Nightmare Napisano Wrzesień 5, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 5, 2014 W samolocie nie było wielu przydatnych rzeczy. Znalazłeś awaryjną siekierę, kilka butelek z wodą, zwój liny, pudełko z rogalikami... I tyle. Do tego znalazłeś ciało klaczy. Jednak nie było to zwykłe ciało. Raczej... Obgryzione. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 5, 2014 Share Napisano Wrzesień 5, 2014 Odchodzę od tego... z obrzydzeniem. Jestem wszystkożercą jak Lily, ale nie rozumiem jak można zjeść kuca/człowieka. Pewnie jakieś zwierze. Biorę te rzeczy i idziemy jak najdalej od samolotu w poszukiwaniu schronienia i przede wszystkim rodziny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 5, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 5, 2014 Po jakimś czasie marszu wyszliście na plażę. Tam było kilka muszelek, żółw i... Coś obłożone kamieniami... Wejście do jaskini... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 5, 2014 Share Napisano Wrzesień 5, 2014 - Jaskinia... możemy tam zrobić tymczasowy obóz - powiedziałem i sprawdzam czy wszystko gra. - Lily, zakładam, że nie posłuchałaś mnie i mamy i wzięłaś ten pistolet. Prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 5, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 5, 2014 Rozłożyła skrzydło. W jej magii pojawiła się broń, wyjęta spod niego. Bolt w drodze nazbierał trochę jadalnych grzybów i jagód. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 5, 2014 Share Napisano Wrzesień 5, 2014 - Jak ja się cieszę, że nie słuchasz rodziców... czyli mnie i Twi. Może Bolt się wyżywi jagodami i grzybami, ale dla mnie i Lily... będzie potrzebna grubsza zwierzyna... dosłownie zwierzyna - powiedziałem i sprawdzam czy mamy materiały na wędkę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 5, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 5, 2014 Masz linę, patyki się znajdzie... Ale lepiej teraz zrobić obóz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 5, 2014 Share Napisano Wrzesień 5, 2014 Więc robimy obóz... jak już będzie gotowy to szykujemy wędkę i zaczynam łowić ryby dla mnie i dla Lily... ciekawe ile tu zabawimy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 5, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 5, 2014 Tylko... Jaskinia schodzi niżej. Serio chcesz to zostawić, kiedy od wewnątrz może wyleźć na was jakiś zwierzak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 5, 2014 Share Napisano Wrzesień 5, 2014 Nie... dlatego rozkładam pułapki sygnalizacyjne, które ostrzegą mnie przed zagrożeniami... po założeniu ich idę spróbować łowić przy jaskini. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 5, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 5, 2014 Jakieś linki i patyki. Powoli zapadał zmrok. W jaskini Lily zdołała zapalić ognisko, a ty złowiłeś dwie małe rybki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 5, 2014 Share Napisano Wrzesień 5, 2014 Więc piekę je na ogniu... potem podaje jedną Lily a drugą zachowuje dla siebie do zjedzenia. - Mam nadzieje, że znajdziemy resztę szybko... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 5, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 5, 2014 Kiwnęła głową. Następnie spojrzała w głąb jaskini. - Jesteś pewien, tata, że to miejsce jest bezpieczne? - mruknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 5, 2014 Share Napisano Wrzesień 5, 2014 - Nawet jeśli... to nie mamy zbytnio wysokiego wyboru. Spokojnie... będę trzymał wartę i mamy Pułapki Dźwiękowe... więc nic nie powinno nas zaskoczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 5, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 5, 2014 Na zewnątrz zapadły kompletne ciemności. Wtedy usłyszałeś opadające patyki i wkurzony charkot. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 Dobywam toporka (i opcjonalnie Pistoletu) i spoglądam kto idzie, dając jakieś światło. Zwierze pewnie, wilk albo co innego... tak czy siak, nie poje sobie dziś dużo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 6, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 6, 2014 Lily rzuciła tam kulą światła. Waszym oczom ukazał się kucyk ziemski. Charczał, warczał i uciekł w głąb jaskini. Miał krew na pyszczku i raczej nie własną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 Wciąż się spoglądam w tamto miejsce... następnie siedzę na czatach całą noc... nie może on znów wrócić, a jak wróci i zaatakuje... to będę musiał go zabić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 6, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 6, 2014 Dzieciaki poszły spać, a ty zauważyłeś coś, co pozostawił tamten kuc. Co chyba z niego spadło. Naszyjnik wykonany z fioletowych i białych piór. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 Cholera... podchodzę i biorę naszyjnik... oby to nie były z skrzydeł Twi i Lucy... cholera. Oby to były znalezione... tak czy siak... rano idziemy wgłąb... to już jakiś dobry znak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 6, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 6, 2014 Po jakimś czasie zrobiłeś się strasznie zmęczony... Noc już się powoli kończy, ale ci się spać chce, bo w ogóle nie spałeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 Więc dla pewności na ponów zakładam pułapki, a potem idę spać gdzieś tak do 10. Następnie wstaje i po zjedzeniu resztek idziemy wgłąb jaskini. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 6, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 6, 2014 Ciemno. Lily oświetlała wam drogę. Po jakimś czasie straciliście z oczu sklepienie. Czyli jaskinia jest już wysoka. Do tego zeszliście już głęboko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 - Stąd ten "kuc" przyszedł... to oznacza, że musi tutaj mieć kryjówkę - powiedziałem i dalej szukamy. Obyśmy ich znaleźli... rodzinę... jak dorwę tego gnoja to go ujebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 6, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 6, 2014 I zobaczyłeś jaskinię. Lily nałożyła na was zaklęcie noktowizjii. Widzieliście sporą jaskinię. Było w niej kilkunastu kucy, wychudzonych i dzikich, ale też podobna ilość ludzi, również chudych i zdziczałych. Pod sufitem wisieli za nogi pasażerowie samolotu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts