustawiać się w kolejce do łazienki. Piasek mają wszędzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 27, 2014 Share Napisano Sierpień 27, 2014 Więc ja i reszta żon idziemy do... Jacuzzi. I tak będzie za niedługo terminowe czyszczenie, a jest czysty... więc raczej trzeba będzie go trochę zagospodarować. Więc idziemy z Klaczami tam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 27, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2014 Wszyscy już po paru minutach tam siedzieliście. Mmmmm... Ciepła woda i bąbelki... Relaks... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 27, 2014 Share Napisano Sierpień 27, 2014 Odprężam się i obejmuje wszystkie klacze (Układ, Dwie po lewej, dwie po prawej i jedna siedzi mi na kolanach i się we mnie wtula). Sprawdzam kto jak siedzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 27, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2014 Lucy i Luna po lewej, Milly i Rarcia po prawej, a Twi na kolanach. I wszystkie cię tulą... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 27, 2014 Share Napisano Sierpień 27, 2014 Więc spędzam z nimi czas, rozmawiając... i innymi rzeczami które można robić w Jacuzzi. Następnie kiedy już będzie pora, wychodzimy z wanny i idziemy zjeść kolacje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 27, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2014 Zjedliście. Jutro pakować się i na wakacje. Z kim dzisiaj śpisz i co we śnie robisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 27, 2014 Share Napisano Sierpień 27, 2014 Teraz... kolej Rarity. Więc kładziemy się we czwórkę (bo znając życie, Deli i Lily też dołączą) i zasypiam. Dzisiaj chce spędzić czas z Rarity nie tylko na tym co zawsze. Więc zanim ją zaproszę, to robię kolacje... tak wystawne, że ja pierdole. Jak będzie gotowe, to ją zapraszam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts