KougatKnave3 Napisano Sierpień 30, 2014 Share Napisano Sierpień 30, 2014 Eta w sumie... Noc była piękna. Teraz przespać dzień... i tya... fu, co tu ca... a to ja... z mojego pyska czuć Vódą na kilometr... no bez przesady. Kładę się koło Luny... i zasypiam zwinięty w kulkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 30, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2014 Obudziłeś się rano, bez ogórków, za to z wielkim kacem. Ał! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 30, 2014 Share Napisano Sierpień 30, 2014 MEDIC!!! PLEASE SOME MEDIC!!! Moja głowa umiera... moje ciało rozkłada się i zgnije w tym pomieszczeniu. Matko, współczuje teraz Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 30, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2014 Luna ci dała z liścia i czymś ci posmarowała czoło.Powoli ból zaczynał się zmniejszać. Po paru minutach był już spokój. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 30, 2014 Share Napisano Sierpień 30, 2014 Początkowo zaskoczony... ale zrozumiałem, że to specyficzne lekarstwo. - Początkowo myślałem, że coś zmalowałem... ale wychodzi na to, że to lekarstwo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 31, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2014 - I weź zrób coś z tym smrodem - warknęła Luna i wyleciała przez okno. Dalej wali od ciebie alkoholem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 Więc robię wszystko by alkohol już ode mnie nie leciał. Nigdy więcej nie pije... no chyba, że drinki bezalkoholowe. Jak już po wszystkim będzie, idę sprawdzić co z Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 31, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2014 Twi śpi. Deli w ogóle to chce, byś z nią zamek zbudował. Jak słodko... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 - Bardzo chętnie - powiedziałem i idę z nią się bawić. Ah... mimo iż jestem Gubernatorem (Bo Los Santos to stolica swojego Dystryktu, co mnie czyni Gubernatorem), nie lubię mieć Powagi 24/7. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 31, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2014 Budujecie ślicznie wielki zamek. Tym razem miał osiem wież i był dosyć spory. Nieźle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 - No... ładniejszy niż, ten w domu, nie? - spytałem się córeczki. Następnie patrzę i szukam jakiejś atrakcji dla nas obu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 31, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2014 Kiwnęła głową. Przyszła do was Rarcia z koktajlami bezalkoholowymi dla was. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 - Cześć kochanie - powiedziałem całując ją... jak zechce to we trójkę spędzimy ten czas... następnie sprawdzam o której kończymy zabawę... obym teraz nie przegiął, bo Luna mnie udusi we śnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 31, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2014 Już zbudowaliście zamek, teraz pijecie. Jest siedemnasta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 Więc powoli wracam do domu. Został nam jeszcze dzień tutaj i potem do kryształowego królestwa... na snowboard... - Piękne miejsce... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 31, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2014 Kiwnęła głową. Wszyscy już w hotelu, klacze poszły na basen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 Więc idę na basen i szukam Twi. Następnie pytam się jak się czuje, i przepraszam za wczoraj... znaczy za konsekwencje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 31, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2014 Odpowiedziała, że przynajmniej się świetnie bawiła. Po chwili wskoczyła do basenu, opryskując cię wodą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 Zasłaniam się... nie tylko przyszedłem tu rozmawiać, więc też wskakuje do basenu i cichutko podpływam do Twi kiedy będzie pod wodą i znienacka ją całuje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 31, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2014 Pisnęła, ale odwzajemniła. Przytuliła cię z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 Odłączam usta i z uśmiechem się wynurzam. Więc spędzam czas z resztą, żon a potem wracam z Luną do pokoju... przepraszam ją przy okazji... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 31, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2014 Nie chowa urazy. Czas spać! Deli już w łóżku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 Więc kładę się i obejmuje córkę i Lunę. Następnie zamykam oczy by oddać się objęciom Luny... czyli śnie. No cóż... jutro ostatni dzień na tym archipelagu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 31, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2014 Niestety... Potem będziecie się historii uczyć w Kryształowym Imperium... Dzieciakom pewno się to nie spodoba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 Serio... to są wakacje? Nauka w wakacje... to jedynie kujonów może krę... a no zapomniałem, że Twi się zalicza do tej grupy (statystyki By Capo). Może zmieni zdanie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts