KougatKnave3 Napisano Wrzesień 9, 2014 Share Napisano Wrzesień 9, 2014 Staram się wyczuć gdzie jest Deli... muszę ją znaleźć. Jak jej nie wyczuje... nie... wyczuje. Muszę Wyczuć... inaczej... nie daruje sobie tego... szukam jej "Sygnału" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 9, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 9, 2014 Jest gdzieś w jaskini po twojej prawej, przy dziwnym drzewie z dziwnymi korzeniami. Ojojojoj... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 9, 2014 Share Napisano Wrzesień 9, 2014 Wchodzę tam, przygotowując FireBalla... jeśli mogę. Następnie szukam Deli. (FireBall oświetli mi drogę, i mam broń na dystans) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 9, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 9, 2014 Zobaczyłeś trzech ludzkich dzikusów stojących nad Deli. Gapiła się na nich tępo. Ubrali ją w jakieś naszyjniki z piórek i spódniczkę z włosów. Czy oni ją zmieniają w jedną z nich? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 9, 2014 Share Napisano Wrzesień 9, 2014 Oni... ją chcą zmienić? Nie pozwolę zmienić, mojej unikatowej córeczki... jak jest ich tam trzech to wychodzę naprzeciw im... - Zostawcie... moją córkę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 9, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 9, 2014 - Tata! - ucieszyła się Deli. Dzikusy skoczyły na ciebie. Po lewej zauważyłeś mutanta wychodzącego z mroku. Ojojojoj... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 9, 2014 Share Napisano Wrzesień 9, 2014 Szybko zabijam ich, i chwytam Deli, następnie zaczynam uciekać z nią... najszybciej jak mogę by stwór nas nie doścignął... nie dam im mojej córki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 9, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 9, 2014 Chwyciłeś Deli. Problem, że za kark. Pisnęła. Mutant gnał za wami. Nie ma czasu na zmienę uchwytu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 10, 2014 Share Napisano Wrzesień 10, 2014 Muszę go zmienić... nie będę przecież tak trzymał własnej córki. Po prostu... mam ją przytuloną do siebie, tak by wpatrywała się w przestrzeń za mną - Informuj jak już nikogo nie będzie - powiedziałem do niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 10, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 10, 2014 Po jakimś czasie wybiegliście z jaskini. Dzikusów zabiłeś wcześniej, a mutant nie wyszedł. - Ne ma - pisnęła mała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 10, 2014 Share Napisano Wrzesień 10, 2014 Więc staje i zaczynam tulić Deli... - Wybacz, że to się tak potoczyło... - powiedziałem tuląc ją. Naprawdę się bałem... nie chcę jej znów tracić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 10, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 10, 2014 Przytuliła cię. To czas dołączyć do reszty rodzinki. Pewno się martwią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 10, 2014 Share Napisano Wrzesień 10, 2014 Więc wracam i sprawdzam co z nimi. Upewniam się też, że nikt nas nie śledzi... w drodze mówię... - Wiesz... nawet ci uroczo w tm stroju... - powiedziałem w drodze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 10, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 10, 2014 Skrzywiła się i to wszystko zdjęła. W drzewie było wszystko ok. Większość już spała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 10, 2014 Share Napisano Wrzesień 10, 2014 - No weź... chciałem być miły - powiedziałem wchodząc za nią. Sprawdzam czy jest coś do jedzenia... głodny jestem, że mógłbym zjeść konia z kopyta... mimo iż nie jestem Kucem już... wciąż nie odpowiednie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 10, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 10, 2014 - To mamy - odpowiedziała Deli. Naszyjniki z piór i spódniczki z grzywy... Acha... Znalazłeś kilka grzybków, ktoś jeszcze nazbierał jagód i upolował królika. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 10, 2014 Share Napisano Wrzesień 10, 2014 - A... to wyjaśnia czemu nie chcesz nosić... - powiedziałem... więc... zachowuje strój... na wszelki wypadek. Następnie idziemy z Deli jeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 10, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 10, 2014 Coś tam zjedliście. Lucy i Lily pilnują. A na ciebie zwaliło się zmęczenie. Noc już zapada. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 10, 2014 Share Napisano Wrzesień 10, 2014 (edytowany) Kładę się koło Rarity... mam nadzieje, że jutro wszystko już będzie ok i nie natkniemy się na sporo Dzikusów... Jutro idziemy spowrotem do Federacji... Edytowano Wrzesień 10, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 10, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 10, 2014 Przejdziecie przez ocean jak Mojżesz przez Morze? Chcę to zobaczyć... Obudziliście się rano. Twi śpi. Z jej kopytem coraz gorzej. Potrzebna wam prawdziwa pomoc medyczna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 10, 2014 Share Napisano Wrzesień 10, 2014 Jej rodzice wrzucą mnie do rozrzażonej lawy. Ale... mojżesz... - Co my robimy... przecież mogę nas z Pomocą Lucy wydostać przy pomocy Teleportacji - powiedziałem. Jestem idiotą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 10, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 10, 2014 FacePalm. A co jeśli Lucy skończy się power i wylądujecie pośrodku trasy? Lub jak kogoś spali w drodze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 10, 2014 Share Napisano Wrzesień 10, 2014 Przecież ja ją wspomogę... nie wykorzystuje... znaczy, nie wysługuje się nią we wszystkich. My dwoje... ewentualnie Lily lub/i Deli mogą pomóc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 10, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 10, 2014 Pomogła Lily, Deli, Bolt i Rarcia. Po paru sekundach wyskoczyło powiadomienie, że udane, ale programy "Lucy.exe", "Deli.exe", "Rarcia.exe" i "Bolt.exe" przestały działać. Czytaj, padli nieprzytomni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 10, 2014 Share Napisano Wrzesień 10, 2014 - Więc proszę Lunę i Milly by zaopiekowali się "padniętymi programami", kiedy ja zaniosę Twi do pobliskiego szpitala. Muszą ją tam zbadać I ŻEBY NIE POWIADOMILI RODZICÓW. jak się dowiedzą to znów "Ty morderco, czemu na to pozwoliłeś" albo "Ty gwałcicielu, zgwałciłeś ją a potem pobiłeś" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts