Nightmare Napisano Wrzesień 27, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Zasnąłeś. Obudziło cię coś... MAMA KUPA! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Mama mówiła, że mój towar był dosłownie mocny... więc zobaczmy czy to prawda. Zaczynam płakać, żeby mnie ktoś przewinął. BŁEEEEEEEEEEE Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 27, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Przyszła twoja mamusia i cię z uśmiechem i zatkanym nosem przewinęła. Następnie nakarmiła i poszła. I znowu przyszła Deli się pogapić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Ejno kurwa, ja chciałbym wyjśc na przechadzke z tego kojca... nie pierdolcie, że całyczas byłem tylko w kojcu. Ja się tu zanudzę na śmierć. O... Deli przyszło. Tak jak ostatnio, wyciągam rączki i śmieje się słodko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 27, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Deli chyba nie cieszy się za bardzo. Spojrzała na ciebie wkurzona i wyszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 A co jej się stało? Zaczynam płakać, bo mi się chce wyjść z tego kojca... robię wszystko by pokazać, że chce kurwa trochę pochodzić! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 27, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Lub raczej poczołgać się po podłodze. Przyszła zmartwiona Twi i cię wyjęła. Położyła na kocyku na podłodze z zabawkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Serio? Bawić się? Podnosze klocka i patrze na niego... bawić... NIE! OGARNIJ SIĘ! Bawić... BAWIĆ! BAWIĆ! No kurwa dobra... chwile się mogę pobawić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 27, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Bawiłeś się dopóki nie zachciało ci się spać. A tu przylazła Deli i zgarnęła od ciebie klocki. Fuknęła na pożegnanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 C... co... moje... klocki... ale... ja... nie... skończyłem... moje oczy... łzy... zaraz... Beczę... NIEKONTROLOWANIE! Serio nie wiem czemu płaczę za klocki... i czemu mnie fascynują. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 27, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Bolt zabrał Deli klocki i ci je oddał. Ona wlazła po półce na szafę i tam gapiła się na ciebie wilkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Robię pozę i wyraz twarzy "Który mówi wszystko". Bawię się, aż nie zasypiam przy klockach... mam ochotę na mleczko... mamusi... łaaaa... śpać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 27, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Rano nakarmiła cię Twilight. Deli dalej siedzi na szafie wkurzona. Klocki leżą obok niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 (edytowany) Podchodzę do niej i patrzę na nią. Podchodzę do niej potem na nią spoglądam i wyciągam rączki by przytulić ją... - Culuś... Edytowano Wrzesień 27, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 27, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Kompletnie cię zignorowała. Ruciła klockiem w dywanik, co chyba było dziecięcym "Won". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Odchodzę. Więc załamany oddalam się... i idę do konta... i leciutko chlipam. Siedzę tam, aż ktoś się nie zainteresuje... mózg dziecka... wyparł moją podświadomość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 27, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Przyszedł Bolt. Miał domek dla lalek. Możecie się pobawić trochę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 To, ze mam różową pieluchę, to nie znaczy, że jestem dziewczyną... ale i tak, leciutko podchodzę i próbuje się bawić... ja nigdy się nie bawiłem... no chyba, że rybami... to tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 27, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Trochę pobawiliście się w domek, dali ci kaszkę, a potem spać... Gd się obudziłeś, od razu rzuciło się w oczy, że Deli siedzi na szafie i się kłóci z Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Przysłuchje sie tej rozmowie... proszę o szczegóły. Pewnie się o mnie kłucą, ale i tak chcę się dowiedzieć czegoś więcej... zobaczmy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 27, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Deli mówi, że nie zejdzie z szafy, a Twi mówi jej, że ma w tej chwili zejść i coś zjeść. I tak trwa rozmowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Wysyłam jej wiadomość... do Twi. "Powiedz jej po prostu, że jestem dzieckiem. TO z mojego punktu tam tak siedzi" wysłałem jej wiadomość i czekam na rozwinięcie rozmowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 27, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Problem. Deli zdążyła zleźć z szafy i wybiec z pokoju. Twi podeszła do twojego kojca. - Ach, Allan, co żeś ty narobił... - westchnęła i poszła za Deli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Powiedziałbym coś... ale kurwa... Teleportuje się do Delicate... i jej wysyłam wiadomość "Wiem, że już mnie nie kochasz... ale robię to dla twojej babci, która czuje się winna, że nie miała dla mnie więcej czasu w dzieciństwie" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 27, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Sorry, ale w takim małym ciele nie masz takich mocy. Sorry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts