Nightmare Napisano Sierpień 27, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2014 Zarumieniła się i usiedliście. A co tam konkretnie podałeś? Wolałabym wiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 27, 2014 Share Napisano Sierpień 27, 2014 Same eleganckie Dania które pasują do eleganckiej klaczy. Rarity cała jest elegancka... z wyjątkiem stosunku... wtedy to nie Rarity. To coś innego. Uprzejma dama nie wytrzymała by tyle... i tak mocno. Poza tym... wiem, nazwiecie mnie psycholem... ale trochę mnie to kręci, że woli Taki stosunek. Wygląda tak pięknie... znaczy, zawsze wygląda pięknie... nawet w błocie... pajęczynie... eee... może już skończę gadać. Tak więc eleganckie dania. Wyciągam z dupy (Przeniośnia) winno i nalewam dla Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 28, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2014 Różowe wino podobno dobre. I nie, nie robi się go mieszając czerwone i białe! Jedźcie do Francji. Zarumieniona uśmiechnęła się. - A z jakiej to okazji, jeśli można wiedzieć? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 28, 2014 Share Napisano Sierpień 28, 2014 - Dawno nie spędzaliśmy czasu we dwoje, nie licząc naszych konf. Chciałem... by ta noc była wyjątkowa - powiedziałem wpatrując się w nią z uśmiechem. Tak czy siak, może się udać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 28, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2014 Uśmiechnęła się i upiła trochę wina. Zaczęliście jeść. Om nom nom... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 28, 2014 Share Napisano Sierpień 28, 2014 Więc jem... ciekawe czy zauważy gdzie jesteśmy... powoli zmieniam obraz byśmy lewitowali w przestrzeni, nad naszą planetą. Nigdy jeszcze nie widziała jej z takiego punktu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 28, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2014 Trochę dziwnie to wygląda. Rarity zaczęła bardziej oglądać, niż jeść. - Wooooow... - skomentowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 28, 2014 Share Napisano Sierpień 28, 2014 - No nie? - odpowiedziałem na jej reakcje. Nie dziwie się, że ona się tak zachowała... tak czy siak, wstaję i daje dwie poduszki, a na jednej siadam. Spoglądam na Rarity czy dołączy, czy nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 28, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2014 Dołączyła i ogląda dalej z miną "Wooooooow...". Nieźle. Zaimponowałeś jej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 28, 2014 Share Napisano Sierpień 28, 2014 Wykorzystałem coś podobnego podczas randki z Twi... rok, dwa lata temu. Obejmuje ją ręką... nie widziałem jej w snach... z Neurotoksynom, ale wole nie krakać za wcześnie. Przybliżam ją bliżej siebie tak by oparła głowę o moje ramię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 28, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2014 Oparła i przymknęła oczy. Jak słodko... Przytuliła cię. Tooo... Co teraz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 28, 2014 Share Napisano Sierpień 28, 2014 - Wiesz... pamiętasz słowa Galaxa... który wtedy wyjawił, że coś do ciebie wtedy czułem? - spytałem się. Wiem już kiedy... wiem już kiedy to poczułem... i wypadało by to wyjaśnić, bo mam wrażenie, że niekiedy myśli, że jest żoną tylko przez ten incydent z Beta Nimfo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 28, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2014 Kiwnęła głową. Czyli pamięta. No to spoko. Za kilka godzin wstawać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 28, 2014 Share Napisano Sierpień 28, 2014 - Bo widzę, że niekiedy myślisz, że jesteś z nami przez to... wiesz. Nie wiń mnie... Lucy powiedziała. Posprawdzałem trochę i okazało się... że... w tobie zakochałem się... parę minut później od spotkania naszego. Tak samo było z Twi... - powiedziałem. Do prawdy, tak było też z Lucy (NIE ZA CZASÓW LUCKA ZBOCZEŃCY!) i Lunę. Jeśli chodzi o Mily... był pewien incydent o którym wolę nie mówić. Za bardzo wstydliwy. Biorę Rarity na kolana by była odwrócona we mnie - Też to, że poszedłem po ciebie do Manehattanu... chciałem być Ryczerzem... który ratuje piękną damę z opresji - całuje ją czule. Potem spoglądam... ciekawe od kiedy ona to czuje do mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 28, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2014 Przytuliła cię z uśmiechem. A kto wie, od kiedy ona cię kocha? O takie rzeczy się bab nie pyta, tak samo jak o wiek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 28, 2014 Share Napisano Sierpień 28, 2014 Wiem... u Lucy to wiadomo, wytworzyło się wtedy kiedy podpisałem papier rozwodowy. Ale i tak, mnie strasznie to ciekawi... a wiadomo, jak jest z moją ciekawością... prędzej czy później weźmie górę - To co teraz robimy, moja przepiękna Damo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 28, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2014 - Ty mi powiedz, mój Książe... - powiedziała cicho. Więęęęęęc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 28, 2014 Share Napisano Sierpień 28, 2014 - Zrobić wszystko by moja Dama była szczęśliwa - powiedziałem lekko ją całując... no... ciekawe... od kiedy... nie, to nie moje zmartwienie, ważne, że jest ze mną... myśl o czymś innym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 28, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2014 Wtuliła się w ciebie. Tuliiiiiiiiiiiimyyyyyyyy! Jak słodko. Za jakieś dwie godzinki pobudka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 28, 2014 Share Napisano Sierpień 28, 2014 Spędzanie czasu. Nie zawsze musi być stosunek... tak więc staram się dowiedzieć od kiedy mnie ko... znaczy, spędzam z nią te dwie godziny na spędzaniu ze sobą czasu i tego typu spraw... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 28, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2014 Obudziłeś się rano. Dookoła ciebie wszystko śpi. Trzeba się dzisiaj pakować... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 28, 2014 Share Napisano Sierpień 28, 2014 Więc wstaję i idę zrobić dla wszystkich śniadanie. Mmm... nareszcie wakacje... odpoczywanie, relaks całkowity... nic tylko brać garściami. Darmowe jedzenie z bufetu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 28, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2014 Nareszcie. Niestety, u nas się kończą. Po jakimś czasie na dół zlazł Dash, podgrzał sobie w mikrofali naleśnika i go zjadł. Nieważne, że piekielnie gorący, zeżarł całego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 28, 2014 Share Napisano Sierpień 28, 2014 Pamiętam co się działo jak płakał. Kiedy Galax mną sterował miałem tam jakąś świadomość. Ponoć potrafi się "Podpalić" bez szkody na swoim zdrowiu... w takim wypadku nie dziwi mnie fakt, że taka temperatura mu nie przeszkadza... równie dobrze, lawę może pić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 28, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2014 I pewnie będzie narzekał, że zimna... No dobra, przesadzam. Dash usiadł przed telewizorem. Po paru minutach przyszła Deli, złapała tosta i usiadła przed TV. Bajki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts