KougatKnave3 Napisano Wrzesień 4, 2014 Share Napisano Wrzesień 4, 2014 - Nom... ja mam nadzieje, wreszcie rozstrzygnąć z Shiningiem kto z nas jest lepszy. Wcześniej Albo przerywano nam... albo się zmęczyliśmy i był remis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 4, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 4, 2014 Twi zamówiła sobie jeszcze kawę. Maluchy z tyłu chrupią. Słychać szum silników. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 5, 2014 Share Napisano Wrzesień 5, 2014 - Nasze pierwsze wspólne wakacje... aż mnie ciekawi jak się zakończą... w tym przypadku jestem chyba w pokoju z tobą i Lucy, tak? - spytałem się jej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 5, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 5, 2014 Kiwnęła głową. Dzieciaki z tyłu chrupią. Co teraz porobić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 5, 2014 Share Napisano Wrzesień 5, 2014 Więc obejmuje Twi... Lucy dam pospać. - Dzieciaki będą chodzić po stokach, my możemy chodzić po muzeach... - powiedziałem lekko ją całując...oczywiście klasycznie postraszymy dzieci, że je jednak weźmiemy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 5, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 5, 2014 Uśmiechnęła się i cię przytuliła. Komunikat: "Proszę zapiąć pasy, wchodzimy w drobne turbulencje", Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 5, 2014 Share Napisano Wrzesień 5, 2014 Turbulencje? Turbulencje... aha... JA KURWA NIE CHCE UMIERAĆ! ZARAZ ZGINIEMY A NASZE ZWŁOKI ZNAJDZIE NAPALONY BI-SEKSUALNY NEKROFIL I BĘDZIEMY JEGO ZABAWKAMI DO KOŃCA NASZEGO... ROZKŁADU. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 5, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 5, 2014 Samolot lekko się trząsł. - Tata, co to turbulencje? - zapytała Deli. - Co się dzieje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 5, 2014 Share Napisano Wrzesień 5, 2014 - To nic... nie oznacza to... że się rozbijemy... wcale... nie zmienimy się w kulę ognia która spada na ziemię z prędkością 100 km/h... i nie zginiemy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 5, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 5, 2014 Mała się wystraszyła. Turbulencje robiły się coraz silniejsze. Stewardessy dalej uspokajały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 5, 2014 Share Napisano Wrzesień 5, 2014 Mnie nie uspokoją... tulę Twi z całej siły... wszyscy w Federacji BARDZO dobrze wiedzą o moim lęku wysokości... więc raczej... dziwić się nie powinni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 5, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 5, 2014 Stewardessy rozdawały jakieś dziwne coś na twarz, chyba ala worki, co się dmucha dla uspokojenia nerwów. Przez okno zauważyłeś, że chmury zostały z góry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 5, 2014 Share Napisano Wrzesień 5, 2014 Biorę taki worek i po założeniu na twarz... zaczynam dmuchać... może mnie uspokoi... MOŻE... wiedziałem, że wakacje się spierdolą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 5, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 5, 2014 Deli z tyłu zaczęła płakać, Twi mocno się w ciebie wtuliła. Pod wami zobaczyłeś las. Zbliża się... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 5, 2014 Share Napisano Wrzesień 5, 2014 Więc przygotowuje się na uderzenie... błagam Lunę... w modlitwie... byśmy to przeżyli... a Lucy? Też pewnie przerażona... jak będzie spać to chyba padnę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 5, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 5, 2014 Nie śpi. Jest przypięta pasami jako kijek. Zobaczyłeś drzewa obok samolotu, poczułeś wstrząs i ciemność. Obudziłeś się jakieś kilka godzin później. Pić ci się chce. Leżysz na suficie samolotu, bo obróciło go do góry nogami. Gdzieś z tyłu samolotu zobaczyłeś połamane ciało stewardessy. Bolt zwisał na pasach ze swojego siedzenia, Lily leży pod swoim. Gdzieś zauważyłeś ludzką nogę wystającą przez okno. Dookoła cisza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 5, 2014 Share Napisano Wrzesień 5, 2014 (edytowany) Sprawdzam czy są wszyscy z mojej rodziny. Po sprawdzeniu czy są wszyscy i czy dookoła jest bezpiecznie, wstaję. Potem idę uwalniać resztę rodziny... Edytowano Wrzesień 5, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 5, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 5, 2014 W zasięgu twojego wzroku widziałeś jedynie Bolta i Lily. Reszty nie było widać. Oba maluchy były nieprzytomne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 5, 2014 Share Napisano Wrzesień 5, 2014 Więc staram się je jakoś odpiąć i biorąc je na ręce, wychodzę z wraku. Przy okazji szukam czy ktoś jeszcze przeżył i szukam reszty rodziny... OSTATNI raz latam samolotem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 5, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 5, 2014 Dookoła żadnej żywej duszy. Na zewnątrz znalazłeś jeszcze rozwleczone dwa kucze ciała i jedno ludzkie. Ani śladu rodzinki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 5, 2014 Share Napisano Wrzesień 5, 2014 Staram się Wykryć Lucy. Musi być gdzieś, na razie, to szukam bezpiecznego miejsca by założyć Obóz... znając Lily... na pewno ma ten pistolet co jej dałem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 5, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 5, 2014 Oni jeszcze nieprzytomni. Obudź ich lepiej. Lucy nie wykryłeś. Albo jest nieprzytomna, albo połamana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 5, 2014 Share Napisano Wrzesień 5, 2014 Nieprzytomna... bo jak połamana... to bym już to dawno czół. Więc budzę dzieciaki, trzeba ustalić co dalej i poszukać jedzenia i wody... i rodziny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 5, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 5, 2014 Lily zaproponowała wyjście w teren i poszukania terenu na obozowisko. Bolt z kolei zaproponował przeszukanie samolotu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 5, 2014 Share Napisano Wrzesień 5, 2014 - Wpierw jednak musimy sprawdzić czy w samolocie nie ma czegoś przydatnego. Musimy poszukać, potem przejdziemy w teren... oby reszcie rodziny nic się nie stało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts