Nightmare Napisano Sierpień 30, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2014 Wszyscy leżą i się relaksują. Rarity zamówiła wszystkim drinki, takie z palemkami, a dzieciaki piją koktajle bezalkoholowe. Na zmianę z zabawą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 30, 2014 Share Napisano Sierpień 30, 2014 Więc obserwuje je z uśmiechem. Ach, jak ja jestem dumny z nich. Najbardziej z Lily, bo nie wywalili jej ze szkoły... sprawdzi jak w wojsku się sprawdzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 30, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2014 Zabawa byłą do wieczora, wtedy dowiedzieliście się, że będzie przyjęcie przy ognisku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 30, 2014 Share Napisano Sierpień 30, 2014 Uuuu... kiełbaski i pianki, to co tygryski lubią najbardziej. Tak więc czekam do owego ogniska i zaczynamy się bawić z rodziną, ja sobie robię dwie kiełbaski. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 30, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2014 Deli i Dash nie brali udziału w przyjęciu, bo poszli spać. Poza tym zabawa była przednia, do białego rana. Świtało, gdy otworzyłeś drzwi do swojego pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 30, 2014 Share Napisano Sierpień 30, 2014 Kładę się na łóżku i zasypiam niemal od razu z pełnym brzuchem. Tak czy siak, jestem zmęczony i chce chociaż 3 godzinki pospać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 30, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2014 Spałeś do południa. Wtedy obudziło cię pragnienie. Nie ma to jak wakacje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 30, 2014 Share Napisano Sierpień 30, 2014 Więc wstaję i idę ugasić owe pragnienie. Mam nadzieje, że nie będzie problemów na wakacjach... zwłaszcza z Lily. Nie chce by nas stąd wysłali paczką ekspresową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 30, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2014 Napiłeś się. Co teraz robić? Jesteś sam, reszta rodzinki pewno na plaży. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 30, 2014 Share Napisano Sierpień 30, 2014 Nie wiem... idę na spacer po wyspie, na pewno jest tutaj sporo atrakcji którymi mógłbym się zainteresować. W końcu to Tropica... coś jak Amerykańskie Hawaje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 30, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2014 Wróciłeś wieczorem zmęczony, w naszyjnikach z kwiatków, z deka pijany od tych wszystkich drinków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 30, 2014 Share Napisano Sierpień 30, 2014 Bez przesady... hik... nie aż tak pijany. Muszę uważać z... tym białym czymś... e... zapomniałem. Wracam do domu i gleba na łóżko i ZZZzzz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 30, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2014 Obudziłeś się rano ze tzw. zrytom baniom. Czyli kacem. Ał, ał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 30, 2014 Share Napisano Sierpień 30, 2014 Cholera... ogórki... dajcie mi ogórki... jeśli je znajdę to zjadam... jeśli nie, to umieram w męczarniach na łóżku... Biedna Lucy... pewnie podobnie się teraz czuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 30, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2014 Zeżarłeś. Jako tako lepiej. To co teraz robisz? Deli bajki ogląda poranne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 30, 2014 Share Napisano Sierpień 30, 2014 Spoglądam na to co robi Luna... ciekawi mnie co ona robi... jeśli nic, to może gdzieś wyskoczymy. Jeśli nie ma nic przeciwko, to nieopodal widziałem fajny Klub. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 30, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2014 Luna... Eeee... Śpi do góry nogami pod sufitem, otulona skrzydłami... Uznajmy, że to jej norma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 30, 2014 Share Napisano Sierpień 30, 2014 Nawet ładnie tak wygląda. No to może któraś będzie chciała ze mną wyskoczyć... wpierw pytam się Milly, potem Lucy, następnie Rarity a na końcu Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 30, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2014 Milly się opala, Lucy zbiera z Dashem muszelki. Co wygląda tak, że Dash drepce obok Lucy i gapi się głupkowato na muszle, a Lucy wkłada je do wiaderka. Rarcia projektuje coś, Twi czyta, ale może iść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 30, 2014 Share Napisano Sierpień 30, 2014 Więc z uśmiechem idę z nią. Po drodze pytam co takiego ciekawego czytała... może sobie ja też poczytam, kto wie... tak czy siak, słucham jej odpowiedzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 30, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2014 Czytała jakieś opowiadanie czyjeś o niej. Dostała od nauczycielki, od ucznia. Jak słodko... Tylko trochę słabo, że przez większość czasu Twi jest w tym opowiadaniu na skraju śmierci... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 30, 2014 Share Napisano Sierpień 30, 2014 - Nie przejmuj się - obejmuje ją - O mnie powstały książki... gdzie głównie jestem Antagonistom... co trochę boli... wspólnie spędzony czas, dobrze nam obu zrobi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 30, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2014 Dobrze się bawiliście do wieczora. Nie jesteś sam, tym razem razem wróciliście do hotelu... leciutko pijani. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 30, 2014 Share Napisano Sierpień 30, 2014 Leciutko się chwieje... po pewnym incydencie Kasę Z podatków wykorzystuje na miasto... bo jak się ma Dwie Restauracje, to ma się spory zarobek... tak czy siak chodzę lekko zygzakiem, niekiedy wpadając na Twi. - Noc... była piękna... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 30, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2014 Ona to samo. Rozdzieliliście się na korytarzu, ona poszła do siebie, a ty do siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts