Nightmare Napisano Wrzesień 27, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Zarumieniła się. Wtuliła się w cb z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Masuje ją po udzie, by potem powiedzieć. - Może to dziwnie, i źle dla ciebie zabrzmi... ale cieszę się, że wtedy mnie porwałaś... - powiedziałem z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 27, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Buraka z niej zrobiłeś. Taka czerwona. Dała ci całusa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Gdyby nie to, ze nie mam siły... to by wiadomo co teraz było. - Ach... zabawa dosłownie co 10 minut... szybko odzyskiwłaś energie... nawet po wyleczeniu. Powiesz mi jak to kurna robisz? - spytałem się, odwracając się do niej zaciekawiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 27, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2014 - Sama nie wiem - powiedziała. Niezręczny temat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 - Dobra... widzę, że cię to peszy. Słuchaj... mam pytanie. Jak wyzdrowieje to dasz się zaprosić na porządną kolacje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 27, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Kiwnęła głową z uśmiechem. No to ustalone. A teraz co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 - Ach... stopa mi trochę zesztywniała - powiedziałem. Przydałby się masaż... trzeba po kogoś zadzwonić, bo jak to zrobi któraś z żon... TO OD RAZU ZACZNIE SIĘ HEJT! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 27, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Nie martw się. Rarcia się tym z chęcią zajmuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Mruczę przyjemnie... - Ah... dziękuje ci - powiedziałem wkońcu po jakimś czasie masażu. - Najlepszy masaż jaki dostałem - powiedziałem z uśmiechem i całuje ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 27, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Odwzajemniła. Coś cicho. Twi ułożyła się po twojej lewej, Rarcia po prawej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 - Moje kochane klacze... ciesze się, że trafiłem na taką sytuacje.. i że was mam... - powiedziałem po czym oboje mocno przytulam. Jak już późno... to kładę się z nimi spać... mogą obie dzisiaj zemną spać, bo Deli mówiła wcześniej, że nocować u Brown razem z Lily będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 27, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Jak na razie to Deli śpi na twoich kolanach... Ale Twi już ją wzięła do jej pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Więc obejmuje je obydwie i zasypiam... na dobranoc mówię... - Dziękuje za wszystko... dziewczyny - następnie zasypiam... no... wychodzi na to... że wszystko idzie do jednego momentu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 27, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Konfa, czy nie? Jeśli chcesz, to dawaj. Klacze są pozytywnie nastawione. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 I nikogo nie rozłączy. Więc tak. Stajemy na plaży, o zachodzie słońca... coś mam ochotę na igraszki na plaży... jeśli nie mają nic przeciwko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 27, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Żadnych sprzeciwów. No to jesteście na plaży. Jak tu ładnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Obejmuje je i zaczynam namiętnie całować... więc robię tak. Robię swojego sobowtóra który bierze Rarity i molestuje, gwałci brutalnie itp, tak by była happy. Ja się zajmuje Twilight. Całuje ją delikatnie po twarzy szczególnie usta. Niekiedy całuje jej róg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 27, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Odwzajemniając pocałunki tuliła cię. Leżeliśxie na leżaku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Ja na górze tym razem... masuje jej wejście lewą ręką i miasuje jej skrzydła prawą. Nie przerywam całowania. Ukradkiem sprawdzam co u Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 27, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Rarcia jest brutalnie gwałcona przez kopię i jego macki. A twi pomrukuje. Poczułeś mgiełkę magii na swoich członkach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Mruczę i się uśmiecham. Cąłuję ją namiętniej, a rękę wsadzam głębiej... ruszam palcami intensywniej. Potem wyciągam rękę by mogły jej miejsce zastąpić członki, przymierzam się członkami do Wejścia i Analu i po chwili delikatne wsadzam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 27, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Twi pojękiwała. Przytuliła cię mocno z przymkniętymi oczami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Lekko przyśpieszam. Chwytam ją za tyłek by polepszyć wydajność posuwu. Mruczę gdyż pewnie już mam jej dymek na lewej ręce. Tak czy siak, posuwam ją lekko mocniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 27, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Ano masz. Czułeś przyjemność. Twi leżała bezwładnie, pojękując. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts